|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjige o partnerskih odnosih
30.5.2016 7:12:42   
josephine27
Vidim, da ta forum sicer nekam zamira ampak vseeno vprašam še tule. Iščem kakšno dobro knjigo o partnerskem odnosu. Prijateljica ima težave v zakonu. Jaz sem ji svetovala knjigo Najina ljubezen, je pa res, da o teh stvareh nisem veliko brala, sploh zadnje čase ne. Mogoče kakšna novejša knjiga na to temo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Knjige o partnerskih odnosih
30.5.2016 10:40:49   
madjanca
Ljubezen in spostovanje, pisatelja pa e ne spomnim. Je pa belo rdeca platnica...

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Knjige o partnerskih odnosih
30.5.2016 11:15:21   
ronja
NIsem je še prebrala, tako da ne vem iz prve roke, ampak več parov je že pohvalilo 5 jezikov ljubezni. Pa Moški so iz Marsa, ženske iz Venere, avtorja sem gledala na ted talku in simpatično razloži čisto znanstveno dokazljiva dejstva:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Knjige o partnerskih odnosih
31.5.2016 9:45:30   
bskrle
ZAložba Družina ima precej knjig na tako temo
Priporočam 5 jezikov ljubezni

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Knjige o partnerskih odnosih
2.6.2016 2:38:54   
ronja
Na iskreni.net imaš neka priporočila, tudi knjige, mi je ravno zadnjič poslala prijateljica. Sem pogledala, vendar so tisti nasveti nekoliko preveč versko obarvani zame (ves čas imam občutek, da naj bi žena v vsem poskrbela za moža in bila pridkana zraven, kar ni ravno zame oz. se ne sklada z mojim pogledom na svet).

Sicer ni partnerska knjiga, jo pa vseeno toplo priporočam: Teorija o sreči - meni je bila hudo všeč, ker združuje zahodno znanost z vzhodno modrostjo in dobro razloži, kje se oboje stika, kako eno nadgrajuje drugo, kdaj ima kdo bolj prav in kje je kdo zgrešil. Najde primere, kjer je okolje pomembno in kje ni, kaj lahko narediš sam in kako... Je pa za posameznika - ampak če bosta srečna vsak zase, bosta srečna tudi skupaj, če se imata še rada:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Knjige o partnerskih odnosih
9.6.2016 17:41:42   
Johannca
Včasih je odgovor prav v komuniciranju, ki je izražen verbalno/neverbalno, besede/dejanja, slišati/poslušati, prioriteta/neprioriteta, vprašati/nevprašati, gledati/videti, razumevanje načina, ki govori, kaj kdo mara in česa ne, izkazovanje pozornosti ali izpovedovanju ljubezni, ki nikdar ni isti v načinu drugega, ko se pa zatakne, pa znati najti možnost tistega komuniciranja, kjer odpade ego, če želiš kaj reševati in tudi rešiti. Predvsem se zatakne, ko občutki sreče in zadovoljstva izginejo, čeprav momentalno, se pojavi jeza, razočaranje, žalost, saj se včasih ne gradi niti na osnovah pričakovanj, kaj želi eden, kaj drugi in niti ta del ni usklajen.
Knjige naj bodo smernice, ne pa dejstvo. Morda je včasih bolje, kot brati knjige, poslušati in slišati praktične primere, kjer se ti morda odpre več poti, ki bodo v korist pri reševanju določenih težav. Ali zgolj razumevanja, kje je šlo morda narobe. Tako da glede knjige ne znam podati pravega nasveta, ker sem bolj za praktične ponazoritve, ki jih slišiš.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Knjige o partnerskih odnosih
9.6.2016 17:43:11   
Johannca
Ronja, odgovarjala sem splošno, ker sem narobe kliknila in je vidno, kot da sem tebi odgovarjala.

(odgovor članu Johannca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?