|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HIPOTONČEK..kdaj so ugotovili hipotonijo?
20.6.2007 15:43:51   
BaByGiRl
Dan.
Mene pa zanima koliko so bili stari vaši otroci, ko so ugotovili katerokoli obliko hipotonije pri vašem otročku.
In kakšen naj bi izgledal hipotonček...jaz sem čisto zbegana.
V bolnici so mi rekli, da je z mojo pikico vse ok, razen rahlo ohlapne trebušne mišice, ki pa se bo razvila sama od sebe. in ker ni uporabljala desne rokice, me je za vsak slučaj poslala najina pediatrinja na fizioterapijo. Moja pikica je rokico začela uporabljati že pred FT, verjetno je bila malo nategnjena zaradi poroda, ko so jo vlekli ven in sva jo razgibali brezproblema. Pa sem rekla, če sem naročena grem vseeno na FT. Pikica je bila stara 2 tedna oz. ...roj. je 5.5. , namesto 16.5.
Tam pa mi je ženska kar zagrenila life. Od tega da nima ravnotežja, gravitacije, da ima premalo stegnjen vrat, nogice ne bi smela držati na žabico, rokice naj bi imela več stegnjene, ...v glavnem tudi dihala ni ok.
Men pa se ne zdi nič drugačna od prve, razen malo trebuščka, pa enega kolka.
In po vsaki terapiji je moja pikica čisto iz sebe še dva dni. user posted image Samo joka in je čisto iz reda vržena. Komaj jo spet spravim k sebi, imava spet terapijo user posted image
Pa za vsako ko grem tja mi povejo malo drugačno verzijo in kaj lahko in kaj ne oz. kaj je pravilno in kaj ne.
Sedaj so mi povedali, da je tudi možnost, da je prizadetauser posted image , da ima luknico v možganih.
Men se pa zdi čisto normalna punčka,...scrkljana seveda user posted image
Kakorkoli že bo je moja in jo imam rada.
Res me zanima, kako je bilo to pri vas. Sem namreč slišala, da je sedaj kar veliko hipotončkov, kot da je to moderno user posted image
Hvala za vaše odgovore.
Lp, L
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HIPOTONČEK..kdaj so ugotovili hipotonijo?
20.6.2007 15:58:19   
kjava
Saj ne rečem, da kaj ni res, samo ko enkrat pelješ otroka na FT, ti res odkrijejo svašta. Ne vem, kako lahko v tisti urci vse to vidijo. Ne škodi pa, če ti pokažejo pravilen handling.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HIPOTONČEK..kdaj so ugotovili hipotonijo?
20.6.2007 19:41:10   
Tia27
Če ti je to rekla specialistka nevrofiziologinja pol zagotovo drži, hipotonia ni od "poroda", nekih "nategov", to so nevrološki izpadi(pomen da je v možganih nekaj narobe-na gibalnem področju), in to večinoma je dedno pogojena, mi smo imeli pri taprvi in še pri tadrugem in je pri nas zagotovo dednost.
Predlagam ti da čimprej sprejmeš kar so ti povedali in začneš izvajati vse kar ti povedo na FT, ker več kot je otrok star težje se popravi in lahko napreduje v še hujše diagnoze, to ni larifari, čeprav ti otroka vidiš kot ok, tud jaz sem tako mislila,pa sem se motila, te bom vprašala po enem letu in zagotovo boš mnenje spremenila, res delaj, delaj ker ti ne bo žal.
Imam res ogromne izkušnje glede tega in bolje da ti ne razlagam kaj se je zgodilo z nekaterimi otročki, kateri starši so mislili da je to "kr neki".Veliko sreče, držim pesti in vzemi zadevo resno,lp

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?