|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaksen vozicek sploh rabim???
4.8.2004 12:40:53   
Urška*
Ojla!

Cisto ste me zmedle s temi kosarami, ki so v akciji.
Sploh ne vem vec kaksen vozicek rabim, glede na to da bom rodila decembra :bravo:. Kaksne kombinacije lahko uporabim, da mojega ne bo zeblo.

Ce ima katera kaksen predlog, ...

Hvala, LP :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaksen vozicek sploh rabim???
5.8.2004 9:24:52   
melly
Jaz sem rodila konec oktobra. Imam pa voziček Peg perego Pliko P3. Na ta voziček se lahko pritrdi tudi košara Navetta. Za zimski čas je to izredno dobra varianta, ker male kepice ne more prepihati. Košaro imaš lahko tudi za v avto, ker lahko poleg kupiš še pasove, tako da košara v avtu zares fiksno stoji. Sicer košara ni ravno lahka, ampak gre. Jaz sem jo uporabljala skoraj 4,5 meseca. In ni mi žal da sem jo kupila. Pozimi sva bila s sinekom ful veliko zunaj. Pa vzglavje mu lahko dvigneš v košari.
Pojdi malo v baby center. Pa malo poglej modele, cene... Sigurno se ti bo kaj dopadlo. Jaz sem kupila tudi lupinico Peg perego. V začetku sem jo bolj malo uporabljala. Je bilo tudi težko. Otrok pri enem mesecu še ne sedi, glede na to, da je bila zima in je bil ful oblečen pa je bilo čist nehumano da bi ga rinila tja notr. No, zdaj je star 9 mesecev in tudi ta avtosedež že kar nekaj čass veselo uporablja.
Za komplet - športni voziček, avtosedež, košaro in pasove za avto - sem dala cca 115.000,00 SIT. Če se boš odločila za to firmo, ti priporočam, da greš mal na spletne strani od sonček. (pejt na najdi.si in vtipkaj sonček, pa ti po padlo ven). Je spletna prodaja in pride kar dosti cenejše, pa en Jani je tam, ki ti fulllll pomaga, dostava je na dom... Majo pa trgovino na Bledu.
Skaratka, veliko sreče pri nakupu!

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaksen vozicek sploh rabim???
5.8.2004 11:05:50   
Urška*
Melly!

Najlepsa hvala , da si mi tako obsirno to razlozila!:bravo::bravo::bravo:

Zdaj takoj grem na tisto spletno stran.

LP:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?