Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa v končni fazi niti ni bila tako zelo dobra
Drugače pa, kako je lep občutek, ko te folk "občuduje", češ, kako si pa shujšala, a ti nič ne ješ....pa lepo povešš, da počasi in zanesljivo hujšaš. U, so me včeraj prijateljcie občudovale, jaz sem pa rasla in rasla iz minute v minuto
Danes pa se še nisem odločila ali naj udarim vodnega ali sadnega ali kar beljakovinskega, kot da se sinoči s tisto pico ni zgodilo nič
Kaj predlagate, punce? Upam na sprejemljiv predlog
). Zvečer sem malo grešila, ker sva bila z možem sama (mali pri babici)
), drugače pa sem za K jedla letance (iz krušne peči v restavraciji), pa za večerjo čevapčiče (opet v restavraciji) in vse je blo tak fenomenalno dobro, da sem pojedla PREVEČ!!! Zvečer je bla bolj duplo porcija kot pa polovična
.. No ja, je blo vsaj božansko dobro
Jaz sem jih nameravala jest za V pa ni variante da kaj v sebe spravim, ker imam hude "prebavne motnje"
pa mislim da nisem nič takega pojedla (za K malo pečenega krompirja in 1 celo skledo repincla)