|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fliper
14.7.2005 21:03:08   
corfu
Tiste, ki ga uporabljate za:duda: seveda, me zanima kako se obnese in ali ste z njim zadovoljne? Do katere starosti je uporaben?

hvala za odgovore:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Fliper
14.7.2005 21:31:27   
jazz
Ne vem al sem za luno, al kaj da ne vem kaj to sploh je. Če bi vedela, bi ga verjetno hotela tudi jaz.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Fliper
14.7.2005 22:03:09   
Pikabu
Fliper je tak stolček za v bano, se prisesa na dno, poglej v moje albume.

Mi smo zadovoljni. Sicer smo se mi tako kopali, da je bila Ema na začetku kar v fredovem obroču in ji je bilo všeč, ker se je lahko gibala po bani, v stolčku je bila nekaj časa malo huda, ker ni mogla iti za igračami, sedaj se je pa navadila. Jo pa moram sedaj že zelo paziti, ker je začela vstajati in se ven stegovati. Ga pa mi uporabljamo za igranje. Umijem jo prej v svojem naročju, potem jo dam pa v fliperja, da se še igra.

Če ga imaš namen kupiti, ti svetujem, da malo poglej po komisijskih trgovinah. Jaz sem se zelo zafrknila. Smo v BC-ju dali kar nekaj denarja zanj, potem sem pa videla v komisijski več kot pol ceneje, istega, pa skoraj novega. :hudicek:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Fliper
15.7.2005 6:15:26   
CUKRČEK
Kar se mene tiče, je to najboljša stvar, ki so jo naredili:bravo: Naša mala tako uživa v njem, da se ni za prehvalit. Pa še hrbet me ne boli, ker se mi ni treba nad banjo sklanjat. Priporočam!!! (poglej album)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Fliper
15.7.2005 7:44:34   
Tinna
Tudi mi ga imamo in Luka zelo uživa v kopanju. Zame je to tudi ena dobrih pogruntavščin, ker se lahko tudi skupaj skopava saj mi ga ni treba držat. :bravo: On pa itak uživa sto na uro in brca, kot da bi že hotel plavat. Ko ima pa dovolj se pa že obrne in kar vstane tako, da moram bit že kar previdna, da mi vn ne zleze saj non stop neki miga in si ne da miru. Mi je zadnjič tud pediatrinja rekla, da ta naš :hudicek: je pa res kot živo srebro.:)-:)-

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Fliper
15.7.2005 9:53:11   
Urša
Men je super. Imaš obe roki prosti, ko :duda: veselo čofota in ga ni treba držat. Stara je 16 mesecev in bo uporaben še sigurno par mesecev-načeloma naj bi bil do enega leta in pol.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Fliper
15.7.2005 10:05:50   
Annny
Naša ga ne prenese:)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Fliper
15.7.2005 11:05:30   
urši*
naš tako uživa , da sploh noče iz bane. mima 1000 igrač notr in jih lovi in daje v usta, skratka uživa
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?