|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katerega bi izbrale?
1.5.2008 17:23:47   
pikica_30
Odločam se med vozički, PP Skate, Hich trek in Mutsy 4 rider? Če ne gledate na ceno, katerega bi ve izbrale? Pa makadam poti tudi nimam veliko v bližini...Pri vseh se da športni del obrniti k mamici, kar je bil moj pogoj. Obstoječe uporabnice hvala za vsak nasvet in izkušnjo s temi vozički! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 17:26:22   
Lunc_a
Nobenegauser posted image Ni mi noben všeč

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 21:10:42   
Anonimen
skate, ta zelen je full lepuser posted image

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 21:22:25   
Mišni
Dajte malo linkov nalepit.

V glavnem bi pa jaz tistega, ki je manjši in lažji, pa po možnosti s tremi napihljivimi kolesi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 21:47:23   
mayci
Jaz bi za po mestu Skate, za na teren (pa ti tako praviš, da ne rabiš) pa High treka, ki je bolj "traktor".

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 22:42:36   
pikica_30
Evo linke:

PP Skate http://www.mami.si/si/skate-completo-tango-i7161.shtml

Bebe Confort Hich Treck http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171397

Mutsy 4 rider http://www.mutsy.nl/products/4rider/options

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 23:24:45   
ZmajTolovaj
bebe comfort ima na prvi pogled ogromno prednost, ker ima največjo odlagalno košaro. skate je sploh nima, ampak kar eno ... ploskev al mrežo? no, brezveze v glavnem. upoštevaj težo, ali živiš v hiši ali bloku, imate lift, boš morala veliko prenašat, kako je s prtljažnikom avta ... jaz bi se odločala med mutsyjem in bebejem.
user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 23:32:05   
Anonimen
Bebe confort mi sploh ni vsec...med drugima dvema bi se odlocila glede na to, kaj bi rabila (veliko kosaro, lahek vozicek, pogosto zlaganje, pralnost...) pac odvisno od tega, kaj ti je bolj pomembno.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 23:48:30   
BUŠICA
bebe comfort mi ni všeč-nasploh ne 3-kolesniki.
skate je kar težek-11kg? če se ne motim.
mutsy je cool,zgleda tako. p.s. nisem pa nobenega preizkusila, tako da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Katerega bi izbrale?
1.5.2008 23:56:31   
pikica_30
Mah, saj to je, ker bi od vsakega vozička kaj vzela in skupaj skombinirala en nov voziček, pa žal ni mogoče, ane. user posted image

Pri Hich Trecku mi je kul, ker je najbolj lahek, ima najlepšo in najprostornejšo košaro (zgornjo za dojenčka do 6 mesecev), veliko spodnjo košaro, bremzo na ročaju in prav tako fiksiranje sprednjga kolesa na ročaju. Zlaga se hitro, ampak je treba vedno jemati sprednje kolo dol in tudi nasploh me to sprednje kolo ful moti - naredi voziček kot en traktor in od strani ful velik in neumn izgleda...user posted image  Pa naklon za noge ni mogoče nič uravnavati.

Mutsy je zopet zelo lahek, če gledaš samo ogrodje (8,6 kg), hitro in enostavno se zloži, lahko se uravnava naklon za noge, vizualno je lepši od Hich trecka (vsaj od strani), lahko se da nanj Maxi cosi lupinica (z adapterji), blago je super za čiščenje in ker se vsak del kupi posebej (ogrodje, športni del, košara), se na začetku ne bi bilo treba toliko skeširati, ker bi kupila športni del šele čez ene 4-6 mesecev. Nima pa bremze spredaj na ročaju, fiksirati je treba sprednja kolesa z roko in košara je obupno grda (tista za dojenčka), kar me pa pri njej še najbolj moti je, da nima ročajev, da bi jo sploh prenašal z dojenčkom vred.

