|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Februarčice???
22.8.2005 13:39:48   
tinkatonka
Hojla punce!

Pa kje se skrivate?? Nobena ne odpre naše teme, pa nimamo dosti priložnosti za klepetanje in deljenje težav in veselja nosečnosti.

Pri nas dobimo danes obiske iz tujine, tko da se hiša že sveti, tako sem jo zglancala. Sej obiske je imet fajn, sam vedno je toliko prepriprav, da ja vse dobro izpade, da je vse čisto in da jim ni dolgčas, ko so na obisku. Pa še to gnilo vreme imamo. No upam da se bo kaj izboljšalo, ker sem iz dneva v dan bolj tečna.

Joj morm vam povedat da imam zadnje čase ogromne težave z :((. Skor vedno se zjokam, če sem samo malo žalostna že :((. Mi :love: kdaj bolj ostro odgovori, ker sem mogoče mal tečka včasih, pa se zjokam. Sprva me je še tolažil, zdej pa že res zgleda kot da z jokom mal izkoriščam, jaz si pa ne morem pomagat in po mojih licih kr krokodilje solze tečejo. Grem s tem že sama sebi na živce. Oh ja te radosti nosečniške.

Drugače pa se počutim super. Ko se umirim zvečer in počivam v pojstelji pred TV-jem čutim eno žlobudranje v trebuščku. Vem da to niso brce, sam se mi zdi kot da bi imela mehurčke v trebuščku, ki me pod kožo žgečkajo. Kaj pa vem kaj bi blo to. Prebavne motnje niso, tko da mislim da naša :duda: že opozarja nase.

No sporočite kako ste kaj, če ste bile na kakšnem pregledu, NS.....

Pobožajte trebuščke!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Februarčice???
22.8.2005 14:26:28   
marty5
Ojla,

res smo malo bolj lene za pisat :)-

Ponedeljki so v službi malo bolj nori, vmes pa seposkušam še kaj s šolo ukvarjat. Te presnete seminarske - raje 10 izpitov kot ena sama seminarska naloga :hudicek:

Drugače pa sem včeraj doživela en manjši šok, ko sem želela zlesti v moje kavbojke. Ker jih poleti ne nosim, sem nazadnje bila v njih pred kakimi dobrimi 2 meseci....In kaj ugotovim? da jih komaj zaprem čez pas! Kr nisem mogla verjet, moj :love: pa v smeh.

Res bo kmalu čas, da rem v nabavo - sploh v tem jesenskem vremenu. Poleti ni težav - krila in majčke, hlače so pa druga zgodba.

Počutuje? Zelo v redu. Razen v soboto sem imela strašanski glavabol, tako da sem bila še pred deveto zvečer v postelji. Tudi jaz zvečer čutim mehurčke in brbotanje, ampak sumim, da so moji od prebave:ups:

Pregled me čaka čez 14 dni in upam, da si bomo spet pogledali našega :duda: z UZ.

Lepo se mejte, pa gremo se poboljšat s pisanjem - je tako lepo brat, kaj se "sotrpinkam" dogaja ;)

LP :rozica:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Februarčice???
22.8.2005 14:28:37   
BaGSi
Ojla!

Končno nisem zadnja z odgovorom... kot običajno:)-
Tole žlobudranje čutim jaz že kar 2 tedna, sedaj pa še kaj več - in povem ti Tinkatonka, da je to - TO!!!:duda::bravo::bravo::bravo:
Jaz se pa nič ne :(( ampak doma samo sitnarim..., tako da je moj :love: že čisto nervozen. Kar ne vem kaj mi je - no ja , hormoni se vedno dober izgovor ;)
Drugače pa imam tudi jaz fazo gnezdenja - beri: pospravljanja in čiščenja. Moj :love: pravi, da končno doma nekako izgleda. Včeraj sem imela tudi napad kreativnosti, tako da sem mojemu sinku naredila iz postelje ladjo: z jadri, jamborom, ki smo ga pobarvali, sidrom, pomožnim motorjem, ribiško mrežo, ribicami... dopoldne pa smo uživali v Atlantisu. Moj trebušček je preživel tudi tobogan - kaj ne narediš vse za svojega otročka: tako me je prosil, da gremo vsi trije, ne samo onadva z atijem. OOO je letelo...
Imam pa slab hemoglobin (95-99):((sem si merila v službi), tako da kar ne vem ali naj pokličem ginekologa in mu povem, ali naj počakam na naslednji torek, ko imam pregled?

Lep pozdrav :nosecka:!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Februarčice???
22.8.2005 14:31:36   
BaGSi
Marty, moje hlače so že kar nekaj časa neuporabne:ups: - razen enih raztegljivih kavbojk - drugače sem v pasu kar ozka in so mi večinoma v pasu prevelike, zdaj pa ravno toliko, da jih spravim gor.

Kako pa kaj kilaža? Jaz imam + 2kg

:miska:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Februarčice???
22.8.2005 14:50:47   
marty5
Kilce? Hmmm,.......ne upam se soočit s tehtnico :ups:

Zadnjih 10 dni, imam zeloooo povečan apetit, tako da so tudi kilce po moje šle gor. Če k temu prišteješ še slabo prebavo...si ne upam pomislit.

