|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
7.5.2007 15:17:33   
madela
Vem,da je že zelo veliko napisano o tem,pa bom še enkrat načela to temo. Zanima me kakšna je sploh razlika in katero daje boljše rezultate?
Jaz sem danes našega naročila v Rogaški na testiranje,pol bi se pa odločila za te terapije,sam se ne vem odločit kam naj grem.
Glede dr. Wohlmanna,a je ambulanta samo v Ljubljani?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
7.5.2007 15:29:08   
piščanc
kakor jaz vem gre wohlman preko akupunkture v ušesa, v rogaški je pa preko bicom aparata (valovi).

wohlman je dražji samo baje je potrebno veliko manj terapij (največ 5). mi smo z žigom hodili v rogaško, po 10 terapijah je bilo uspešno pozdravljeno in sem res zadovoljna.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
7.5.2007 15:47:28   
madela
Daj prosim,a mi še poveš koliko pa stane ena terapija in v kakih časovnih presledkih so te terapije?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
7.5.2007 17:52:51   
Anonimen
Madela,mi smo bli pr dr. wohlmannu,čez smo dali 1th. in pol(jajca+mleko+moje mleko),zdaj smo imeli kontrolo in je o.k-že tri dni jem mlečne izdelke in nič pikic!!user posted image user posted image čez en mesec se gremo še enkrat pokazat in upam,da bo ostalo tko kot je zdaj.zaenkrat...še pa še zadovoljna!!user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
7.5.2007 18:54:19   
madela
Piščanc sem na tvoji temi najdla podatke o ceni. Čistitam za uspešno ozdravljenjeuser posted image .
Poštarca enako tudi vamauser posted image  čestitke.
Jaz pa sem za te alternativne načine zvedela pred kratkim. Naš je star 2,5 let in imam že vsega poln kufer. Se držimo diete pa se kljub temu ponoči prebuja otečen in s težkim dihanjem. S kožo smo na srečo uredili,ker je bil prej vedno popraskan. Rada bi se odločila za pravo varianto,da bi končno vsaj del prepovedane hrane lahko začel jest in da se težave končno nehajouser posted image
Ne vem pa,če lahko vse terapije opravima v enem mesecu ali moram čakat več mesecevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
7.5.2007 20:55:52   
facka
naš sosed je sina vozil v Podčetrtek, na bicom aparat. Je bil pa sin alergičen na vse živo od pršice, plesni, jajca, mleko, oreške.... In so imeli res strogo dieto, vendar je imel pred prazniki pregled in sedaj lahko počasi je že vse,  bodo pa odpravili še alergijo na mucke.

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
8.5.2007 9:48:21   
madela
Joj najraje bi bila že nakoncu s terapijami in z vidnimi rezultati. Res upam,da bo pri našem tudi kaj zalegle te terapijeuser posted image .
Bomo pa šli kar v Rogaško na bioresonanco. Sam ne vem,a se pol splača še drugo varianto probat če tole ne bo pomagalo??Verjetno da ne?
Hvala za spodbudo,se mi kar sline cedijouser posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
8.5.2007 15:07:57   
piščanc
najprej te določijo za testiranje, potem se določi dieta in po najmanj 10 dnevih diete se začne terapija. terapije pa je najbolje, da so na en teden, vsakič pregleda rezultate za nazaj in če so OK, lahko to hrano že je.

vzame en sklop alergenov, najprej najmilejše, na koncu najhujše (jajca, mleko). pri nas je bila ponavadi potrebna približno ena terapija za en sklop alergenov. je pa zelo odvisno od telesa, reakcij, stresa, odpornosti...

bioresonanca samo pomaga, telo pa se mora samo pozdraviti, tko da hitre čudežne rešitve ni. ampak ko spremljaš potek bolezni in si vsakič pozitivno presenečen to tako hitro mine

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
8.5.2007 16:11:12   
Pupica
Jaz sem se odločala za eno teraijo, in mi je dobra kolegica odsvetovala wohlmannovo in sicer
1.)ker je akupunktura(laserska)ušesa, kjer mora biti otrok zelo pri miru
2.)zelo je draga (ena 150€)
3.)obljubili so ji, da če en bo pomagalo, da jo bodo čez 3 mes poklicali in bo šla na ponovno terapijo brezplačno
IN JE NISO POKLICALI sedaj je že več kot 6 mesev, pa ni niti duha niti sluha od njih.Sicer je tudi sama dejala, da jih en bo klicala, ker če bi bili "mož beseda"bi jo oni poklicali.Sicer pa če prej ni pomagalo, tudi sedaj ne bo verjetno kakega posebnega učinka.Punčka je bila stara 3L.

