|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Februarke 2015
29.5.2014 18:31:32   
Niara
Punce hojla,

prva februarka 2015 se javlja user posted image

Komaj čakam, da se mi pridružite, da bomo skupaj čvekale o user posted image in vsemu, kar paše zraven ali pa tudi ne hihihi user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Februarke 2015
30.5.2014 12:23:31   
lelyka
Pozdravcek se od mene..

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Februarke 2015
30.5.2014 12:43:21   
lelyka
Oila..se ena februarka..niar a je to tvoja prva nosecnost...

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Februarke 2015
30.5.2014 13:04:12   
Niara
Dobrodošla in čestitke user posted image

Ja, prva nosečnost, sva še vedno v šoku, ker si nisva niti slučajno mislila, da nama bo tako hitro uspelo. Sva sedaj poskušala šele drugi mesec user posted image

PDP imam po izračunih 6.2., bom v pon.kontaktirala mojo G, da me naroči. Do takrat, ker sva oba mal vraževerna, ne bova povedala nobenemu.

Pa ti?

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Februarke 2015
30.5.2014 19:07:35   
lelyka
jaz imam pa ze dve unčki..pet pa dve leti bosta letos imele..drugač je pa zame tudi sok..ker ja smo nacrtovali..ampak,da bo tko hitr si pa nisem mislila..ker sem se punci  kar namartvala,da sem zanosila..

drugač bova midva povedala po nuhalni..če bo vse ok..tko..sva tud v prejsnih nosečnostih naredila...

drugač kako si pa kaj s slabostmi..jaz sem ko rozica..polna energije..da sem noseca mi sam to..da nimam menstruacije pa test nosečnosti dokazuje..tako..da me kr malo strah..kaj se dogaja..ker v prejsnih nosečnostih sem obe nosečnosti morala prelezati in bruhala..tokrat nič..bomo videli...mam pregled pri g...11.6...

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Februarke 2015
30.5.2014 21:28:42   
Niara
Ooo potem si ti že čisti profič, čeprav verjamem, da je vsaka nosečnost zase čarobna.

Tudi pri meni še ni duha ne sluha o slabosti, poleg pozitivnega testa in napihnjenosti je moj dodaten znak huda utrujenost, lahko bi cele dneve samo spala! Danes sem začela jemati še folno kislino in se mi spahuje, pa ne vem ali od tega, ali je to nov znak?

Jaz imam za moje pojme zelo hitro pregled, že 12.6., takrat naj bi bila šele slabih 6t noseča. No, svoji G popolnoma zaupam in me nič ne skrbiuser posted image , že ve, kaj dela.

Ali si lahko trebuh do nuhalne uspešno skrivala? Sama sem presenečena, kako zelo sem napihnjena (sicer sem suha in nikoli nisem imela niti malo trebuščka), če bo šlo tako naprej, se bojim, da me bo kdo spregledal hehe ;)

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Februarke 2015
1.6.2014 14:03:01   
tuintam
Pozdravljene,

včeraj izvedela za plusek. Sem nepričakovano zanosila že ta mesec, sicer sva nameravala delati na otročku naslednji mesec. V začetku aprila sem imela namreč SS v 7. t. Sem totalno presenečena. In vesela. Upam, da se vse dobro izide. Čutim pa seveda še nič. Mogoče malo boleče prsi. Po mojih izračunih naj bi bil PDP 3. 2. Imam pa doma 14-mesečnika.

Pozdravček in lepo nosečnost! :)

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Februarke 2015
1.6.2014 14:06:20   
tuintam
1. V prvo sem lahko skrivala menda še dlje, ne samo do nuhalne. ;) Tudi zdaj ne nameravava povedati nikomur vsaj do prvega pregleda.

2. Moj G pa vedno v 10. t naroča. Itak se še nisem naročila, bom še kak teden počakala. Pa upam, da konec junija ne bo lih na dopustu.

Jaz imam za moje pojme zelo hitro pregled, že 12.6., takrat naj bi bila šele slabih 6t noseča. No, svoji G popolnoma zaupam in me nič ne skrbiuser posted image , že ve, kaj dela.

Ali si lahko trebuh do nuhalne uspešno skrivala? Sama sem presenečena, kako zelo sem napihnjena (sicer sem suha in nikoli nisem imela niti malo trebuščka), če bo šlo tako naprej, se bojim, da me bo kdo spregledal hehe ;)
[/quote]

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Februarke 2015
2.6.2014 9:12:35   
Niara
Tuintam čestitke user posted image
Juhu, pa se počasi nabiramo user posted image

Jaz karkoli pojem, se mi trebuh močno napihne, tako da me znajo "moji" hitr pogruntat, še moj se prav čudi user posted image

Drugače sem pa tako utrujena, da moram poleg nočnih 8 urc, najti vsaj se eno ali dve vmes, me kar zmanjka :)

Ostalo pa vse ok, ve?

