Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zanima me, tiste ki imate majhno razliko med otrokoma, npr.1 leto, ali kupite za drugega otroka nove flaške in cuclje, ali sterilizirate flaške in kupite samo nove cuclje oziroma vse uporabljate od prvega otroka?
Za vse 3 otroke sem uporabljala oz. uporabljam flaške istega proizvajalca. Določene flaške so še od prve hčere in jih uporabljam tudi za najmlajšega. Seveda pa sem za vsakega otroka kupila nove cuclje.
Za majhno razliko jaz niti novih cucljev ne bi kupovala, vsaj začetnih ne in če so iz silikona. Steriliziraš pa je. Edino, če bi bili iz kavčuka bi mogoče nove kupila.
Jaz bom tudi imela flaške, ki sem jih uporabljala pri prvem otroku, pa čeprav je tega že 3 leta. Imam shranjene in skoraj vse kot nove, ker tamale flaške uporabljaš le kratek čas. Bom pa kupila nove cuclje.
Eno in edino stekleničko imam za vse tri otroke isto, culje sem menjala. Tudi nekaj plastičnih imam istih, ker skoraj niso nič obrabljene, seveda bom kupila nove cuclje, tiste nastavke za magični lonček pa samo prekuham.