Mi se vozimo 1 x tedensko v Rog.Slatino cca.dobre 3 ure v ENO smer, pa ti povem, da mi ni žal.Fleki so izginili, sedaj teče že 7 (hmmm ali celo 8 teden diete) in nam kar uspevauser posted image
Že 10 dni namreč jemo prekuhan jabuček, 2 dni pa celo prekuhano hruško.Počas pa se daleč pride.

Sem šla pa vmes k dietetičarju Lavrincu, (BTW ta ki sestavlja jedilnik oz.sestavine za jedilnik za Big Brotherjauser posted image  sva se ful smejala na ta račun, ker jim je tolk fižola natrpal, samo on je mislil, da bo preživetje v naravi, pa so jih reveže dal med 4 steneuser posted image ) in mi je svetoval kaj naj s čim nadomestim.Tako da sedaj pire krompir in pasirano zelenjavo pripravljam z Vitaqell margarino, ki je brez konzervansov in barvil, in E-jev in soje ipd...Sladkor smo nadomestili s fruktozo, kvas s pecilnim, moko z gustinom, mlečnokislinske bakterije pa nadomeščamo z linex kapsulami (cca.1/3vsebine kapsule)In naš fant se je tko poredil, da je kar jojuser posted image user posted image user posted image
Upam, le da bomo sojo pozdravili pred roj.dnevom, če ne ne vem kako tortico bo dobil????user posted image

Aja, vsekakor pripročam Bioresonanco!!!!!user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
12.5.2007 11:51:30   
Dushy
Imam vprašanje za pupic@ in ostale, ki svoje otočke zdravite z bicom biresonanco...

Mi se sicer tudi odločamo med dr. wohlmannovo terapijo in med bicom resonanco, pa ne vemo kam bi šli...

Za wohlmanna smo sicer malo skeptični, saj smo brali po forumih, da ni tako uspešen, pa še čisto pri miru mora biti med terapijo...

Pri bicom bioresonanci pa je treba baje med terapijami veliko piti, naša mala pa že tako noče kaj dosti piti, tako da ne vemo, kako bi lahko sploh lahko dali čez te terapije? Kako sploh potekajo bicom terapije in koliko je treba piti oz. kako naj našo pripravimo do tega, da bo več pila...?

Hvala za odgovore!  

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
12.5.2007 13:57:03   
Pi-kica 1
Da naj otrok dosti pije, je splošno priporočilo, ker je to pač zdravo in ledvice boljše delajo, ni pa to pogoj za uspešnost bioresonance. Med terapijami pa ni potrebno nič pit. Otrok dobi "nahrbtnik", ki je povezan z bicom aparatom. Lahko hodi in se igra, omejen je pač z dolžino kabla. Za otroka skratka nič hudega. Naš komaj čaka, da gre v "jodato". Tudi sama sem prepričana v uspešnost teh terapij.

(odgovor članu Dushy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
13.5.2007 8:20:25   
binabona
Dushy našiuser posted image nisi vsilil niti 20 ml. tekočine. Tudi jaz sem se bala kako bo, saj je priporočljivo po terapiji veliko piti. po 1 terapiji je našauser posted image na moje velikoo začudenje popila celih 200 ml. kompota(tekočina od kuhanih jabolk, seveda brez sladkorja). Od takrat pije veliko tekočine, še posebej po terapijah.

Jaz mislim, da organizem po terapiji sam zahteva tekočino, otrok pa itak deluje nagonsko. Seveda pa jaz flaško nosim povsod seboj in ji jo kar naprej ponujam.


(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dr.Wohlmann ali bioresonanca?
17.9.2010 12:04:56   
caka
Ko sem jaz iskala pred letom dni info o biores. in zdravljenju le te, nisem veliko odgovora dobila, zato bom sporočila mojo izkušnjo. Sin 4-leten dobi po zdravljenju z antibiotikom alergijo. Diagnoza atopični dermatit. Vsi testi na alergijo so negativni, Ige negativen. Verjetno gre za Psevdoalergijo. Hodila sem na 10 terapij v Rogašjo slatino na Bioresonanco. Popolnoma nič ni pomagalo, le lažja sem bila za 900 eurov. Sami se odločite, vendar poznam še 2 primera, ki sta bila pri MUNIHOVI v Novem mestu. Neuspešno. tako dolžna sem bila to sporočit za vse tiste da se lažje odločite. Lp

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?