|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke 2014
22.10.2013 20:05:36   
lilalo
Lepo pozdravljene punce! Vem da je še zgodaj za Julij, vendar smo danes zjutraj dobili user posted image . Jupiii! Po skoraj enem letu sva ga končno zagledala! Po spletnih izračunih naj bi bil pdp 2.7.2014. Upajmo da bo šlo vse naprej kot mora! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Julijke 2014
24.10.2013 11:46:14   
bey86
Jutro.. tudi pri nas danes zjutraj + :) to bo najin drugi otroček.. pdp naj bi bil 1.7.2014

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Julijke 2014
25.10.2013 10:46:56   
lilalo
A si že klicala ginekologa? Jaz imam prvi UZ komaj 25.11. No, se bo vsaj kaj videlo! =)

(odgovor članu bey86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Julijke 2014
26.10.2013 9:21:16   
daisy dee
Živjo.
Sedaj se pa tudi jaz pridružujem skupini user posted image
Danes naj bi bil prvi dan user posted image ...test je pokazal user posted image . Sicer sem nekako vedela že cel teden ampak sem čakala, da bo ziher.
Tole bo najin prvi user posted image , kar pomeni, da sva še čisto "frišna" pri vsej zadevi user posted image
Počasi se bomo tudi julijke nabraleuser posted image .
Kako sta kaj vidve user posted image ?

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Julijke 2014
26.10.2013 22:22:04   
lilalo
Zaenkrat sem "vredu", utrujena sem 24/7. Zgaga mi nagaja pa baloni bolijooo user posted image To je tudi moja prva nosečnost tako da komaj čakava user posted image =)

Kako je pa pri tebi?

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Julijke 2014
27.10.2013 12:21:40   
daisy dee
Hej...
Jst imam očitno zaenkrat srečo, nimam nobenih pretiranih problemov. Sem malo bolj utrujena kot po navadi, to pa je to. Nekatere stvari pa so že mimo...špikanje v jajčnikih, boleče prsi(malo so še občutljive). Je pa res, da sem kr naprej lačna, pa probam na vsake toliko kakšno malenkost pojest (sadje, jogurt...)
Se pa še navajam na vse skupaj...včasih me je kar malo strah, čeprov si zelo želiva user posted image .
Jutri zjutraj pokličem G, pa da vidimo kdaj bo pregled user posted image .

Lepo nedeljo želim. user posted image

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Julijke 2014
29.10.2013 16:09:47   
ela23
Pozdravljena dekleta,
tudi midva sva včeraj končno zagledala user posted image . user posted image user posted image user posted image
Trudila sva se kar nekaj časa, na misel, da sem noseča, pa se še nisem povsem privadila. user posted image Po mojih izračunih naj bi bil PDP 6. 7. 2014.

Zaenkrat nimam nobenih prav posebnih znakov razen večjih prsi in občasnega zbadanja. Naj tako ostane. user posted image

Upam, da se nam pridruži čim več deklet, da se bomo lahko naklepetale o vseh nosečniških radostih in tegobah. user posted image

LP

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Julijke 2014
29.10.2013 19:04:43   
pia vita
Pozdravljene user posted image

Naj se vam še jaz pridružim. Prebrala sem vsa vaša sporočila in bila izredno vesela za vsako izmed vas. Zakaj se vam pridružujem? Imam namreč občutek, da sem noseča. Upam, da imam prav in da ni to samo plod moje domišljije. user posted image imam dokaj točne in jutri torej 30.10. bi jo morala dobiti. Držite pesti za mene, da je ne bo. Pustila se bom še malo v negotovosti, dan ali dva in čisto nič več user posted image in šla bom po test. Sporočim vam konec tedna.

