|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog-inja v Ljubljani
31.5.2006 9:44:37   
Tasika
Vem da je na to temo že ogromno napisanega, a v ZD Dravlje ne sprejemajo več na koncesijo, jaz pa si bom morala najti drugo ginekologinjo. Do sedaj sem hodila na Aškerčevo, a ker že doooolgo časa nisem več študentka, so me prosili naj si najdem ginekologa drugje.
Torej rabim kakšno priporočilo, najraje bi hodila k zasebnici, ki ima koncesijo.

Za vse ki hodite samoplačniško, pa me zanima, kakšni so stroški v nosečnosti?

Lep pozdrav
tasika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog-inja v Ljubljani
31.5.2006 10:44:50   
fricka
Zakaj pa ne poskusiš v Leonišču? Preglede plačuješ, razen v nosečnosti ne. Imaš veliko možnosti, da hodiš k svojemu porodničarju. Proi meni je že bilo tako. Moj gin. je dr. Pušenjak, ki mi je opravil tudi planirani CR.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2006 11:21:44   
Tasika
Leonišče mi ne diši zaradi parkiranja na tistem koncu. Že na Aškerčevi sem vedno preklinjalauser posted image , po zdravstvenih domovih pa ne poznam ginekologov. Pri nas v Šiški je Demšarjeva, ki je baje grozna, ostale pa user posted image . Po ostalih zdravniških izkušnjah se mi zdijo privatniki vseeno malo bolj prijazni - delajo pač za svoj žep. Pa še organiziranost je na nivoju, drugače samo čakaš. 

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 11:43:11   
Mikica
Poskusi pri dr.Berginc v Dravljah (trgovski center pri Sparu, tam ima ambulanto še en ginekolog dr.Reš). Na en pregled sem šla samoplačniško, potem me je pa vzela na koncesijo in tudi v nosečnosti nisem imela nobenih stroškov.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 17:24:55   
Lianna
Meni pa dr. Demšarjevo in dr. Šubičevo, ki delata v Šiški zelo hvalijo. Jst mam drugač dr. Kluna, ki dela v zd Vič. Je pa tudi porodničar. Sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Prvi razred
Admin

Kdaj je najboljše za otroka, da gre v prvi razred?

še pred 6. letom (15%)

pri dopolnjenih 6 letih (43%)

pri dopolnjenih 7 letih (42%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!