|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jane voziček
14.5.2009 22:18:25   
mety*
Koliko bi dale oz. koliko bi bila realna cena za jane trikolesnik, uporabljen eno leto, samo športni del?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jane voziček
14.5.2009 22:20:00   
sonček33
odvisno kolk ohranjen, tm nekje 250eur

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu mety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jane voziček
15.5.2009 14:25:28   
potepinček
Najprej poglej, če je to res voziček, ki si ga želiš. Meni se zdi skrajno predrag. Jaz nebi dala zanj več kot 50 eur. Prijateljica, ki ga ima je zelo razočarana nad njim (lani je dala za komplet 650 eur), sedaj pa je kupila drug voziček, ker se je na tem barva sprala, poleg tega se pa še rastaviti ne da, da bi ga lahko lepo opral. Preštudiraj, ker imaš veliko lepih vozičkov za dosti manjšo ceno. Poglej še pri sosedih v Austriji - splača se!

(odgovor članu mety*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jane voziček
16.5.2009 12:48:12   
Tinko Polovinko iz M
Kako se sportnega dela ne da razstaviti? Jaz ga imam in sem ga razstavila. Cisto komot ga potem operes.
Imam Jane vozicek in je super. Res zakon. Edino lupinice ne kupovat!! Imam velikega otroka, star je 2 meseca in mu je ta lupinica ze premajhna!

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jane voziček
17.5.2009 20:54:35   
janat
Zdravo,

mene pa zanima ali pri vozičku Jane Slalom pro  rabim tudi košaro za novorojenčka. Skrbi me, ker se športni voziček ne poleže čisto vodoravno. Ko berem stare poste vidim, da košaro uporabljajo v glavnem pozimi, zaradi mrazu. Kaj pa naklon, dojenčka ne moti?
Rok imam sredi junija.

Hvala, jana

(odgovor članu mety*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jane voziček
18.5.2009 12:24:06   
monty
tole z vozički je zelo različno!

košara -  ni res, da je uporabna samo za zimske dojenčke. vsi bi morali biti vsaj do 4 meseca na ravni podlagi in to je le košara ali pa voziček ki se popolnoma poleže, npr. Peg perego... Jane se ne da čisto poležt, je pa košara ful dobro zračna in ni panike da bi mu bilo prevroče. variante kot so lupinica namesto košare niso ravno najboljše ker je otrok skoz sključen. čisto nikogar ne poznam ki bi se pritoževal nad Jane vozičkom edini lupinica je malce manjša, se pa da regulirat, tako, da če tega ne izvedeš potem je res majhna. je pa 2009 prišla ven nova, oz cel vozek, ki pa ga lahko naročiš samo preko neta, ker so Slovenčki preveč nesposobni, da bi ga spravili v trgovine po znosni ceni. mimogrede sem ga naročila in dala za komplet(športniu del, košara, lupinica, torba in dežna prevleka) 733€ z poštnino vred, kar je manj kot je v SLO lanski model. če je vreden tega denarja, bom povedala čez kako leto.

še večja neumnost pri vozičkih se mi zdi, sistem kot je BUZZ in brevi OVO... ko se cel prekucne in če hočeš da dojenček leži ima nogice u luft. Pa še katastrofalno majhni športni deli so, tako da enega leta, potem pa večina kupujejo marelce. Pa so tudi okrog 700 € vozički. tako, da vsaka po svoje. jaz nisem ravno navdušena nad temi sistemi, ker mislim, da so prav nareti tako, da ja čim prej rabiš drugega.

to je moje mnenje, če komu koristi okej, če pa ne pa tudi. lp


(odgovor članu janat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jane voziček
18.5.2009 14:34:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tinko Polovinko iz M

Kako se sportnega dela ne da razstaviti? Jaz ga imam in sem ga razstavila. Cisto komot ga potem operes.
Imam Jane vozicek in je super. Res zakon. Edino lupinice ne kupovat!! Imam velikega otroka, star je 2 meseca in mu je ta lupinica ze premajhna!




Moj post bi se glasil popolnoma enako s to razliko, da imam 8-mesečnika, ki je že skoraj 2 meseca v naslednjem avtosedežu, ker je bila lupinica premajhna, preozka, če sem bolj natančna. Z vidika varnosti je super, ker je otrok res obložen, glava mu nikamor ne leze... je pa zelo vroča in sem ga tudi pozimi imela enako oblečenega v avtu kot v hiši.

Torej Jane uporabljam 8 mesecev in če bi še enkrat kupovala, bi ga definitivno spet kupila. Super je! Samo ležaje je treba včasih namazat, da ne škriplje-podobno kot pri bicikluuser posted image

Pa še to...po mojem mnenju MORA imeti vsak novorojenček košaro vsaj prve 3 mesece, ne glede na letni čas. Na ravni podlagi je in je zato lahko notri dolgo časa, gledaš ga, kar pri večini športnih vozičkov ne gre, veliko lažje ga je dat notri in ven...pa še kot prenosna postelja ti lahko služi prve pol leta.