(odgovor članu tuintam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Februarke 2015
2.6.2014 11:47:47   
tuintam
Joj, jaz sem v afektu čisto pozabila vsem prisotnim čestitati. :) Čestitke torej, nosečke! :)

Ma jaz sem odlično, sicer me ni nič še matralo, zdaj ko vem, da sem nosečka pa čutim malo slabosti.

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Februarke 2015
4.6.2014 14:20:45   
Mumu31
Evo se ena predvidena februarka se javlja :)

Imam 10m sinka in je bila tale plusek velik sok. Za prvega sva se kar namatrala in bila tik pred umetno, tale pa je uspel v samo enem ne cisto planiranem poskusu :)

Srecna zelo, upam pa da je vse ok. Po moji evidenci pdp 2.2., pregled imam pa sele 20.6., ker v soboto odhajamo na morje za 10 dni in ni slo drugace. Ga pa nestrpno pricakujem....

Morda veste ce ze obstaja kaka skrita grupa na FB?

Cestitke vsem sonosecka, upam da nam vsem uspe ostati zdrave do konca in prav tako nasim malim bubicam :)

(odgovor članu tuintam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Februarke 2015
5.6.2014 16:34:08   
PikaPi
Javlja se še ena februarka, izvedela sva včeraj user posted image , če mi nebi zamujala user posted image , sploh nebi vedela, saj nimam nobenih znakov. Sem pa prvič noseča in si tudi v sanjah nebi upala pričakovati, da bo šlo tako hitro, saj je ratalo v prvem mesecu. Čestitke pa vsem februarkam tu user posted image Čudno se mi zdi samo da me je moja gin. naročila na prvi pregled šele v začetku julija, to bo okoli 10t, a ni to malo pozno? Pozdravček vsem

(odgovor članu Mumu31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Februarke 2015
6.6.2014 5:28:55   
aptababy
Živijo,

user posted image
očitno je bil maj en tak ploden mesec, vidim da ste večina presenečene, kako hitro je nastalo...tudi meni je ta plus presenečenje. doma imamo 14 mesečno punčko, ta mesec sva slučajn samo enkrat...pa evo. prej 9 mesecev trajal, da se je prijelo. Malo imam mešane občutke, ker sva planirala bolj v jeseni, ampak itak vesela. malo me edino skrbi, ker imam kr zahtevno punčko doma...pa bo že nekako. Izračun je 10.2.
v prvi nosečnosti sem bila po izostanku kak teden še ok, pol pa slabosti...tako da se psihično pripravljam na to. Mal mi je edin smotan, ker bo zdej vročina, to pa s slabostjo ne gre tk fajn skup...tudi midva bova počakala vsaj do prvega pregleda , če mi ne uide kej prej...za povedat misilm.

no predvsem lepo počutje vsem:)

(odgovor članu PikaPi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Februarke 2015
6.6.2014 8:02:38   
Mumu31
Hehe ocitno smo res same presenecene nosecke :) Se toliko bolje a?

PikaPo, 8-12.t je prvi pregled. Eni prej drugi kasneje. Verjamem pa da bi bilo fino cimprej.... Pomojem je 10.t ok.

http://www.ginekoloska-ambulanta-meglic.si/pregledi_nosecnost_8_12_teden.html

(odgovor članu aptababy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Februarke 2015
6.6.2014 11:45:30   
Niara
Punce iskrene čestitkeee!!! user posted image
No, zdaj smo že številčnejšeuser posted image

Vidim, da vse nestrpno pričakujemo UZ in pa, da imamo zelo različne datume. Jaz ga imam točno na 7.teden (odštevam, le še 6 dni), upam, da se bo že kaj videlo, pričakujem pa nič, ker je rekla, da bo le preverila za zdaj, če je z nosečnostjo vse ok.

Sicer pa, kar de tiče znakov, utrujenost neznanska, prsa megalomanska, pa paradižnikova juha je neki najboljšega, kar sem kdaj jedla (pred nosečnostjo je nisem mogla niti videt hahaha) user posted image

Slabosti nobene, čeprav berem, da se rada pojavi ravno v 6.tednu...mogoče se bo pa mene ognila, bomo videli!

Lep vikend drage srečke nosečke user posted image

(odgovor članu Mumu31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Februarke 2015
7.6.2014 20:44:53   
zvončica88
Pa se vam pridružujem po dveh pozitivnih testih. Sploh ne morem vrjet, da je uspelo sploh pri mojih dolgih in nerednih ciklih. Kdaj bi naj imela pdp pojma nimam ker je od zadnje menstuacije minilo 43 dni. Potem je bila en dan rahla krvavitev oz. bolj rjavi izcedek tako da sem mislila, da user posted image pride ampak ni in ni bilo. Po opravljenem testu pa user posted image . V ponedeljek bom klicala, da se naročim za prvi pregled, ampak me zelo skrbi, da bo šlo kaj narobe. Potem sem brala, da lahko nosečniški test zazna tudi ovulacijo, čeprav po 45 dneh, da bi nastopila šele O? Imam pa cel čas krče kot da bo prišla user posted image . Upam, da ostanem z vami in februarja vse dočakamo našeuser posted image

