|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRANJČANKE
8.8.2012 9:31:00   
Lolek in Bolek
Tiste, ki ste bile letošnjo prvo polovico pridne in hodile na telovadbo; kje ste bile zadovoljne z vodenimi aktivnostmi (aerobika, body pampi etc.)?
V naprej hvala za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRANJČANKE
8.8.2012 15:13:31   
sončnica14
Jaz čez zimsko sezono hodim v Mega Center in sem tam zelo zadovoljna. Všeč mi je  zato ker:
-  je zelo velika izbira vadb (veliko različnih vrst, od popoldneva do poznega večera v vseh treh dvoranah - enkrat že najdem čas  in vadbo, ki mi je všeč)
- imajo na splošno zelo dobre inštuktorice in inštruktorje
- niso potrebne prijave na vadbe - prideš kadar želiš
Komaj čakam september, da spet začnem.

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2012 21:31:16   
sončnica14
Drugače imaš pa v Kranju sedaj kar precej izbire, poleg Mc.ja imaš v Stražišču Prošport, pa na bazenu v Kranju Maxxfit, v bivšem IBIju je nekaj, potem ima Fitpro na več lokacijah različne vadbe.
V septembru imajo večinoma vsi kakšne dneve odprtih vrat, ko so vse vadbe zastonj, pa lahko mogoče malo probaš na več lokacijah.

O izkušnjah še kje drugje naj pa še kakšna druga kaj pove iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2012 11:29:04   
Lolek in Bolek
Najlepša hvala sončnica. Včasih sem hodila v Monika šport k Jerci. Mogoče katera ve, če ona še kje vodi ae?

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2012 14:02:41   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek

Najlepša hvala sončnica. Včasih sem hodila v Monika šport k Jerci. Mogoče katera ve, če ona še kje vodi ae?

Jerca ni več v teh vodah. Sedaj dela in živi v Bruslju.

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2012 13:17:18   
Lolek in Bolek
Se mi je kar zdelo, ker jo kar na lepem več ne srečujem več tudi  tam kjer je nazadnje živela z svojo družinico. Sem pa mislila, da se je samo preselila....
Hvala za info...
Jerci pa vse dobro.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?