Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kmalu bo leto 2007!!! hehe 22.12.2005 20:11:42
lelaval
Zaenkrat imam 3 čisto dovolj. če bi zdaj zanosila in imela dvojčke, bi pa šla kar v penzijo - in to še rosno mlada in polna zdravja Samo potem bi povsod, kamor bi šli, morali z dvema avtoma, ali pa bi morali kupi kombi
RE: Kmalu bo leto 2007!!! hehe 22.12.2005 20:44:26
PBJ
Mi bomo proti koncu naslednjega leta zopet začeli aktivno delat na prirastku in upam, da ne bomo zopet čakali 3 leta. Torej, če bo hitro ratalo, bom ziher klepetala tu gori leta 2007... že komaj čakam, da bom zopet .
A, ima še katera podobne cilje
RE: Kmalu bo leto 2007!!! hehe 22.12.2005 21:23:07
KMALU
2007? kaj pa vem kaj bo takrat.. Vem samo to, da ko rodim, se od tega foruma verjetno poslovim... Zdaj je se fajn razpredat, potem se mi pa ne bo dalo vec..
cez kaksna 3, 4 leta se bom vrnila- ko bomo nacrtovali naslednjega ...
RE: Kmalu bo leto 2007!!! hehe 22.12.2005 21:29:45
Marogica
2007? Takrat gre Bor v šolo, Brin bo najbrž prilezel iz jaslic v vrtec, tako da bom delno na forumu od "šolarčka do šolarja". Reprodukcija pa je za nas zaključena. Mogoče bom takrat postalvljala vprašanja, kako je s sterilizacijo, meno, uvelo kožo in trebuhi starejših moških......
Sem imela ene ideje, da bi imela še enega decembra 2006... ampak me je hitro minilo, tako da ostajam pri eni pobalinki! Pa se mi zdi, da sem kar trdno odločena, da bo Mirna edina prestolonaslednica Ampak, nikoli se ne ve...
Šlogarca mi je napovedala še enega, eni kolegici se je sanjalo (in njene sanje se vedno uresničijo), vsi me že nekaj sumijo in so prepričani, da bomo mel še enega...