|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje v hlačke
27.3.2006 15:48:23   
vesna fž
..kako odvaditi?user posted image
Star je dobre 2leti in pol že gremo proti trojkiuser posted image in začel je kakati v hlače.Od januarja je že suh lula v stranišče,kakal ja v stranišče dost smo ga mi morali spomnit je pa že sam tudi povedal skratka ni bilo problemov.Zdej kakšne 14 dni pa lula v stranišče(večkrat mu tudi uide v hlače)kaka pa samo v hlače.Probala sm že na lep način ,na strogo s podvignjenim glasom,tudi čez rit jo je dobil pa ne pomaga nič.Danes sem začela s tem,da se mora it sam umit in da počisti za sabo kar je pokakano(NA LEP NAČIM SEM MU PAČ POVEDALA,DA MORA ZDEJ TO POČISTIT ČE PAČ NOČE HODIT V STRANIŠČE) -to naredi brez problema.ne joka zram niti se ne buni lepo nardi  se oblečema in upam,da bo naslednič šel v stranišče ampak NE spet v hlačeuser posted image user posted image .
Jst sem že obupana ima kera kakšen nasvet(ko smo na obisku je isto in lahko si predstavljate kako je to lahko gremo pač samo domov).

Ok upam da mi bo katera povedala kako ste to reševalipri vas.

najlepša vam hvala za vsak odgovoruser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.2.2007 17:56:17 >


_____________________________


<
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKANJA V HLAČKE...
27.3.2006 16:21:47   
koala
Pri tročku, ki sem ga pazila, je funkcioniral sistem nagrajevanja. Ko je šel kakat na stranišče, je dobil žig tovornjačka in ko je zbral določeno število tovornjačkov (začeli smo z dvema in postopno povečevali število) je dobil majhno nagrado. Ko pa jih je zbral 10 sva šla v terarij.
Poskusi, mogoče bo učinkovalo.

Pa velllliiiikkkkoooo potrpljenja potrebujeta oba.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAKANJA V HLAČKE...
3.4.2006 23:47:02   
vesna fž
ZDRAVO KOALA


Rada bi se ti zahvala za nasvet s štampilkamiuser posted image user posted image zaenkrat deluje in mislim,da bo tako tudi ostalo.
Res še enkrat hvala sama se tega nebi spomnalauser posted image

lp vesna


_____________________________


<
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?