(odgovor članu Tinko Polovinko iz M)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Jane voziček
18.5.2009 14:35:08   
meta21
Aja. Lahko bi odgovorila na vprašanje namesto, da reklamo delam, ne? 250-300 eur

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Jane voziček
18.5.2009 17:17:59   
Adelina
Ali lahko jaz kar tukaj vprašam nekaj v zvezi s košaro? Ta zgornji del, ki se z zadrgo zapne na košaro (imam ta novejši model)-ali se ga ne da popolnoma odstraniti? Zdaj ko je tako vroče se mi ne zdi potrebna in sem jo danes skušala dati dol, pa ni šlo?
Sem pa kupila rabljeno in ni bilo zraven navodil, da bi pogledala.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Jane voziček
18.5.2009 20:28:43   
janat
hvala za odovor.Zanima me pa še nekaj, česar še nisem uspela razvozlat. Je košara pri Jane hkrati tudi lupinica? Ali  Jane samo košara sploh obstaja in če da, kako jo imenujejo? Mislim da je carrycot pro oboje hkrati (gledam na uradni strani za Jane)?

hvala, jana

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Jane voziček
18.5.2009 21:27:35   
meta21
Adelina, seveda gre dol tisti pokrov. Malo sem že pozabila, ker je že 3 mesece na podstrešju ampak, če se ne motim, moraš dat obe zadrgi na eno stran in odpneš podobno kot bundo z dvojno zadrgo. Če si dobila rabljeno in nimaš navodil, upam, da veš, da ima košara tudi nastavljivo zračenje (na spodnji strani) in nastavljiv naklon za kasneje, ko otrok že malo gleda okoli sebe.

janat, pri matrix varianti je košara tudi lupinica ampak je zeeelooo težka (notri ima mehanizem, ki spremeni košaro v lupinico) in se je meni zdelo nemogoče nosit okoli še otroka (npr. v avto in iz njega). Pri formula strata varianti pa je košara in lupinica različna reč in če imaš možnost kupi namesto jane raje kakšno maxi cosi lupinico. No, to bi jaz naredila. Poglej si vse skupaj v najbližji pikapolonici in npr. v NM vem, da se da zmenit, da lupinice ne kupiš v kompletu ali pa da vzameš vsak kos druge barve. Pa še kakšen popust se da dobituser posted image

(odgovor članu janat)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Jane voziček
18.5.2009 23:04:57   
Želvi
Midva sva se najprej zelo nagibala k nakupu Jane-jevega vozička in lahko rečem, da sem od vseh mamic, ki ga imajo in seveda uporabljajo slišala same pohvale. Sicer sva se na koncu vseeno odločila za drug voziček, a kljub temu je bil Jane najina druga izbira. Glede na to, da naj bi bil voziček samo leto dni star in verjetno ne dosti rabljen, se mi zdi cena 250 € kar realna.

Janat, jaz imam tudi rok sredi junija in čeprav imava voziček pri katerem gre športni del popolnoma v vodoravni položaj sva se kljub temu odločila tudi za nakup košare, saj po vseh prebranih člankih in napotkih naj bi, tako kot je že monty navedla, otrok vsaj do 4 meseca ležal na ravni podlagi. Čeprav bo najina user posted image poletna, kljub vsemu menim, da bo košara zelo koristna. Jo bova pač malo manj oblekla in seveda gornjo prevleko košare imela odprto.



(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Jane voziček
19.5.2009 9:38:01   
Adelina
Meta21 hvala za odgovor. Ja tist za nagib sm vidla, te zračnike spodaj pa tud,sam res pa ne vem,kako so zdaj nastavljeni, morm pogledat. Ja sej tisti pokrivalo mi je logično da naj bi šel dol, sam sem vseen vprašala, ker ga nisem mogla odpet. Se bom mogla še mal pomatrat. Hvala še enkrat.

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Jane voziček
18.6.2009 12:21:10   
mayamaya
pozdravljene.

meni je zelooo všeč nomad formula strata, praktično sem se zaljubila vanj, zdaj pa me zanima ali katera ve, če se da sploh kupiti samo voziček in košaro, brez lupinice. ker prodajalka v pikapolonici v lj, mi je rekla, da se da, tista v postojni pa da se prodaja samo vse v kompletu (voziček, košara, lupinica). jaz pa ne bi lupinice.

pa še to: te barve ki jih imajo pri nas so stari modeli, ne? kar na spletu so neke nove barve, pri nas pa sploh ne vejo za to.

in ali se ga sploh splača kupiti pri nas ali je boljše v tujini ali preko spleta? tle sem čisto nova, ker nisem še nič kupovala. imam pa rok novembra

hvala za odgovore in le dan

p.s. ste zadovoljne s tem vozičkom?


