|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je še katera
28.10.2004 23:47:05   
Vera*
tako zadovoljna kot jaz z vrtcem?ma to ne moreš verjeti kako sem zadovljna z vzgojo in načim dela dveh vzgojiteljic.Njima je še posebej težko ker je to skupina otrok starih od 1 do 5 let.:bravo::bravo::bravo::bravo:Moj :angel: se zna odkar je v vrtcu sam obleči sam obuti skratka izredno samostojen je.Zato vse tiste mamice ki ne veste ali i dale svoje:duda: v vrtec dajte jih ne bo vam žal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Je še katera
29.10.2004 0:20:14   
LaLi
V kateri vrtec ste se pa vpisali?

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je še katera
29.10.2004 9:39:05   
Vera*
v vrtec Lučka Velenje

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je še katera
29.10.2004 10:35:28   
Anonimen
Tudi jaz sem z vrtcem zelo zadovoljna. Mali ima eno vzgojiteljico sicer ful raje kot drugo, vendar ni panike. Je pa super, ko dveinpolleten otrok, ki je pri dveh letih šele začel govoriti in se še zdaj "matra", poskuša peti pesmice ali ti pove, da ptički, ko vidi jato, letijo na morje in jim maha: pa, pa. Ali ko pove, da je v vrtec priletel en priček, da je prišel pogledat, če kdo joka... Pa da sedaj v bazenu ni več vode, ker bo kmalu zima, da zato listki letijo na tla in še veliko takih stvari. Zares je dobro za otroka, da gre v vrtec, kjer se poleg tega, da se socializira, tudi veliko nauči.

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je še katera
1.11.2004 21:00:24   
Pia73
Tudi midva z možem sva navdušena nad vrtcem! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Je še katera
2.11.2004 8:34:26   
janja
Mi smo tudi zelo zadovoljni z vrtcem. Smo v Andersenu v Lj. Andraž se je presenetljivo hitro vpeljal (prej ga ni smel kakšen tujec niti pogledati, takoj je bil jok). V 2 mesecih odkar je v vrtcu, je shodil, naučil se je piti iz kozarčka, poskusil tudi sam jesti, da o igralni energiji niti ne govorim.:kuza: Je izredno mobilen (tudi minuto ni pri miru :kuza: )non-stop nekaj čeblja oz. zdi se mi da poje. Jaz, ko ga pogledam, vidim v teh mesecih ogromen napredek (čez dober teden bo star 14 mesecev).

Sicer smo ga dali s težkim srcem v vrtec (čez zimo imamo taščo na dosegu), ampak nam ni žal. Vidim, da tudi on zelo uživa. ;););)

Vsem želim, da bi bili enako zadovoljni z vrtcem, in da bi bil vaš otrok čimmanj bolan.

Čau, J in :duda:A


(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?