|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dolgo šivi
26.7.2006 4:41:22   
pearl
Pozdravljene!
Kdaj so šli šivi po porodu in kako dolgo ste z njimi imele težave.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 7:20:54   
kepica
Zdi se mi, da šivi kar hitro odpadejo. Po navadi že v porodnišnici. Huje je potem tista rana. Mene je bolelo 3 tedne in poluser posted image , ker se mi je vse skupej (kljub umivanju večkrat na dan) malo vnelo in zato je verjetno vse skupej toliko časa trajalo.Sem sedela na obroču, pa je bilo malo lažje, drugače ne vem, kako bi preživela tiste 3 tedne. K sebi sem potem prišla s sprejem Byvacin, ki pomaga sušiti rano, pa še razkuži jo.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 7:31:46   
darjatimci
Odvisno kakšne imaš in koliko,zunanji kar hitro,malo globlji malo kasneje,tam do treh tednov bi pa moralo vse odpasti.Res pa je rana potem še malo za pazit,da ne stakneš kakega vnetja, v tej vročini je najbrž tam spodaj še posebej hudo,ko se vse kar kuha v vložkih.user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 8:31:29   
Anonimen
Jaz sem imela s šivi probleme še ene 14 dni po porodu. So me boleli, potem je blo pa vredu. Kdaj so mi pa odpadli pa ne vem. Nisem gledala.
LP

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 10:46:14   
Anonimen
Čisto odvisno, zakaj, kje in koliko jih imaš. Jaz sem imela samo dva šiva, pa še to je bila zašita le koža, tkivo ne (bolj lepotna šiva, kot kaj drugega), odpadla sta mi že v porodnišnici, bolelo me ni nič.

(odgovor članu pearl)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 11:01:22   
Mateja82
Imela sem kar precej zunanjih šivov. Da so odpadli je trajalo ene tri tedne, bolelo ko user posted image    sedela sem na obroču in sem si jih zelo pogosto spirala in potem ko se je čišča skoraj  nehala tud za par minut prezračila, potem so kar hitro zacelili. Sem jih pa še dolgo čutlila  ker je skoz neki vleklo, zategovalo, skelelo. Še zdaj včasih zaskelijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 11:34:34   
Sonrisa
Meni so odpadli šele po 6. tednu. user posted image  Hudiča, je bolelo! Ampak sčasoma na vse te (po)porodne bolečine pozabiš ... user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 13:12:18   
BLAŽIKA
Joj joj boljše da se sploh ne spominjam. Bolelo me je kot hudič in čeprav sem špricala z bivacinom nisem mogla ziher 4 tedne sedet brez obročka. Najbolj pa me je vezalo med spanjem.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako dolgo šivi
26.7.2006 22:43:25   
najina pikica*
jst sem imela le dva šiva,sicer nevem kdaj sta odpadla ampak bolela sta kot user posted image ,vendar je res kot pravi moja predhodnica da sčasoma na (po)porodne bolečine pozabiš  user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako dolgo šivi
27.7.2006 9:59:00   
Alisa
Meni so po 14 dneh odpadl  sem pa imela zunanje šive.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako dolgo šivi
28.7.2006 12:10:06   
jakaracman
izpiranje rane z kamilicami pomaga, pa glede Byvacina- to ni sprejček kar tako je antibiotik in se posvetujte z zdravnikom , sploh če dojite!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako dolgo šivi
30.7.2006 17:27:18   
Anonimen
Jaz sem poleg zunanjih imela še notranje šive, ki so odpadli nekje po 6. tednih. Boleli so kot vrag, nekje do 6 m. Še zdaj, ko sem 9.mesecev po porodu, jih med user posted image  čutim. Verjetno zato, ker sta mi dva šiva takoj popustila in se dolgo ni moglo zacelitiuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako dolgo šivi
30.7.2006 17:33:04   
maca24
Jaz sem imela kar nekaj šivov zunanjih in notranjih. Zunanji so odpadli nekje po dveh tednih, za notranje pa res ne vem. Uporabljala pa sem najprej Byvacin prašek, nekaj dni nato pa kar Byvacin sprej. Polno sem dojila in Byvacin sprej mi je priporočala patronažna. Velikokrat na dan sem se tudi stuširala z mlačno vodo in mi je bilo takoj boljše. Bolečine pa so se nehale takrat, ko so mi šivi izpadli.

_____________________________

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako dolgo šivi
30.7.2006 19:46:34   
Felicity
Meni pa se niso absorbirali, zaradi materiala, tako da mi jih je G ven pobrala.
Ful me je bolelo, še hodit skoraj nisem mogla. Ampak, kot mi je povedala, se to redko zgodi. (ja, jaz imam vse sreče). potem je bilo hitro OK.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako dolgo šivi
31.7.2006 5:35:14   
pearl
Meni so šivi (2) že odpadli. Izpiram se z kamilicami in hrastovo skorjo. Pa sem že kar OK. Peklo me je približno 10 dni.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?