|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG
20.1.2015 16:59:38   
Anonimen
Punce, lepo pozdravljene,

z dragim se trudiva cca 1 leto in pol an bebici. Ovulacije so redne, menstruacije tudi. Ginekolog mi je dal za 3 mesece klomifen. Prvi mesec nama ni ratalo docakat pluska. Ta mesec sem v drugem ciklu klomifena. Danes sem bila pri ginekologu, pridelala sem 2 folikla v enem jajcniku in 1 v drugem. Ginekolog je rekel da ce ta in naslednji mesec ne bi ratalo, me caka HSG. Je pa rekel, da je za to potrebno bit en dan v bolnici. Zdaj me pa zanima, ali je mislil da je potrebno tam prespati ali se vse to resi v enem dnevu?

Hvala za odgovore :-)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG
21.1.2015 10:15:17   
pejka
Jaz sem šla zjutraj na kliniko in odšla ob peti uri domov. Niso mi delali pod narkozo. Želim ti, da ti ne bo potrebno it in da boš prej zagledala user posted image user posted image
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HSG
21.1.2015 10:24:45   
ribica112
Pozdravljena!

Po moje je odvisno od tega, kje ti opravijo HSG. Jaz sem šla domov takoj po opravljenem HSG-ju oz čez kakšne pol urce ko sem prišla h sebi. Tudi meni niso dali nobene narkoze, samo protibolečinske tablete.
Tudi jaz držim pesti zate, da prej zagledaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: HSG
22.1.2015 8:28:48   
Anonimen
Hvala punce :-) jaz tudi upam, da ne bo potrebno in da nam rata tokrat zagledat plusek :)

(odgovor članu ribica112)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: HSG
27.1.2015 19:06:51   
molekulca
hojla! Jaz sem bila v PO in sem šla takoj domov. Malo sem se načakala, ampak prijaznost sester in zdravnikov oddtehta tiste ureuser posted image . Sem prišla tja pa brez naročanja, mislim da 9 dan po M. Če se ti "mudi" greš lahko kar direkt tja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: HSG
13.4.2015 8:29:46   
bimba81
Pozdravljene. Mene zanima, če je že katera opravljala HSG v Izoli. Kako to zgleda - si tam par uric ali greš takoj po opravljenem pregledu domov?

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?