|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drža glave na levo stran
1.8.2013 16:34:53   
Neya26
Pozdravljeni,

Imam 22 mesečno punčko, ki je pred 15 dnevi začela svojo glavo držati na levo stran. Pred 2 dnevoma smo bili pri osebni pediatrinji, ki ni ugotovila nič in nas je poslala naprej v pediatrično kliniko v Lj. Tam smo bili 5 ur, kjer prav tako niso ugotovili nič in ne vedo zakaj drži glavico postrani. So opazili in potrdili, da jo res kar precej drži v levo, ampak vzroka zakaj pa ne vedo. So jo celo pregledali, pretipali, vzeli kri in naredili UZ vratu in bezgavk. Izvidi so bili povsem normalni. Čez 14 dni imamo kontrolo na pediatrični kliniki pri nevrologu. Niso nič rekli, kaj bi sploh lahko bilo narobe. Sama pa sem brala na netu, da so lahko posledice takšne drže glave slabovidnost na eno oko, ali pa možganske krvavitve ali ciste v možganih. ne piše kaj dosti o tem. Začelo me je zelo skrbeti, če je slučajno kaj hujšega!? Bili smo tudi pri fizeoterapevtki, ki je pretipala in rekla, da ne čuti nobenih zategnjenih mišic oz heksenšusa. Dala nam je vaje oz. pokazala kako naj ji masiramo vrat. Ampak še vedno nismo dobili pravega odgovora! ali je možno, da se le afna in se je tega navadila že? strah me je tistih možganskih krvavitev ali pa cist? Zakaj je potem niso slikali glave v pediatrični, če niso nič drugega ugotovili. Je pa res, da ni nič bruhala, ni padla na glavo in bila nezavestna. simptom je le držanje glave v levo stran in ko hodi, jo seveda malo nese na levo. motorika in dinamika sta popolnoma enaki, kot prej in vse lepo obvlada (igranje, je sama z priborom z obema rokama enako dobro) Ali naj na pediatrični zahtevam, da ji slikajo glavo? ali je kdo od vas že slišal kaj podobnega ali ve kaj bi lahko bilo?
Hvala za odgovore.

Lp,
Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?