Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste zacele kupovat stvari? 1.9.2005 19:20:18
|
|
|
|
anajmad
|
Pri prvi,je mož dirkal okoli in kupoval,ker nas je prehitela skoraj za dva meseca.Pri našemu sem pa že pripravljala v 5. mesecu in res se je rodil čez en mesec.Toda na žalost je potem čez dva dni preminul.Njegove stvari,ki so bile kupljene zanj sem spravila v posebno škatlo,ki je samo njegova in zanj namenjena.
Za tega pokca,pa srčno upam,da bo zdržal v trebuhu še vsaj pol leta.Zanj ne bomo nič kupovali,ker nam bodo eni prijatli dali vse za dojenčka.Toda tudi oni so rekli,ko bom rodila in bom v porodnišnici in nič prej.
en lp D.
|
|
|
|
|
Kdaj ste zacele kupovat stvari? 1.9.2005 19:25:17
|
|
|
|
KMALU
|
uh boga. Zal mi je zate in tvojega .. A imas kaksne tezave, da vedno prej rodis?
Jaz se tudi tega bojim, ker imam kao majhno pregrado ( ki ni tako velika, da bi ovirala plod pri rasti )...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ne režimo popkovine prehitro!Raziskave pa so pokazale, da že nekajminutni zamik v prerezu popkovine naredi bistveno razliko. Kar polovica krvi, ki se...
Zadnje s foruma
NakupovanjeEla123Ali radi nakupujete?Da (
73%)

Ne (
27%)
Število vseh glasov: 293Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!