Skate je najbolj moderen in funkcionalno opremljen od vseh, ima največ možnih naklonov tako za spreminjati naklon za hrbet kot za noge, košara in športni del sta 2v1, zgornji del je nastvaljiv po višini, ročaj tudi, lahek je približno kot Mutsy (skupaj ogrodje in zgornji del). Spet pa nima bremze na ročaju, res je, da nima spodaj nič košare, ampak samo mrežo, lupinica, mislim, da je najslabše ocenjena od vseh 3, pa nekje sem prebrala, da sprednja kolesa nekaj štekajo. Pa še notranje blago se mi zdi slabše za čiščenje kot pri Mutsiju.

Katerega naj torej izberem? Saj vem, da malo kompliciram (ali pa veliko), ampak en dan se bolj nagibam k enemu, drug dan spet k drugemu. Saj vem, da se bom na koncu morala sama odločiti, zato sem pa tukaj prosila obstoječe uporabnice, če lahko kaj pokomentirajo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Katerega bi izbrale?
2.5.2008 8:26:54   
Arany
No jaz sem se navdušila nad 3-kolesniki. Izjemno lahko so vodljivi v primerjavi s 4-kolesniki, imajo ogromno prostora in tudi glede na dizajn so mi bolj všeč. Je pa res da so veliki ko se zložijo. Ogledala in sprobala sem naslednje: Jane Slalom Pro; BC High Trek; PP GT3 in pa Freestyle od Quinnya. Najbolj všeč sta mi bla Jane in pa High Trek. Po dizajnu, kot tudi po funkcionalnosti ... Zadnja finalna odločitev je bila nato vodljivost - tu je zmagal High Trek, saj je res izjemno lahko vodljiv, poleg tega ima fajn košaro z ročkami in pa tudi lupinica se je na testih varnosti kar izkazala. Jane je pa lepši, vendar ko sem ga vozila po trgovini, me je parkrat kar sam peljal kamor je hotel. To pa mi vsekakor ni bilo všeč (mogoče da je blo kaj narobe z vozičkom, vendar je trgovka zatrdila da ni nič narobe).
No zato je pretehtal High Trek - naročila sem oranžnega v Italiji, in sicer Gradišče, kjer me bo stal samo 630 €. Zraven dobim še prevleko za dež in pa torbo.
Aja - 3 kolesnik tudi predvsem zato, ker se bom sprehajala tudi po makedamskih poteh. Upam da ti je to kaj pomagalo, je pa res da ostalih dveh vozičkov niti nisem gledala in ne sprobala.
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Zlaga se hitro, ampak je treba vedno jemati sprednje kolo dol in tudi nasploh me to sprednje kolo ful moti - naredi voziček kot en traktor in od strani ful velik in neumn izgleda...  


Ne vem pa zakaj omenjaš, da je potrebno kolo za vsak dati dol? To prvič slišim, pa kolikor se spomnim ko smo ga v trgovini zlagal, nismo nič kolesa dol dajal. Razen če je odvisno od leta izdelave - lanski/letošnji!?


< Sporočilo je popravil Arany -- 2.5.2008 8:30:19 >

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Katerega bi izbrale?
2.5.2008 9:16:59   
vesna.com
skate

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Katerega bi izbrale?
2.5.2008 10:04:04   
frutka_
Skate je bil moj favorit, kar me moti je edino teža. 15kil ima. Ima fajn opremo, vodljivost, nastavljaš ga na razl višine,...
High Trek mi je sicer tudi všeč ampak so kolesa enostavno preglomazna. Poleg tega nima premičnega naslonjala za nogice kar je veeelik minus! Pa ne vem kako varno glih ni tisto naslonjalo za noge, ker ni poličke, da otrok noge gor nasloni in nogice zlahka pridejo med kolesa.
Mutsy mi deluje preveč okorno in prenizki mi je. Kolikor sem ga v trgovini testirala je za manevre bil dokaj neroden. Imajo pa lepe barve.
Torej sem še najbolj za SKATE-a!user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Katerega bi izbrale?
2.5.2008 10:04:12   
zvezdica05
pikica_30, imam mutsy košaro in ima ročaje za prenašanje user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Katerega bi izbrale?
2.5.2008 11:48:50   
pikica_30
Zvezdica05, ali ima res ročaje Mutsy košara? Jaz jih v trgovini na košari nisem videla pa še prodajalka je rekla, da jih nima...user posted image  a so posebej zraven in jih gor pritrdiš ali kako?

