|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kandida ubija-gradivo
8.4.2008 22:24:30   
Anonimen
Pred časom je krožil po emailu članek o Kandidi z naslovom "Kandida ubija". Žal si ga nisem shranila, ima pa hči zaradi tega dieto. Če ima katera prosim, če mi lahko piše na zs. Ali karkoli drugega, kaj je povezano s tem. Hvala. Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kandida ubija-gradivo
9.4.2008 8:16:21   
puncica
obstaja knjiga ki sem jo ravnokar prebrala, nisem se pa še lotila čiščenja, tako da ti o rezultatih ne morem poročat, je pa to napisala ena slovenka: Vesna Vesel: Ukrotite kandido na povsem naraven način

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kandida ubija-gradivo
9.4.2008 14:53:29   
Anonimen
O. hvala lepa. LP

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kandida ubija-gradivo
9.4.2008 15:26:57   
puncica
sem pa zdejle tone stvari prebrala o tejle kandidi ker sumim, da jo imam tudi jaz, na internetu se res najde sve i svašta. Dej povej kakšno dieto ma tvoja punčka, kaj so ji predpisal, kaj sploh lahko je, ker jaz tlele brskam po netu pa so same take stvari za jest ko sploh ne vem kje lahko to kupiš user posted image Verjetno se bom pa kr po knjigi ravnala, ker je tako razumljivo napisana, pa vse stvari lahko kupiš pri nas se mi zdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kandida ubija-gradivo
9.4.2008 16:18:32   
Felicita
jap, tut jest sem šla čez kandidazno dieto... obup, nikoli več, rajš trpim, resno. pa sem bla pod stalnim zdravniškim nadzorom, pa je blo... grozno. Zdej ne vem kakšna je dieta vaših otrok, ampak če bi bla jest zdravnik je odraščajočemu otroku (vsaj te, ki sem jo imela jaz) ne bi nikoli predpisala, ker lahko naredi več škode kot koristi. halo, to so le otroci, no.
Aja, moja dieta je bla sledeča: nič kruha, kvasa, škroba (krompirja, testenin,...), sladkorja v kakršnikoli obliki (edino natren) in en sadež na dan, ki je bil lahko pomaranča, jabolko, hruška. Na kratko: zelenjava, mlečni izdelki, oreščki (pa še te so bli nekaj omejeni), meso. in to je to.
pa še to - dieta je trajala 6 tednov; težave 'zaradi glivic' so izginile po 10ih dneh in se po tridesetih vrnile. Sem mislila kr nekoga zadavit...


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kandida ubija-gradivo
9.4.2008 17:50:49   
puncica
...in kaj si potem naredila če se ti je vrnilo, sem brala ja da se lahko tale kandida sam potuhne in pol spet udaru na plano. Pa da je treba minimalno 3 mesce držat dieto in to tako urnk dieto.  Uh me je kr groza....

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kandida ubija-gradivo
9.4.2008 18:41:30   
Felicita
nič nisem nardila. spokala sem se dol z diete, zdej jem normalno, jem dida tablete in veliko jogurtov; ven useka samo kadar sem pod stresom.
In kot je moj zdravnik reku - nekatere imajo glivice pač rade (imam težave tudi z atletskim stopalom, kožno plesnijo... in to že 18 let) in pač se ne da kaj dost pomagat... antimikotiki ne pomagajo več oz. s časom izgubijo svojo učinkovitost, po sistemskih zdravilih mi je pa slabo. In če sem večino svojega življenja preživela z glivicami, bom pa še preostanek.
Verjela bi v učinkovitost diete, če bi se glivice pojavile PO koncu; ampak da se pojavijo pa še med trajajočo dieto... pa niti enkrat se nisem prekršila. to mi je blo pa preveč.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 7:58:12   
puncica
kaj pa so to zaene tablete dido, sem že brala o njih ampak nikjer ne najdem informacij, konkretnih informacij o njih.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 8:13:51   
muki1
V tabletah Dido je cimet, ki ga kandida sovraži in še en kup naravnih sestavin( origano, oljčno listje, ognjič, timijan, česen). Jaz jih imam in so nagravžne, ampak če pomagajo se pa res splača raskirat teh 20 eur.