Lepo bodite in uživajte. Upam, da bomo skupaj user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Julijke 2014
30.10.2013 1:22:35   
belugica
Živjo punce!
Še ena sogovornica, ki se je pridružila julijčkom 2014... Prvič za naju, prestrašena, zmedena... V nedeljo je test pokazal plusek, no ne eden, kar trije... Po izračunih na spletu naj bi bila torej v 5. tednu (zadnja menstruacija 26.sept)... Razen testa - znakov nobenih. Malce sem v skrbeh, saj do 10. decembra živiva v tujini in do takrat ne morem do ginekologa. Malce sem brala po internetu, da naj bi se pregledi tako ali tako opravljali po 8. tednu... Menite, da je lahko kaj narobe, če pridem šele v 11. tednu? Veselim se naših pogovorov ;)

(odgovor članu pia vita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Julijke 2014
30.10.2013 8:11:11   
ela23
Jeeej, počasi se nabiramo. user posted image user posted image user posted image

Pia vita, držim pesti, da te občutki ne varajo. user posted image

Belugica, jaz mislim, da ne bi smelo biti nič narobe. Pušenjak tako ali tako pravi, da če pride do SS v prvem trimesečju, nihče ne more pomagat. Verjetno pa bi bilo vseeno dobro, da pokličeš osebnega ginekologa. user posted image
Sicer sem bila pa tudi jaz kar precej zmedena, ko sva zagladala user posted image . Kar dolgo sva čakala na ta trenutek in predstavljala sem si, da se nama bo mešalo od veselja ... Bolj kot ne sva bila oba kar v šoku ... No, počasi dojemava in se veseliva. user posted image

(odgovor članu belugica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Julijke 2014
30.10.2013 11:05:41   
lilalo
Juhuu vedno več nas je!! No tudi jaz sem si najmanj mislila da bo ta mesec user posted image ... Sem si pred tem prestavljala menstruacijo zaradi poroke in potem tole user posted image . Prej pa toliko časa nič in nič user posted image . Očitno so živčki nehal delat pa je ratalo!


ela23 Čestitke!! user posted image
pia vita Držim pesti za user posted image !!!
belugica Čestitam tudi tebi... midve sva pa potem 1 dan razlike (jaz sem imela zadnji dan m. 25.9 =) Bi pa v vsakem primeru kontaktirala svojega ginekologa na tvojem mestu. Saj skoraj vsi že odgovarjajo tudi na maile, vsaj moj že user posted image


Jaz pa hodim od zdravnika do zdravnika pa še na prvem UZ sploh bila nisem user posted image . Danes sem dala kri za THS (ščitnica) ker imamo v družini dedno bolezen ščitnice, sama pa sem imela letos punkcijo ciste na njej... sledi še uz ščitnice in pa verjetno kakšne terapije bolj iz preventive kot pa kaj druga user posted image potem grem na testiranja za alergije, pregled za astmo... joooj meni res nebo dolgčas v tej nosečnosti user posted image user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Julijke 2014
30.10.2013 15:13:23   
pia vita
Drage moje julijke, nič ne bo user posted image , danes zjutraj ko sem se zbudila je bila tu, user posted image . Tako, da ne morem svoje sreče deliti z vami. Sem pa srečna za vas. Ko bom user posted image vam absolutno sporočim.

Pazite na sebe in uživajte.

user posted image za vas user posted image

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Julijke 2014
30.10.2013 21:38:53   
ela23
Ufff, Lilalo, ti pa imaš dela!user posted image Upam, da bojo vsi izvidi bp.user posted image Zakaj pa moraš na teste za alergije?
Jaz se že prav veselim prvega pregleda, da se prepričam, da je vse ok. Datuma pa še nimam, ker ima ginekologinja ta teden dopust.
Pia vita, držim pesti, da bo že naslednji mesec uspešnejši. user posted image

(odgovor članu pia vita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Julijke 2014
31.10.2013 8:51:07   
daisy dee
Hej user posted image .
Pozdravljene vse skupaj. Me veseli, da se nas je toliko že nabralo user posted image
Zdaj verjetno vse čakamo na prvi pregled.
Kakšne so vaše izkušnje z naročanjem na le tega? Mene so samo naročili, dobila sem datum, sestra me je vprašala po zadnji user posted image in to je to. Se mi zdi zelo zanimivo, da moram čakat še 3 tedne na pregled, nihče ti pa te 3 tedne nič ne pove kaj in kako sedaj ko sem user posted image . Mislim glede folne kisline, prehrane, itd. Sj ne, da bi hotla komplicirat, danes itak že vse prej preberemo in se pozanimamo že same. Ampak se mi pa vseeno zdi čudno. Je pri vas bilo kaj drugače?
Ali boste na prvi pregled vzele zaraven tudi svoje partnerje?

