Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se pa tudi moj mož odlično razume z mojima dvema,pa se veliko družimo med sabo,ker smo blizu doma ,ampak se noben ne vtikuje v nobenga in zato nimamo nobenih problemom med sabo.Pa tudi opažam med najinimi sorodniki in prijatelji da je isto,tako da se res včasih sprašujem od kod toliko nemogočih tašč ko berem forume,če pa v mojem krogu poznanih ljudi ni nikjer kakšnega problema s tem.
Najbolj ga moti to, da je naš najmlajši njegova kopija.
. Če mu kaj ne paše zagodrnja, da vemo in če kaj meni veliko pomeni, upošteva, čeprav bi on mogoče drugače - v smislu: če hočeta tako met, pa mejta. Za bedarije nam je pa tako vseeno. Nikoli se ne sili, ima svoje življenje in hobije, vseeno bo pa vedno pomagal, če ga bomo res rabili (in mi ne bomo tega izkoriščali:). S tamalimi se super razume in ga obožujejo, sploh s tasrednjo sta kompanjona:).