Si naredila test z slino?

Moja 4 letna hčerka je imela kadido, pa sva jo uspešno odpravili. Sva kombinirali z bioresonanco in imeli dieto, vendar prilagojeno tako malemu otroku. Brez sladkorja, bele moke, kisa, zelo sladkega sadja.... jedla je pa polnozrnate izdelke, krompir, riž, testenine iz durum moke. Tako nama je svetovala na bioresonanci.
Na videz se ji je zelo hitro poznalo, saj je imela prej zelo napihnjen trebušček, ki je kmalu po spremembi prehrane usahnil. Ni bil več tako trd, napet. Tudi počutila se je bolje.

Če te kaj zanima le vprašaj. Ampak povdarjam, da mi nismo uvedli te zelo stroge diete, ki jih najdeš na spletnih straneh o kandidi, saj tega ne zmore normalen človek, ne da bi en otrok. Je pa tudi pomagalo.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.4.2008 8:14:04 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 8:53:39   
puncica
Mah sem se odločila da bom probala črtat sadje iz seznama razen grenivk pa limon in morda pomaranč, pa kupila bom grenifit, ekstrakt grenivkih pečk ki baje zelo dobro pomaga pri tejle kandidi, pa seveda probiotiki, ki so svinsko dragi. Uh upam da mi bo ratal, da se bom potem bolje počutila. Tako stroge diete kot jo pa eni pišejo je pa ne bom mogla dat skoz, se pa pripravljam na čiščenje črevesja  po uni knjigi.

se mi zdi da sem si čist prebavo pokvarila pa ne vem od česa, mogoče zato, ker sem vsak dan po 4 žličke pivskega kvasa zjutraj na tešče pila in to kake 3 mesce, pa ful sadja sem pojedla, je pa res da sladkorja jem zelo zelo zelo malo, pa še to rjavega, vse kar jem je polnozrnato, belega kruha nisem jedla po moje že pol leta, prav tako ne belih testenin ali belega riža. Junk food me ni videl že ohoho cajta in mi ni jasno kako se je tole razpaslo po meni. Res sumim preveč sadja in premalo zelenjave, pa preveč enolična hrana pa čeprav je zdrava.

Ja test s slino sem naredil in je bil seveda pozitiven, samo dvomim da katermu pokaže kako drugače ampak ok, vem kako se počutm da sem čedalje bolj utrujena, imam napihnjen trebuh, včasih krče, vsak večer me zebe v noge, imam obdobje ko mi je ful vroče in spet ko me fuuul zebe, sam OH bi jedla, pojem eno banano, pa me še kr vleče, pa čeprav je to sadje,....

muki katero sadje pa je tvoj punčka jedla v času diete in kako dolgo ste se borili s tole kandido? A ananas lahko pa jabolka?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 9:13:29   
muki1
Od sadja je jedla eno kislo jabolko na dan, ananas je bil dovoljen, pomaranče, madarine, kivi, pa borovnice, maline, to sem ji zamrznjeno miksala z jogurtom, pa sladko smetano, ki je bila tudi dovoljena, brez dodatnih sladkorjev.
Ni smela banan, pa melone, kakija...ful sladkega sadja torej. Pa oreškov in rozin ne. Pa medu tudi ne.
Kruh smo mi pekli doma, večinoma iz pirine moke, sem tudi malo kvasu dodajala, je bil zelo okusen, res. Ta polnozrnat ki ga kupiš v trgovinah je itak mešan z belo moko.

Sva pa imeli dieto dva meseca in pol.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 9:14:14   
muki1
Za sladilo, če sva ga že rabili, pa sem imela agavin sirup.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 11:57:07   
puncica
mater pa sej vse to jst jem že 1 let no, pojma nimam od kot potem ta napihljivost pri men in sploh prdenje in grozn smrad zadnje cajte mi gre na živceuser posted image   zato sem pa začela brskat o tem.

