Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:24:48
|
|
|
|
tulip
|
Jaz dam kar cele jurčke v plastično vrečko in v zmrzovalnik, nič ne režem in blanširam.
|
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:25:02
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jst jih namesto zblanširam rajš malo podušim na maslu in čebuli. ene 10 minut. tko da vse arome ostanejo in jih ne odliješ stran z vodo vred kot pri blanširanju. če pa ne maraš čebule, pa samo na maslu.
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:41:42
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz jih narežem, vendar ne blanširam. Zmrzovalnik pa diši tako fajn po gobah, gobe so pa kot sveže, ko jih iz zmrzovalnika vzameš...
< Sporočilo je popravil Marogica -- 29.9.2007 17:49:01 >
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:49:05
|
|
|
|
Enolla
|
Jaz delam kot Marogica in Tulip.
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:23:23
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz jih samo prelijem s paro in odcedim.
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja teta gobarca, že veliiiko let ,me je naučila,da gobe najprej poparim z kropom, odcedim, deloma posušim, in zapakiram v vrečke po porcijah in dam v zamrzovalnik.
|
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:27:24
|
|
|
|
muha1
|
Hvala za odgovore! Mislim, da jih bom kar sveže dala v zmrzovalnik in po vaših izkušnjah bo vse ok
|
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:27:29
|
|
|
|
eva1
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:25:02 Nova sporočila IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Moja teta gobarca, že veliiiko let ,me je naučila,da gobe najprej poparim z kropom, odcedim, deloma posušim, in zapakiram v vrečke po porcijah in dam v zamrzovalnik. jst tut tko nardim
|
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Jst jih namesto zblanširam rajš malo podušim na maslu in čebuli. ene 10 minut. tko da vse arome ostanejo in jih ne odliješ stran z vodo vred kot pri blanširanju. če pa ne maraš čebule, pa samo na maslu. Isto.
|
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:48:53
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulip Jaz dam kar cele jurčke v plastično vrečko in v zmrzovalnik, nič ne režem in blanširam. jaz tudi tako naredim
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 20:20:54
|
|
|
|
Jessy
|
Kolikor sem informirana, naj bi se gobe blanširalo pred zamrzovanjem. Sama jih ne zamrzujem, saj jih vedno naberemo le toliko, da jih pojemo, ali pa jih razdam naokrog.
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 20:36:20
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK jaz jih samo prelijem s paro in odcedim. jaz pa kot cukerček
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomača ribezova marmeladaRibez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Zdrava pijača za otrokeV poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali...
Zadnje s foruma
katero ime bi izbraleroža03katero ime za fantkamatic (
25%)

luka (
36%)

ožbej (
16%)

jaka (
23%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!