LP user posted image

(odgovor članu pia vita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Julijke 2014
31.10.2013 10:30:06   
Klemy82
Hojla, še ena julijka tu.user posted image Sicer nas je malo presenetil tale plusek, pa bo že. :) Ja, bo kar dolga za počakat do prvega uz, pa saj meni čas takooo leti, da adijo.user posted image
Daisy dee, seveda je težko dočakat prvi pregled, je pa razlog, da je treba malo počakat, ne? ;) Če je uz narejen prezgodaj, se nič ne vidi in potem se človek sekira za brez veze. :) Drugače pa sprosti se, nič komplicirat, jej, kar ti paše, jemlji folno pa bo tik tak mimo. ;) verjetno si prvič nosečka, ne? user posted image


_____________________________

Jst.

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Julijke 2014
31.10.2013 17:37:56   
daisy dee
Živjo user posted image

Klemy82 dobrodošla user posted image
Ja jaz sem prvič user posted image  ...ampak kot pravim, danes se da vse informacije dobit na vsakem koraku. S svojim postom nisem mislila na to, da ne vem kako in kaj. Me samo čudi, da pri naročanju nič ne opozorijo na pomembne stvari. Glede prvega pregleda, pa mi je jasno, da pred 8. tednom nima smisla.
Smo pa ljudje tako zaposleni, da komaj veš kdaj mine teden ali trije user posted image .
Mi je čisto jasno, da je treba čim manj komplicirat...

Lilalo in Ela23, kako sta? Vse pod kontrolo? user posted image
Belugica, o tem strahu in zmedenosti se kar najdem, na začetku je kar (vesel) šok user posted image

Lp user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Julijke 2014
31.10.2013 22:49:35   
lilalo
Sem težek alergik in verjetno tudi pregled za alergije samo iz preventive user posted image tudi sama nevem... user posted image

Jaz sem si pred zanositvijo user posted image prestavila za 1 teden s tabletami DABROSTON. Zdaj pa nevem, ali mislite da je možnost da sem kakšen teden več noseča? Ne razumem glih točno na kakšen način deluje tole prestavljanje menstruacije z tabletkami =)

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Julijke 2014
1.11.2013 9:38:29   
Klemy82
Dobrga jutrčka! user posted image A katero že kaj slabosti matrajo? Mene malo, samo zaenkrat ni sile. Nekako tako kot v prvo mi je malo slabo, ampak se da vse zdržat. Zdaj čakam na drugo rundo, ko mi bo začela hrana smrdet. O, veselica!user posted image Sej je en tak smotan dan danes pa veeno izkoristite sonček. Mi ga bomo bolj od znotraj gledali, imam mulčka bolanega, takko da nič ne bo s sončkom danes.user posted image Lilalo, pojma nimam, itak je vse mogoče, ti bo pa G znal še najbolj povedat, oz itak se na UZ vidi, če je plodek bolj razvit kot bi moral bit po starosti, tudi jaz sumim, da sem kak teden več noseča in me ne bi nič presenetilo, da se mojim jajčnikom mal rola zadnje časeuser posted image .


_____________________________

Jst.

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Julijke 2014
1.11.2013 10:08:33   
Anonimen
Sem težek alergik in verjetno tudi pregled za alergije samo iz preventive tudi sama nevem...

Jaz sem si pred zanositvijo prestavila za 1 teden s tabletami DABROSTON. Zdaj pa nevem, ali mislite da je možnost da sem kakšen teden več noseča? Ne razumem glih točno na kakšen način deluje tole prestavljanje menstruacije z tabletkami =)


dabroston nima veze s časom ovulacije, se pravi da ovulacija je vseeno takrat ko je, itak si ga najverjetneje jemala od kakšnega 16. dneva ciklusa naprej... če si sploh zanosila tisti mesec ko si jemala Dabroston.
če pa si zanosila naslednji mesec, ko si nisi prestavljala M, je pa itak ovulacija sredi cikla...
na kratko, nosečnost se itak šteje od prvega dneva zadnje M, dabroston pa samo podaljša lutealno fazo, to je faza po ovulaciji...