Tako da ja kruh si itak pečem sama doma in ampak je kvas noter tako da ne vem al naj to jem al ne, sladkorja ni noter. Ananas se mi zdi ful sladek, pa ne vem al je to kul al ne pa čeprav sem ga danes zjutraj in zdejle nekaj pojedla. Medu ne jem, sem ga ukinila, belega sladkorja pa po moje že kake 2 leti ne, prav gruntam kje jem sladkor pa se ne spomnem nobene stvari razen vsak teden enkrat al pa na 14 dni kak pecivček user posted image   Polnozrntae zadeve (kosmiči, rjav riž, testenine, kruh) jem tud že ohoho cajta, nisem pa vedla da bi lahko bila sladka smetana dovoljena, to mi je pa še kr všečuser posted image . Ampak mleko pa tud naj nebi jedel le kislo mleko al pa LCA jogurte tako da tud to ne vem al lahko mlek al ne.  Pa za oreščke tud ne vem zakaj jih ne bi smel, mogoče ker napenjajo al kaj, ker ne vsebujejo skoraj nič OH, zato mi je čudno, ker nekje pa piše da jih lahko ješ. Prav tako je za jajca al pa meso, nekje piše da lahko nekje da ne user posted image

Mah ful je čudno vse skupaj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 13:07:00   
muki1
Na dietnem listu, ki sem ga jaz dobila, piše, da oreškov ne, zaradi možnosti ponovne okužbe user posted image
Nisem šla raziskovat, kako točno je bilo to mišljeno, sem pač črtala z jedilnika.

Napihnjenost in vetrovi so morda od preveč polnozrnatih zadev.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 15:21:25   
puncica
ej a mi lahko ti tole dieto poskeniraš pa pošlješ a bi se dal prosim.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kandida ubija-gradivo
10.4.2008 16:27:16   
Felicita
muki, test s slino je pozitiven pri 95% ljudi, ker imamo VSI kandido in je popolnoma naravna prebivalka naših prebavil, vključno z usti. Problem je ko se namnoži. Tko da test s slino je bolj ko ne blažev žegen.

puncica, ja, je čudno vse skupaj, ker je vse skupaj še neraziskano in se zelo težko diagnoza postavi; ko sem jaz prišla k zdravniku in rakla da imam splošno kandidazo, me je debelo pogledal in rekel da to ne obstaja (v uradni medicini) in da sem brala preveč zdravilskih knjig user posted image (in zdej ko sem to raziskala mu dam popolnoma prov) In potem obstajajo tone diet proti kandidi, ki jih piše bogvekdo (kdor hoče zaslužit, seveda), in ki ljudem dejansko bolj škodujejo kot koristijo. zdravljenje kandide, če je ugotovljena, naj poteka pod zdravniškim nadzorom. Tuki se ni za igrat.
Sem pa videla gastroskopske slike resnične kandidaze želodca in videla posledice na človeku... in verjemite, tisto je res hudo. tega ne privoščim nikomur. Tko da je treba ločit med kandidazo in napenjanjem kar tako (za katerega nas vse knjige poskušajo prepričat da je kriva kandida - pa ni vedno oz. v večini primerov ni! za vse pa tut ni ta mala 'žival' kriva, no... še mal pa jo bojo krivili za globalno segrevanje).


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kandida ubija-gradivo
14.4.2008 7:48:23   
puncica
muki, test s slino je pozitiven pri 95% ljudi, ker imamo VSI kandido in je popolnoma naravna prebivalka naših prebavil, vključno z usti. Problem je ko se namnoži. Tko da test s slino je bolj ko ne blažev žegen.

[/quote]

se strinjam in sem tud jaz gruntala da verjetno je test pozitiven pri večino ljudi ampak jaz moram ugotovit kaj je narobe z mano, zdravnik itak skoz pravi da je z mano vse ok pa da ni nič narobe, pa da naj pač ne jem zadev ki me napenjajo user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kandida ubija-gradivo
14.4.2008 11:06:24   
Abbott
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

muki, test s slino je pozitiven pri 95% ljudi, ker imamo VSI kandido in je popolnoma naravna prebivalka naših prebavil, vključno z usti. Problem je ko se namnoži. Tko da test s slino je bolj ko ne blažev žegen.



Se povsem strinjam. Kandida je zdaj kar že skoraj trend in tale test s slino je zelo za lase privlečen. Zdaj že vsak drugi, ki ga poznam, razlaga, da ima Kandido. OMG!!! Upam, da to ni sodobna kuga.


