|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 14:36:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz bi častila kar v službi z kakim narezkom, pecivom in butelko. Mi tak praznujemo rojstne dneve.
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 17:03:31
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz (zaposlena sem v šoli in to ponavadi za eno leto) ponavadi ob odhodu ne častim, ker vedno upam, da pridem septembra nazaj. Je pa tako, da se zadnjič vidimo ponavadi v začeku julija, potem je pa uvodna konferenca konec avgusta. Takrat pa, če imam novo službo, moram itak bit že v novi šoli, čeprav sem zaposlena še v stari. Letos jim pa bom mogoče nesla nekaj sadja in kako pecivo, če me bo glih imelo. Ker so bili tako dober kolektiv.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 20:37:13
|
|
|
|
k1
|
bi naredila enako kot tanikaa
|
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 2.8.2007 20:41:56
|
|
|
|
kawasakica
|
pri nas je v navadi, da gremo ob rojstnih dnevih in podobno ven jest.
|
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 3.8.2007 13:45:54
|
|
|
|
2mama
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jaz bi častila kar v službi z kakim narezkom, pecivom in butelko. Mi tak praznujemo rojstne dneve. tako sem tudi jaz vedno do zdaj nardila.
|
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 3.8.2007 13:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tudi. Pa se še iz prejšnjih služb s sodelavci še vedno dobivamo PO službi. Tudi ko so drugi s firme odhajali smo se vedno zunaj dobili, ker nas je ob mojem odhodu zasačila Grozilda. Ob 19:00 v posl. prostorih
|
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 4.8.2007 10:03:45
|
|
|
|
frutka_
|
Čestitam za novi job! Jaz bi ziher kaj častila, kakšen narezek ali kračo. Običajno imamo take zadeve kar v službi ali pa ob kakšnih pedagoških konferencah, ko obveznosti združimo s prijetnim in je večina sodelavk prisotnih.
|
|
|
|
|
RE: Kaj naredite ob odhodu iz službe? 6.8.2007 9:48:04
|
|
|
|
MINEJA
|
Hvala vam za predloge! Saj sem tudi sama o tem razmšljala ... Torej narezek, pijača, sadje, sladica, ....To bo to ... LP!
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.