|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hranjenje!!!
6.2.2006 17:21:28   
BarbyR.
Neki me zanima!Naš mali razgrajač bo star 11 mesecev.Zadnji teden ko jemo (prve žličke so še OK)vse izpljuva oziroma z roko zmeče iz ust!In bolj ko mu dopovedujeva,da tega ne sme imam občutek,da še to z večjim veseljem dela. In ko sva že res huda pa nastane user posted image .Res ne vem več kaj storit,ali je to samo prehodno obdobje ali ga mogoče kaj živcira v ustihuser posted image user posted image user posted image Ali imate ali ste imele podobne težaveuser posted image KAJ STORITIuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hranjenje!!!
6.2.2006 18:04:54   
*goldfish*
Luka je par dni nazaj tudi tako delal. Z jezičeka je vso hrano pobral in jo z rokico raztresel po mizici. To sem jaz vzela tako, da ni več lačen.

Zdaj pa več ne počne tega, mogoče je bilo res samo tako obdobjeuser posted image Sicer pa naši malčki ponavadi tisto,  kar mu prepovemo in nato kregamo, še bolj imajo voljo do tega.
Tak da jaz enkrat povem, da se to ne sme, drugič pa mu vse iz rok vzamem ali ga vstran odnesem in pika. In ni nobenega joka. 

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hranjenje!!!
6.2.2006 19:16:51   
pikica123
Moja punčica(8,5 mesecev) se je tud tega navala. Prov šprica in pljuva vn iz ust. Sploh,če ji kašna hrana ni všeč.

Lp

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hranjenje!!!
7.2.2006 21:10:16   
Katrin
Tudi mi smo stari 11 mesecev in je začela z jezičkom hrano ven metat in z rokami mečkat. Zgleda, da to počne, ko je že sita (pri koncu hranjenja), tako da potem zaključiva.

Lp user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?