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kandida ubija-gradivo
14.4.2008 14:21:49   
Volga
Puncica, kaj pa če ti res rpeveč sadja poješ? Ker sveže saj veš,da napenja. In prdec potem smrdi, še posebej po kakšnih hruškah. Pa res je tudi, da PZ zadeve napenjajo. Pa stres tudi. A si pod stresom? Saj ni zdaj to stres ne vem kakšen, ampak je dovolj že čisto malo.

Ker jaz zase vem, da ko sem pod stresom, me že okoli 11 dopolne tako napenja, da si moram hlače odpet. Pa suho sadje, marelice, fige so tudi strup za vetrove. Mogoče pa res ne bi smela toliko sadja, kaj pa vem ali pa vsak prekuhanega če že. Pa probaj z zelenjavo kakšen teden, pojačaj zelenjavo, kakšne omake za testenine, pa zeleno solato, pa boš videla, če bo kaj drugače.

Drugače pa sem jaz v obdobju, ko me je ful napenjalo, jemala DIDA tablete, in meni so ful pomagale. Potem sem čez čas pojedla še eno škatlo, zdaj moram reči, v zadnjem obdobju mi je pa kar v redu. Mogoče bi jih tudi ti probala.

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kandida ubija-gradivo
14.4.2008 14:46:52   
sazi
Zdaj že vsak drugi, ki ga poznam, razlaga, da ima Kandido. OMG!!! Upam, da to ni sodobna kuga.


To bo zato, ker dejansko vsak 2. ima preveč razpaseno Kandido. Ampak ker v večini primerov ne povzroča direktno nekih hudih težav, je uradna medicina ne prepoznava in določa kot problem.

Meni so jo potrdili z BICOMom, kamor sem šla na testiranje zaradi alergij. Pozzdravili so mi jo s tremi terapijami in tremi tedni diete, ki pa je ni bilo tako težko držati. In občutim razliko, pa tudi pri testu s kozarcem je bistvena razlika. Moj mož ni imel Kandide in se to tudi s testom vidi.

DIeta - meni so rekli, da nič kar je sladkega, se ne smejesti - tudi sladke smetane ne in npr. tudi prav veliko korenja in podobnih zadev - ker Kandida obožuje vse sladko v vseh oblikah. Zdaj kako korenje v zelenjavni juhi ni problem, da bi ga pa kar tako zobal ali pa jedel prav korenčkovo juho, pa ne.
Ananas je zelo sladek, ampak menda vsebuje neke encime, ki pomagajo prebavi in uravnovešanju organizmov v prebavilih.
Jedla sem lahko izdelke iz moke, vendar ne pšenične (torej ajdove, pirine, koruzne), vso zelenjavo, od sadja ananas, kisla jabolka, papajo in mango in pa mlečne izdelke, vendar ne probiotičnih - vse to seveda ob terapiji z BICOM-om. So testirali še sina, pa je k sreči negativen na Kandido. SIcer so mi pa rekli, da pri tako majhnem otroku (2 leti) ne bi delali terapije z dieto, ampak bi še nekaj let počakali. Sicer pa tudi dieta, ki sem jo imela, po mojem tudi za otroka, kateremu že lahko kaj dopoveš glede hrane in zdravja, ne bi smela biti problem. Kruh se da speči doma, mirno sem jedla palačinke - pač iz pirine in ajdove moke in brez sladkorja, zelenjavno mesna kosila itak niso bila nikoli problem (sploh, ker zraven lahko ješ krompir, polento, pirine testenine, ajdovo kašo, polnozrnat riž..) - ni da ni - raznolike hrane kolikor želiš. Meni se je bil glavni problem odpovedati se čokoladi

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kandida ubija-gradivo
14.4.2008 14:50:27   
sazi
Tako da ja kruh si itak pečem sama doma in ampak je kvas noter tako da ne vem al naj to jem al ne, sladkorja ni noter