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Katerega bi izbrale?
2.5.2008 16:47:58   
Calena
Mi imamo Mutsy 4 Rider-ja in smo z njim zelo zadovoljni. Meni se zdi zelo lahko vodljiv, obrneš ga lahko na mestu, primeren je tako za asfaltne poti kot tudi za makadam.

Lp,
Calena

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Katerega bi izbrale?
2.5.2008 20:29:32   
zvezdica05
pikica_30, res ima ročaje. So iz istega materiala kot košara in so nanjo že pritrjeni.

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Katerega bi izbrale?
3.5.2008 9:24:47   
luckyy
Mi imamo skat-a in smo zaenkrat zelo zadovoljni. Po msetu, makedamu, travi se je že vozil, pa ni bilo težav. Vodljiv je zelo lepo, teže pri sami vožnji ne občutiš, če ga boš pa morala veliko nositi v bloku, pa ni ravno lahek. Vendar se tudi to da. Jaz nesem košaro po vsakem sprehodu v tretje nadstropje, pa moram reči, da se kar navadiš.user posted image

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Katerega bi izbrale?
3.5.2008 15:41:42   
_sanja_*
Men je tale bebe confort tako všeč! In prav bel. Ampak ne vem, če ima smisel kupovati bel voziček, glede na to, da se lahko hitro umažeuser posted image

(odgovor članu luckyy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Katerega bi izbrale?
4.5.2008 23:24:51   
*Junona*
PP Skate.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Katerega bi izbrale?
5.5.2008 8:59:56   
pepa6
Jaz bi vsekakor izbrala PP skate. Mi je najbolj všeč, pa še uporaben je, ker imaš lahko različne naklone. Sicer pa je najboljše da greš v baby center, sprobaš vozičke in se šele nato odločiš za nakup. Men je bil sprva ful všeč PP GT3, Quinny speedy sx, in PP Pliko.Na koncu sem se odločla za Quinnyja, ko sem vse tri sprobala.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Katerega bi izbrale?
5.5.2008 9:02:23   
Blejka26
nobenega-jaz sem najbolj zadovoljna z peg peregotom

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Katerega bi izbrale?
5.5.2008 9:49:48   
ursalara
Če bi se morala odločiti med tem dvema definitivno skate drugače imaš pa še veliko vozičkov na izbiro 

_____________________________

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa


(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Katerega bi izbrale?
5.5.2008 19:08:12   
Lea2007
Še ena, ki se je totalno zaljubila v PP Skateja....otem pa pristala na realnih tleh....Ful mi je biu luškan, tok naklonou, ne rabiš košare....no pol sm šla v detajle in našla nekaj velikih minusou....teža....ima 15 kg....še dans ne morem vrjet....ker je košara hkratišportni del, je tale športni del precej mali, motilo me je tudi to, ker ni nobene poličke za nogice, ko je otrok že malo večji, nogice da samo na spodnji rob košare-športnega dela, potem nima nakupovalne košare, nima bremze, recej težko se zloži, ko je recimo v športnem položaju, moraš prvo odpet tiste štrikce ki držijo sedežek, pa košaro dat lepo na ravno in potem skupaj zložit, pa še zmer je kar veliko, ker so kolesa kar direkt dol---mal neumn sm napisala....ni se mi zdeu kompakten, če sem ga pomigala, tko levo desno, se je kr guncu....mah, sm bla kr žalostna, k sm vse to vidla....pa sm misnla, da bo to to....skratka, pejte ga v živo pogledat, na filmčku tko lepo laufa, v resnic se pa kr matraš, da tole skup sestaviš....
Potem sem pa še brala, da kolesa blokirajo in da ni dobr za slabše terene....


< Sporočilo je popravil Lea2007 -- 5.5.2008 19:09:06 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Katerega bi izbrale?
6.5.2008 0:13:08   
skuštrana
Pa si sigurna da se pri Mutsyju športni del obrne v smeri vožnje in obratnouser posted image Na mojem se lahko športni del namontira samo v smeri vožnje, imam pa urban riderja.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?