Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Hvala, Zara- tolk, da vem:) Danes sem zakorakala v 37 t, pred enim tednom pa mi je G rekel, da je moja posteljica videti že stara, da je tudi miško po vsej verjetnosti 'starejši'...tako da me lahko preseneti kaka 2 tedna prej...kdove... Jaz sicer še vedno upam na to, da se bo zgodilo ob roku, ampak ziher je ziher in boljš je bit prej pripravljen, hm..:zmeden:
Evo, ena sveža iz jeseniške porodnišnice. Jaz halje nisem dobila, pa je tudi kaj dosti nisem rabila, ko sva se pa z mojo miško selili na pediatrični oddelek, sem prosila zanjo in je sploh niso imeli, tako da je bolje imeti svojo s seboj.
Tako kot so že rekle predhodnice, je tudi v bolnici, lahko pa prineseš tudi svojega.Jaz sem prinesla svojega, pol je bla potovalka tolk nabasana, da se je ena sestra posmejala če mam hockey bag s sabo:)-:)-:)-
Anny,veš včasih je bolje če te maolo prehiti ne preveč, ker pol ni dobr za :duda: sam pol se vsaj ne obremenjuješ z datumi, pa pričakovanji...
Tud jaz se strinjam z vsemi, da prinesi svojega,ker so njihovi obupni. Je pa ful v redu na Jesenicah, prijazne babce in sestre.No, pojavijo se tudi izjeme, kot povsod. Lep in čimbolj miren porod.:rozica: