Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
JAZ SEM SE TUDI ODLOČILA... 22.9.2004 21:05:22
|
|
|
|
Anitka
|
Mela podpiram in spoštujem tvojo odločitev. Tudi jaz sem se že večkrat hotela za nekaj časa odklopiti od RR-je , a mi nikoli ni uspelo. Želim ti, da čimprej uspeta "narediti" :duda: in da tudi ti ne pozabiš na nas. Ko boš pa spet pripravljena oz. ko boš srečka nosečka, pa se le oglasi. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: Anitka:metulj:
|
|
|
|
JAZ SEM SE TUDI ODLOČILA... 22.9.2004 21:22:29
|
|
|
|
puncica
|
Tako je mela:bravo:, odklop in morda bo bolje, ko ne boš več tako obremenjena s tem, želim ti dve veliki lepi črtici na CB:bravo:
|
|
|
|
JAZ SEM SE TUDI ODLOČILA... 22.9.2004 21:25:02
|
|
|
|
IZADORA
|
Hoj Mela, tudi jaz ti zelim cimvec :love::love::love::love::love:, ter cimprejsnji :modri::modri::modri:. Formule res ne poznamo, modrujemo modrujemo, pa prav nic ne naumimo :zmeden:, prav pri vski od nas je zgodba drugacna. Drzim pesti za cimprejsnji :modri:! Iza
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?