|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi bilo to?
1.5.2005 10:35:47   
simonetta
Naš 3.5 mesečni Roki je,kakšen mesec prespal celo noč.Zdaj pa se dva dni zbuja od 1ponoči na vsako uro,ful brca in je nemiren, a ko mu dam dudo je za eno uro dobro, nato pa se spet ponavlja:zmeden2:Kaj naj bi to bilo:zmeden:
Lep sončen pozdrav:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
1.5.2005 10:39:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj bi bilo to?
1.5.2005 12:39:18   
Errai
Tudi pri našem Roku je bilo tako. Do tretjega meseca je spal 7-8 ur skupaj, potem pa kar naenkrat zbujanje na 2-3 ure, včasih celo vsako uro. Zdaj je star 5 mesecev in je kakšno noč bolje, večinoma pa se še vedno zbuja na 3 ure. In vsakič pomaga samo dojenje.

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj bi bilo to?
1.5.2005 22:05:10   
bini
jest sem začela mal tuhtat in ugotovila, da sem v teh dobrih 10 mesecih morda prespala 3 noči cele in kakšnih deset noči z zbujanjem samo 3 do 4krat.. res ne pretiravam, ampak naša je obupna glede spanca..
se prav bojim kako bom v službi funkcionirala, če se to ne bo nehalo...tud mi jo jokat pustimo, pa zaleže samo za kratek čas :((..
moj pravi, da bi bil že čas, da bi pogruntali kak sirup proti nespečnosti (seveda da ne bi bil škodljiv)- mislim, da bo tisti ki ga bo enkrat patentiral, zagotovo obogatel... jest bi bla pripravljena kar dost dat za prespane noči 8)

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj bi bilo to?
1.5.2005 22:31:44   
HuAnita
ne govor'te o spanju, tako se mi toži po enem počaaaaasnem, dooooooolgem - spancu!;)

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj bi bilo to?
2.5.2005 11:37:09   
Bejba
Ja, tudi mi se zbujamo parkrat na noč za čajček in se mi zdi, da ko grem nazaj v posteljo spim v turbo prestavi, da bom kaj notri prinesla :)-, pa ne rata :(.

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj bi bilo to?
2.5.2005 21:43:34   
Pikabu
Pri nas se je tudi pojovailo in smo odkrili, da je bila punca pač lačna. Tako smo zvečer uvedli riževo kašico, pa čez dan smo začeli dodajati sadje in zadeva se je uredila. Zdaj spet prespi celo noč, brez da bi jedla. Spala je pa od nekje dveh mesecev naprej že celo noč, ta kriza se je pojavila pri 4 mesecih in pol, pri petih je pa spet normalno spala. Včasih se zbudi, oz. bolj zajoka v spanju, pa ji samo dam dudo in spi naprej. Ampak to je res redko kdaj.

(odgovor članu simonetta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?