Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Težko primerjam z drugimi, ker imamo za tamala dva pač samo dva s kokosovim jedrom, sem pa zadovoljna (drugače ne bi za drugega otroka kupila enakega jogija).
Jaz sem ga imela, pa mu očitno ni odgovarjal. Ko sem kupila Dormeo je začel tudi boljše spat. Tak da jaz bi kar Dormeo kupila. Res je drag za male škorce, ampak kvaliteten spanec je vreden več kot denar, ki ga daš za jogi.
Je pa res, da eni imajo take spet drugi druge izkušnje.
Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?