_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Jane voziček
22.6.2009 13:50:16   
tane
mayamaya, poglej na tej spletni strani http://www.o-baby.de/agr/Jane_22500_2.html

midva bova verjetno vzela Jane Slalom Pro in je bistveno cenejši preko te spletne strani kot pri nas, poštnina je okrog 10EUR, lahko najdeš tudi teme na RR kjer so punce pisale, da dostavljajo tudi v Slovenijo. Jaz sem oktoberka in se bom z nakupi začela ukvarjat naslednji mesec:) Srečno!


(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Jane voziček
23.6.2009 20:06:21   
mayamaya
tane, hvala. sem ti poslala zs

_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Jane voziček
5.7.2009 14:23:37   
vim
mayamaya jaz sem kupila voziče jane na o baby. Zadovoljna tako z dostavo kot z vozičkom. Kupi, ga ne bo ti žal.

_____________________________

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Jane voziček
6.7.2009 9:31:57   
mayamaya
hvala, sej že delam na temu user posted image

_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Jane voziček
15.8.2009 21:20:35   
mala bejba
Hej.Men je tud voziček od Jane ful všeč,sam me zanima če je možno da pri nas nimajo vseh barv.Ker bi vzela cel komplet v amazon barvi katere mi v Pikapolonici ni omenila.Kje v Italiji bi dobila komplet?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Jane voziček
15.8.2009 22:25:34   
mayamaya
mala bejba ne vem če se je v zadnjem mesecu mogoče kaj spremenilo, ampak prej vem, da pri nas niso imeli vseh barv (samo barve 2008 in starejše - ene 4 vrste se mi zdi). kot so mene ''seznanili'' niso sploh na tekočem z novimi barvami. jaz sem bila totalno razočarana nad ''prodajo'' Jane modelov v pikapolonicah user posted image

kar se pa italije tiče, ti lahko povem, da sem tako v Trstu kot v Monfalconu zasledila samo v dveh trgovinah Jane voziček in v obeh so ga prodajali v kompletu (to je voziček, lupinica in globoka košara). so pa bili cenovno ugodnješi kot pri nas. niso pa imeli sploh izbire barv. en model samo,  v obeh trgovinah.

jaz sem se na koncu odločila za spletni nakup in zdaj čakam, da mi ga drugi teden dostavijo. upam user posted image če te še kaj zanima, kar vprašaj. sem skoraj diplomirala iz nakupovanja Jane vozička


_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Jane voziček
16.8.2009 9:44:38   
mala bejba
Kje na internetu si ga pa naročila in v kakšni barvi? Kok je pa za čakat da ga dobiš? Hvala za informacije da ne bom zastonj hodla v Italio.user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Jane voziček
16.8.2009 12:09:59   
mayamaya
jaz sem naročila preko tele strani: http://www.o-baby.de/
sej če malo pobrskaš po forumih boš našla še od drugih punc, ki so naročevale preko te strani in so vse zadovoljne. izbira je velika in cenovno je precej ugodneje kot če bi kupovala v trgovinah.

za čakat pa so mi napisali, da je 2-3- delovne dni po plačilu. tako, da jaz sem plačala v petek in upam, da ga dobim enkrat sredi tedna user posted image


_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Jane voziček
16.8.2009 12:18:09   
marjetka1975
Mayamaya mene pa nekaj zanima. kakšen imajo način plačila? Po povzetju, morda s kreditno kartico? Če je s kreditno kartico ali imajo kako zavarovanje? Na tej strani namreč nimam izkušenj, sem pa na hitro pregledala cene in vse je cca 20-30 EUR ceneje kot pri nas ( vsaj tist kar mene zanima). Kolk pa poštnino zaračunajo?

Hvala in lp

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Jane voziček
16.8.2009 12:27:10   
mayamaya
jaz sem plačala preko nlb klika. je pa vnaprejšnje plačilo. sem jim poslala mail, da bi pač rada plačala tako (druga opcija je mislim da samo PayPal - nimam pojma kaj je) in so mi odgovorili, da ni problema, da naj oddam naročilo in mi oni pošljejo povratni mail z vsemi podatki. in tako je bilo. v petek sem plačala in zdaj čakam, da pride.
glede zavarovanja ne vem, ampak glede na podatke ki so mi jih poslali in sem jih itak preverila na banki, so točni. pa po izkušnjah drugih vem, da ni bilo problemov. sicer pa imaš garancijo če kaj ne štima lahko komot vrneš brez obrazložitve.
poštnina je pa 9,50 €


_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Jane voziček
16.8.2009 18:25:38   
tane
mayamaya, kakšno naključjeuser posted image tudi jaz sem plačala v petek, so imeli pred tem 14 dni dopust in niso dostavljali v tem času...
se pravi preko http://www.o-baby.de/

in preko net stika banka Sparkasse, kar je isto kot klik pri NLB.

jaz sem izbrala Jane slalom pro in za celoten komplet, se pravi košara+lupinica+športni del sem plačala 540Eur z poštninouser posted image v Pikapolonici pa je 699Eur, no zdaj čakam ta teden da dobim domov

< Sporočilo je popravil tane -- 16.8.2009 18:27:21 >

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?