Kar vse se mi lušta - od jote, tople čokolade s sladoledom (včeraj sem si joj privoščila :sloncek:) do vseh vrst sendvičev, hamburgerjev ipd. Joj, sem kar lačna, ko pomislim :zmeden:

Še dobro, da sem se ne dolgo nazaj vsem hvalila, kako sploh ne jem več kot prej...
Aha, že res, da se zarečenega kruha največ poje :) Dobesedno...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Februarčice???
22.8.2005 14:59:47   
ursi
Čao punce!

Meni pa zaenkrat hormoni še ne nagajajo, samo sem pa še vedno po deseti uri kar za u posteljo. Kt bi bla ena upokojenka. Zadnjič me je ena kolegica kar mal postran gledala, ko sem z ene zabave hitr zginla, ampak jaz res ne morem.:ups: Kar spala in spala bi.
Drugače me pa niti vreme ne jezi prav zelo, res, da bi raje imela sonček, ampak kaj, ko ne moremo izbirat.
Ta teden pa imam :love: doma, na dopustu, pa mam občutek, da sem skoraj tud jaz na dopustu, ker je doma, ko pridem.:)
Mojo pikico pa še nič ne zaznam, pa tud kile so zaenkat še tam, kjer so bile. -5. Nimam kej prida apetita.
Zaenkrat toliko, lepo se imejte, pa uživajte s svojimi :love: .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Februarčice???
22.8.2005 16:16:39   
Tina76
Pozdravljene!

Tudi pri nas lepo rastemo.....moja bebica in tudi naša hiška. Še kak teden in bo že strehica na njej. Uf smo bili pridni.

Danes sem bila na tretjem pregledu in smo spet UZ delali. Čudovito bejbo imam v sebi. Pa ko bi videle kako nori po mojem trebuščku... Kako bo šele ko pride na svet...:)- :)- :)- :)- :)-!
Komaj pa čakam tudi, da se bo videl spol naše pikice.

Kar se tiče mojega počutja je še kar ok. Razen popoldanskih počitkov (spim skoraj vsak dan kakšno urco)me nič kaj drugega ne jezi.

Tako... lep pozdrav s Štajerske!

Tina

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Februarčice???
22.8.2005 16:19:14   
SašaR
Ojla!
Pri nas ni nič kaj posebnega.
Malo me boli križ in dol mi tišči trebuh, drugače je vse OK; ja ja verjetno je to sitnoba.
Pregled imam čez tri tedne, tako da je kar dolga še.
Hlače bo treba kupiti po hitrih postopkih, ker so mi sedaj pa res že preozke; sicer me ne tiščijo, vendar ni preveč komot. Ja kilaža pa mislim da sem pridobila 1,5 kg. Upam da jih do konca ne bo preveč, ker ne vem kdo bo to dol spravljal:zmeden:. Naj povem da imamo mi v rodbini tako klinčevo postavo, da je pred nosečnostjo vse OK, potem pa če se zrediš tega ne spaviš več dol.:((
Uživajte :rozica::rozica:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Februarčice???
22.8.2005 16:20:20   
SašaR
Aja, pri nas tud čutimo ene mehurčke notri po trebuhu; mogoče pa je to to, ane!
LP

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Februarčice???
23.8.2005 7:20:15   
mirjamca
Jaz sem do dneva točno noseča kot Tinkatonka in SašaR. Največji stres v nosečnosti mi predstavlja jutranje odpiranje omare in premišljevanje: v čem mi bo danes najbolj udobno? Koliko kg + imam nimam pojma, s tehtnico se že vsaj 10 let ne obremenjujem, oz. bolje rečeno si zatiskam oči pred tistim, kar pokaže. Drugače pa sem precej polna energije in mi namesto na jok gre skozi na smeh. Zares! V ponedeljek imam naslednji rutinski pregled (poslušanje srčka), drugače pa se mi zdi, da čas res hitro mineva; tik tak bodo tu novoletni prazniki pa odhod na porodniško itd., do takrat pa moram še 25 dni dopusta porabiti. Jaz še nič ne čutim v trebuhu:zmeden:.
Sedaj pa veselo na delo in lep pozdrav vsem.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Februarčice???
23.8.2005 12:11:45   
karin412
Jaz sem tudi bolj sitna, se mi zdi. Še vedno mi večina stvari smrdi, tako zelo, da moram potem nujno vse zračit ali pa zamenjat (perilo, brisače, da o šamponih, kremah, milih niti ne govorim).
Hlače sem si tudi že kupila, v Kepici, drugje mi niso bile všeč. Zanimivo, tudi sama sem pospravljala omaro, hlače si še spravim gor, zapet pa jih ne morem.

Aja, občasno mi še dela slabo, zvečer po navadi. Ali ima še katera slabosti?

Drugače je pa še prezgodaj, da bi čutila brbončke otroka.
In pa ja, še vedno hodim spat popoldne.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?