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Julijke 2014
2.11.2013 7:12:12   
ela23
Daisy dee, jaz še nisem naročena, ker ima G dopust. Se pa že veselim ponedeljka, da končno izvem datum. user posted image Čeprav pričakujem, da bom tudi jaz morala počakati kake tri tedne. Sem pa prvič noseča, tako da sem si tiste osnovne stvari pač prebrala na spletu ... Se pravi, jem folno, pazim, da je zelenjava dobro oprana, na vrtu delam v rokavicah in ne jem surovega mesa. No, pa kavi in alkoholu se izogibam. user posted image
Sva pa v nedeljo povabljena k tašči na karpačo, na katerega sem sicer nora. user posted image Nimam pojma, kako jim bom pojasnila, da mi pa ravno danes ne paše. user posted image Novice nikakor ne bi rada povedala takrat, ker bo tam še neko sorodstvo, srečanju se pa ne morem izogniti. Ah, bom že nekaj napletla. user posted image

Sicer se pa počutim povsem dobro ... Edini znak so povečane prsi in občasno, ampak res občasno, zbadanje v maternici. Kako ste pa kaj ostale?

Klemy82, res škoda, da niste mogli na sonček ... Jaz sem bila včeraj cel dan zunaj in je bilo super. user posted image

Aja, jaz sem fanta vprašala, če želi biti prisoten na vaginalnem UZ in se je odločil, da bo kar počakal na nevaginalni UZ. Ima grozen strah pred bolnišnicami, tako da naj mu bo. Do poroda pa se bo ravno navadil. user posted image

A ste svojim bližnjim že povedale? Jaz bom verjetno čez 14 dni, ker imam ravno rojstni dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Julijke 2014
2.11.2013 11:13:12   
lilalo
Anonimen Jaz bi morala dobiti M 18.9., teden pred tem sem začela jemati dobroston, jemala sem ga do nedelje 22. 9. Potem pa sem M dobila 25.9. In ja, zanosila sem takoj po jemanju dobrostona. Torej kdaj sem imela sploh ovulacijo? user posted image To mene zanima... Pa sam 25.11. bo kmalu da bomo videli na UZ kako smo veliki user posted image

In punce... komu ste kaj že povedale? Midva sva povedala staršem, jaz dvema najboljšima prijateljicama in moj svojemu dobremu prijatelju user posted image Tako težko mi je bit tiho da kar hudo user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Julijke 2014
2.11.2013 14:33:38   
estejty
punce ... tudi mi očitno pridemo julija ;) ima že katera slabosti? kaj jeste v tem času?

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Julijke 2014
2.11.2013 17:45:59   
*snezinka*
Pred tremi dnevi sem prvič v življenju naredila test, ki je pokazal plus user posted image
Menstruacije sem imela vedno točne, niti dneva zamude ni bilo nikoli, tako da prej še nikoli nisem delala testa, čeprav sva se trudila za zanositev.
Glede na spletni izračun naj bi tudi jaz rodila v začetku julija; od znakov sem pa opazila samo spremembe v prsih - povečane, občutljive...
Ker so prazniki, še nisem naročena na prvi pregled in tudi folne nimam.
Ali jo vse vse jemljete?

(odgovor članu estejty)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Julijke 2014
2.11.2013 19:58:19   
lilalo
Dobrodošle med nami estejty in *snezinka* user posted image

Jaz jem vse normalno razen surovega mesa (suhe klobase, biftek...)

Jemljem FEMIBION ker ima tudi nekaj dodanih vitaminov. user posted image

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Julijke 2014
2.11.2013 20:39:44   
daisy dee
Pozravljeni estejty in snežinka. Čestitke obema user posted image .
Jaz jemljem folno od Sensilaba in tablete za železo, ker sem že od prej slabokrvna. Glede hrane pa nič ne komliciram, jem vse kar mi paše...se pa izogibam suhim klobasam, ršutu, itd. Pa kavice sem tudi zmanjšala, samo še ena na dan user posted image ...ampak se da.
Ela23, zaenkrat sem povedala samo moji sestri in moji najboljši prijateljici. Staršem pa nameravava po prvem pregledu. Moj je sicer bolj za to, da malo dlje ostane to samo najina "skrivnost" user posted image Ampak je tako težko...vsaj zame user posted image .
Kako se drugače držite? Kaj slabosti ali drugih nosečniških "radosti"?
Jaz nestrpno čakam na pregled, po glavi pa mi rojijo vse mogoče ideje user posted image ...od imen...pa o tem kako bova uredila stanovanje, da bo primerno za user posted image .
Sicer je še čas, ampak ideje so pa že user posted image .

Lp

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?