|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRI
31.8.2007 8:30:32   
slumpo
želela bi vaše mnenje...

sem 5 mesecev po porodu in včiraj me je bolelo oz tiščalo v spodnjem delu trebuha (tako kot pri menstruaciji)
danes zjutraj pa pol kavne žličke svetle krvi...

ali je to M ali bi morala na pregled...danes me še malček tišči spodaj sicer pa nič posebnega...

koliko dolga oz. močna je prva M.....kaj naj bi pomenilo če bo kri prisotna le danes se pravi da se to ne bo prevesilo v oreng krvavitev (torej M)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRI
31.8.2007 8:56:22   
mala maja
meni se zdi po tvojih opisih da je prišla tetka s krvavca.user posted image user posted image

kakšne pa so prve menstruacije po pordu. Kakor pri kateri. Sama sem trikrat rodila in vsakič je bilo drugačno.
Pri prvem, se je komaj končala čišča sem že dobila mensruacijao, pri drugem me je obiskala 3 mesece po tistem ko sva se nehala dojit (pa sva se dojila skoraj leto in pol). Neboleča in čisto kratka(cca 2 dni), pri tretjem pa je prišla po enem letu po porodu, kljub temu da sem še dojila. Boleča , močna in je trajala 6-8 dni. Sopomnim se da mi je prve dni prišla čez tadebel vložek in tampon v eni uri čezuser posted image user posted image . Sedaj se je umirila in traja cca 3-4 dni in je čisto normalna.

Tko da tukaj ti lahko vsaka napiše samo svoje izkunje, kakšna bo pa tvoja boš pa videla. Gre pa verjetno res za menstruacijo. Če pa te bo skrbelo pa pokliči G.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KRI
31.8.2007 9:14:28   
Naja31
Moja prva M po porodu je prišla po devetih mesecih v najhujši možni obliki. Vsaka je bila močnejša, po 4ih mesecih se je malo umirila, potem sem morala na abrazijo in je bila vsaka M spet slabša in slabša. To je kar lilo. Groza. Sem šla že na pregled k moji G zaradi tega, pa ni našla nobenega vzroka. Potem se je spet malo umirilo. No, zdaj sem pa noseča in upam, da bo pred  M kar dolgo časa mir.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KRI
31.8.2007 12:00:58   
neisha80
LP!Jaz sem prvo M po porodu dobila po dveh mesecih,kljub temu,da sem še dojila.Imam pa dosti močnejše krvavitve,kot pred zanositvijouser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KRI
31.8.2007 16:39:48   
trisa
Zdravo!

Kaj potem je mogoče da že dobiš M v času ko še dojiš? Namreč js mam na hlačkam že dva dni tk rdeč madež od krvi kot bi dobivala M. Ja naj ne bi dobil M če še dojiš, al ni to zagotovilo?!Je p res da sem imela spolne odnose en dan preden se mi je pojavila kri, pa me je kr bolelo.  

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?