|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gorgonzolna omaka
23.2.2012 11:34:31   
zaspančka
Mal sem zmedena, kaj lahko in kaj ne smem jesti. Po mojem razumevanju vsega prebranega, gorgonzola v omaki, ki je toplotno obdelana, narejena iz pasteriziranega mleka, ne bi smela biti škodljiva. Ali pač? Katera ve, kako je s tem?

_____________________________

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gorgonzolna omaka
23.2.2012 12:07:08   
kris555
To je moja 1user posted image . Glede hrane nisem veliko prebrala. Kar jaz vem naj ne bi salam, pršuta oz surovega mesa.
Zelenjavo pa sadje moraš dobro oprat. Če živilo ustrezno termično obdelaš ni problem.
Aha pa lososa, školjk in rakcev naj ne bi v katerikoli obliki, tudi pečenega ne.

Morda bodo druge več povedale.user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Gorgonzolna omaka
31.3.2012 14:23:15   
daisyb
jaz sem v prvi nosecnosti jedla vse (razen kakeka surevega mesa in jajc pa zelenjave, ker je ne maram). zdej sem neki slisala, naj ne bi jedli gongorzole (ma jaz sem jo ze jedla...ma ne pretiravam).
zdaj v drugi nosecnosti jem kot vedno....pazim se pri surovem mesu in jajcih....zelenjave se vedno ne jem (razen minester). V prvo mam sinkota, ki bo star tri leta, je zdrav kot riba in cisto nasprotje mene....rad ma vso zelenjavo in ne mara prevec sladkarij (kar zame ne velja). Sladkarij mal prevec pojem in se tega zavedam..ne mine dan, da ne bi kaj sladkega pojedla.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?