|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbira lupinice
12.7.2005 12:43:54   
alijana
Pozdravljene. Razmišljam o nakupu avtosedeža-lupinice za novorojenčka9nebesa. Kot vsaka mama želim najboljšo, najbolj varno lupinico za mojega :angel:. Zanimajo me vaše izkšnje. Eni rečejo Romer, drugi so za Maxi Cosi. Slišala sem da se CHicco in Peg Perego ne moreta primerjati s prej omenjenimi:zmeden2:. Mi lahko svetujete iz izkušenj. Na forumu sem zasledila, da je treba pri PP podlagati pod ritko pleničko, ker sicer ni v dovolj ležečem položaju? Veselim se vaših odgovorov, Lp,:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izbira lupinice
12.7.2005 12:52:42   
rainbow
Mi imamo Romerja zdaj tudi še pri drugem :duda:, smo zadovoljni, ima tak vložek z oporo za glavico za novorojenčka, ki ga potem odstraniš. Moja prva se je v njem vozila do 10 meseca, pa je bila res velika :duda:; pa med najvarnejšimi so. Seveda tudi cenovno primerni, ampak nama se je varnost zdela najpomembnejša.

lp:rozica:

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izbira lupinice
12.7.2005 13:56:15   
Pajaca
Mel smo Maxi cosi cabrio in je super. Ima en gumb s katerim nastaviš globino lupine, da je primerna za novorojenčke, da jih ni treba podlagat s pleničko. Pa ima tudi oporo za glavco, ki se odstrani, pa strehco da sonce ne moti. Je mal štorasta za jo okoli nosit (ampak to zato ker je zaradi varnosti bolj masivna) ampak saj jo ne nosiš ful okol. Pa se mi zdi da je tamala fino sedela v nje. Mel smo jo pa to 9m, ker pol je bila zima in čim si otroka ful obleku če si se sam mal pelu okol je šla komi not in smo raj menjal... pa še firbčna je bila in ji je šlo na živce če je gledala nazaj in ni nič vidla.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izbira lupinice
12.7.2005 14:24:25   
kikica
Mi smo imeli od Peg Perega, da bi se lahko pripela tudi na voziček(Pramette), v resnici pa tega nisem porakticirala nikoli. Je pa zame bila precej nepraktična, vsaj od začetka, ker je zelo globoka in moraš podlagat, kar mi je šlo pošteno na živce. Če bi še enkrat kupovala, bi se odločila za Maxi Cosi, definitivno, ker so te lupinice res tako oblikovane, da se ti novorojenček ne smili, ko ga položiš notri.

Pa dober nakup!

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izbira lupinice
13.7.2005 13:59:49   
Minkaa
Tudi mi imamo Maxi Cosi Cabrio in verjetno bomo pri tem ostali tudi v bodoče. Moti me edinole da mu je v vročini zelo vroče v njem. Ne zdi se mi smiselno šparati denarja pri teh stvareh. Varnost je na prvem mestu.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?