|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog
16.8.2004 14:02:20   
biser
Lepo pozdravljeni!

Zdej bom že počas v 10 tednu in počutim se super (no ja, slabost je zdej že standard). Zanima me če kdo pozna kakega vredu ginekologa/injo v Celju,ker bi jo rada zamenjala. Ta zdajšna se mi ne zdi glih vredu (ni najdla ploda in me je hotla poslat kr na čiščenje:grrr: ). Zdi se mi da ne bo kej velik naredla za mene in za :duda: :(:( Če imate kakšne predloge mi prosim pišite.
Lep pozdrav vsem!
Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ginekolog
16.8.2004 14:25:53   
Alja1
Pozdravljena Nataša,

Po vseh "zdrahah", ki sem jih že imela z ginekologi (ne samo v Celju, od koder prihajam, ampak tudi v Slovenj Gradcu), ti vsekakor predlagam dr. Jakob Korena :bravo:.

He is (T. Turner bi zapela: Simple the best).

Seveda vsi g., ki sem jih do zdaj "spoznala" (skupaj osem), niso bili takšen bau-bau, toda "ta boljši" so mi pobegnili v penzijo :(

A, vseeno. Če bi se morala še 1x odločit, bi se 100% odločila za zame najboljšega dr. Korena.

Seveda je to samo moje skromno mnenje, upam pa, da sem ti pri odločitvi vsaj malo pomagala.

Dobro izbiro in vso srečo s :duda:

Celjanka




(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ginekolog
16.8.2004 16:44:08   
Jančika_
Že več kot deset let sem pri dr. Cvitanu in ZELO zadovoljna.

Pred enajstimi dnevi pa sem rodila v celjski porodnišnici in pri porodu je bil zraven dr. Koren - super. Pa še fajn zgleda, hihi (joj, upam, da Joe tega ne bo bral...).

Celjanke, a bi se kdaj dobile?

LP, Jana

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ginekolog
16.8.2004 17:21:57   
biser
Lp!
Hvala obema za odgovore. Dr. Korena ne poznam me pa zanima kje ima ordinacijo. Poznam pa dr. Cvitana ker je bil moj sosed, zdaj pa sem se preselila k fantu v Škofjo vas. Dr. Cvitan je zelo vredu ginekolog(enkrat sem bila pri njemu na pregledu) ampak mi je bilo nekak nerodn ker sem ga velikrat videvala 8)
Lahko bi se kdaj dobile celjanke in bi se kaj pogovorile. Mislim, da je tem kar veliko;)
Lep pozdrav!

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ginekolog
16.8.2004 21:13:13   
Taša
No tudi jaz hodim dr. Cvitanu. Ravno danes prihajam iz poporodnega pregleda. Z njim sem zelo zadovoljna. Poznam pa Dr. Korena in je zelo super, kolikor vem pa je v tem času na dopustu. Dr. Koren ima ordinacijo v bolnici in sicer v porodnišnici. To so ene vrate in sicer če greš zadaj porodnišnice.
Tudi sama sem Celjanka in sem zato da se dobimo. Predlagajte !!?? LP

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ginekolog
17.8.2004 9:04:44   
Alja1
Pozdravljene,

Z veseljem se vam pridružim na kakšnem klepetu ob kavici (upam, da me sprejmete, ker sva z možem še brez naraščaja, ve pa ste v pričakovanju ali pa že uživate ob vaših štručkah :duda:).

Ker imam diabetes tip 1 mora bit nosečnost skrbno načrtovana (optimalna urejenost krvnega sladkorja), tako, da trenutno potekajo intenzivne priprave po čim lepših cukrčkih in želim si, da bom lahko še letos sporočila veselo novico 9nebesa

Glede izgleda dr. Korena se povsem strinjam z Jančiko :ups:

Ker sem med vami verjetno najbolj prilagodljiva (glede na to, da me poleg službe popoldne in zvečer zaposluje samo mož :)-), predlagajte kraj in datum in se vidimo!

LP vsem
A.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ginekolog
17.8.2004 12:27:37   
lutka
tudi jaz bi ti svetovala Dr.Koena,sem ga imela pri obeh porodih in se zna tudi pohecati:)-,sem pa slišala,da je Dr,Salobirjeva tudu vredu.Po dveh mesecih bivanja v Celjski porodnišnici človek marsikaj izve in moram reči da sem o Dr Korenu in Dr Salobirjevi slišala same pohvale:duda::duda:
lp

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ginekolog
18.8.2004 14:11:29   
Eva*
Mene pa zanima za ginekologa z gorenjske.

Moja sedanja se pogovarja sama s sabo, ce pa slucajno kaj pove meni je ne razumem. Lepo bi bilo, ce bi imela ginekologa/ginekologinjo z nekoliko bolj cloveskim odnosom.

Hvala!

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ginekolog
19.8.2004 9:32:28   
ksenjak
Dragi Biser.

Katero ginekologinjo pa imaš sedaj? Jaz sem osebno pri dr. Ocvirkovi, s katero sem zelo zadovoljna:). Prav tako sta bili z njo tekom nosečnosti in samega poroda zadovoljni moji prijateljici. Je pa res, izkušnje so od ženske do ženske različne. Jaz sem pa recimo za dr. Cvitana slišala, da je bilo že tudi kaj nezadovoljivega, posebej, če je pri porodu zraven. Vem tudi, da dr. Ocvirkova pred porodom opravlja akupunkturo za lažji porod, za kar so mamice rekle, da se je izplačalo. Pa mislim, da je tudi pri porodu rada zraven, če se le da.

Lp, Ksenja 7t:metulj:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?