Spečeš kruh brez kvasa - ne bo standardni kruh, bo pa. Za Kandido je kvas super - zato pa se ji reče glivica-kvasovka. Tako da tudi vsak dan nekaj žličk pivskega kvasa - mnjami za Kandido - pa saj, dokler Kandida ne prevladuje in se potem razmnožuje in seli po telesu ni nič narobe - ko jo je pa preveč, je pa najlažje, da se jo izstrada.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kandida ubija-gradivo
14.4.2008 19:16:24   
Felicita
sazi, v kvasu so Saccharomyces cerevisiae, torej glive kvasovke. Kandida oz.  Candida Albicans je popolnoma druga vrsta glive, ki s kvasovko nima kake hude povezave (obstaja sicer tudi kvas iz kandide, ampak se pri nas ne uporablja). in res da je mikro svet krut in grob, ampak glivice se vseeno ne jedo med seboj, torej ne vem kako točno naj bi s stališča medicine in mikrobiologije zdržal ta tvoj argument.
Seveda, kvas napenja, ker fermentira vse možne in nemožne ostanke v želodcu (prvenstveno delo gliv kvasovk je konec koncev fermentacija), pri fermentaciji pa nastaja CO2 ki povzroča hudo napihnjenost (tako v želodcu kot v črevesju). Iz istega razloga napenja sadje - fermentacija v želodcu, nastanek CO2...Kandida tukej resnično ni ničesar kriva.
Abott, to je sodobna kuga, s katero ogromno ogromno zaslužijo predvsem zdravilci. Sej veš, kjer ni težav, si jih pa zmislejo...


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kandida ubija-gradivo
15.4.2008 11:09:44   
sazi
naj bi s stališča medicine in mikrobiologije zdržal ta tvoj argument.


hvala za razlago
res nisem medicinka, ampak meni so vse našteto izrecno prepovedali. Za nekaj stvari sem dobila razlago, vsega pa nisem spraševala in sem si verjtno kaj razložila bolj po svoje.

Kar se pa zaslužkov zdravilcen na ta račun tiče - za uničenje kandide sem plačala manj, kot plačam pri zobozdravniku samo za odstranjevanje zobnega kamna, poznam pa veliko ljudi, ki se sami zdravijo. Novodobna kuga gor ali dol - za veliko stvari so v preteklosti govorili, da niso škodljive, pa spet da so in tako naprej. Očitno danes "dokazi" kažejo na to, da kandida ni fajn zadeva in se je je dobro znebiti - oz. omejiti, saj je itak  naš stalni spremljevalec, samo preveč ji ne smemo pustiti, da se razpase.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kandida ubija-gradivo
15.4.2008 17:21:07   
Anonimen
Sazi, naši hčeri je pa ravno probiotične izdelke priporočila, naj ne bi jedla nič iz žit in škroba, razen riževe vaflje in včasih malo krompirja. Moja hči se strogo drži diete. Na bioresonanco smo šli zaradi alergije, pa kar naprej angine. Moram pa nekaj povedat; v torek je bila prvič na bioresonanci-test, zvečer jo je začela boleti glava in bila je angina. Bila je tako fuč, da tudi sedet ni mogla. Dobila Sumamed, strogo se držala diete, po treh dneh je bila že skoraj v redu, kar ponavadi ni prišla k sebi cel teden. Mogoče je bilo vse to slučajno, ampak nekje moraš začet. Pa še v poduk otroku, da je res sladkor škodljiv pa tudi bela moka. Tako, da ve, da zastonj ne govoriva, da za zdravje je pomembna tudi prehrana. Pa vsaj tukaj lahko nekaj storimo zase, pri prehrani se pazimo, pa je, pa ne samo zaradi kandide ampak nasploh.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 15.4.2008 17:22:30 >

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kandida ubija-gradivo
15.4.2008 17:29:22   
Anonimen
Pa še to, kandide se ne izstrada ampak omeji, ker jo ima vsak.
Bioresonanca priporoča:
Vsaj dva tedna po resonančni terapiji proti candidi se boste z glivico primorani spopasti tudi z dieto. Dieta z dodatkom antimikotikov traja najmanj 14 dni. Brez njih dvakrat toliko. Brez resonančne terapije pa od 3 do 6 mesecev, odvisno od obsega glivične poselitve.
To ni doživljenjska ozdravitev, ampak moramo živeti naprej s zdravo prehrano in se izogibati škodljive hrane, drugače se to povrne oz. spet razmnoži. Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?