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Februarke 2015
9.6.2014 19:10:08   
PikaPi
Februarke ste čisto potihnile :) kako se kaj počutite? Jaz razen bolečih prsi in rahlega špikanja, kot na ne bi bila noseča user posted image , upam da tako tudi ostane. Me pa rahlo nervira tale čakanje na prvi UZ, ki se takoo vleče, sicer pa sem domačim povedala, saj mislim, da bi jim v vsakem primeru, tudi če se kaj zalomi... Koliko ste pa kaj stare? Jaz se štejem pod dokaj mlade nosečke (24 let), ampak sem od nekdaj vedela da si želim postati mlada mamica user posted image . No toliko, da se čvek malo razživi, lep sončen pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Februarke 2015
9.6.2014 21:26:26   
Mumu31
Zaenkrat res nismo orav zgovorne, upam da se popravimo :))

Jaz sem super, trenutno smo na dopustu in vsi skupaj uzivamo na polno. Pocutje odlicno, kot ne bi bilo nic :) je bilo pa tudi v prvo tako, pa so potem kmalu prisle hude slabosti, tako da me lahko se kaj caka.

Komaj pa cakam pregled, 20.6. Do takrat vsekakor ne bom mirna februarka, upam da bo vse ok....

Lepo lepo se imejte

(odgovor članu PikaPi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Februarke 2015
10.6.2014 11:27:31   
tuintam
Uf, mene pa dajejo nosečniške tegobe. Tega v prvo nisem poznala. Slabo mi je čez cel dan, vendar pa ne bruham. Danes me je pa tako zabolelo v predelu trebuha ... uf! No, pravzaprav me še vedno boli. :/ Verjetno bom imela zadnja pregled - šele v 11. tednu. :/

(odgovor članu Mumu31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Februarke 2015
11.6.2014 13:59:47   
tuintam
A bo katera FB skupino naredila? Ali slučajno že obstaja?

(odgovor članu tuintam)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Februarke 2015
11.6.2014 19:19:07   
lelyka
Pozdravcek..evo moj prvi pregled za mano..in vse vredu..tako..da sem se sedaj mal pomirila,ker me bilo res strah..da je kaj narobe..ker razen..da ni menstruacije nimam nobenih znakov..pri prvih dveh sem neprestano bruhala..sedaj v tretji nosecnosti..pa ko rozica...aja bom pa mela jeseni 29let....za fb skupino pa nic ne vem..ce ze obstaja...

(odgovor članu tuintam)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Februarke 2015
11.6.2014 23:05:15   
Niara
Mene jutri čaka prvi UZ in že komaj čakam! Upam, da se bo kaj videlo, glede na to, da bom jutri šele 6 tednov noseča...poročam!

Jaz sem toook napihnjena, da ne morem verjet, bom sedaj začela pit Donat, pa da vidim, če bo kaj boljše. Sicer pa na vsake toliko rahla slabost, zaenkrat se nič moteča ;) Pa spala bi cel dan :)

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Februarke 2015
12.6.2014 15:03:46   
urja
Živjo punce, a me vzamete med sebe :) danes sem zagleda user posted image user posted image user posted image ; test sem delala, ker mi kakšen teden zamuja, nobenih drugih zankovuser posted image

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Februarke 2015
12.6.2014 20:00:59   
PikaPi
Niara javi kako je bilo na prvem UZ, si že zagledala srčka? user posted image Mene je pa začelo močno špikati v levem jajčniku in me kar malo skrbi, verjetno pa je to povezano tudi z mojo službo, saj delam v jaslični skupinici v vrtcu in sem prisiljena male pikce redno dvigovati (okoli 15 kg), o bolniški pa ni nic slisati, sicer si pa tudi ne želim, ampak bo treba več počitka zgleda..

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Februarke 2015
13.6.2014 7:09:01   
Niara
Nosečke dobro jutro!

Prvi potrditveni UZ je za nami, user posted image sva videla odlično, najbolj me je pa seveda presenetil čudovit in močen zvok bitja njegovega srčka! Še zdaj ne dojemam!!! Sploh glede na to, da je še tako zgodaj in je tudi sama G rekla, da ni mus, da se bo kaj sploh že videlo (5 6/7). Z mojim sva kar bulila v ekran in se čudila zvokom hahah, prihaja za nama :)

Čez tri tedne imam prvi uradni pregled (UZ, kri, mat.knjižica itd.).

Počutje ok, utrujenost še vedno prisotna, pa zanimivo, zvečer mi postaja slabo...zjutraj pa se zbudim ko rožca?!

Koliko imate še od UZ-ja, da skupaj odštevamo?

En lep in uspešen dan vam želim user posted image

(odgovor članu PikaPi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?