|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko mleka še potrebuje
26.1.2008 7:25:26   
Zivjo
Živjo!

Ker sm frišna mamica in še nima izkušenj vas prosim za pomoč. Zamima me koliko mleka mora popiti 5 mesecev star user posted image , ki že je gosto hrano. Prva stopnja uvajanja gh je že za nama. Zanima me, ali se mleko, ki ga otrok poje v rižolinotu ali podobnih žitnih kašicah tudi šteje med potrebno količino mleka.
Še nekaj me zanima. Koliko ml žitnih kašic pojejo vaši user posted image , vem da je od vakega posameznika odvisno, ampak vsaj približno, ker naš user posted image  kar ne neha jesti, pa kr sama zaključim z obrokom, ker se bojim da se nebi prenajedel.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko mleka še potrebuje
26.1.2008 8:00:17   
Strawberrie Cherrie
Joj, mleko potrebuje za dober razvoj in pri 5mesecih je le okušanje druge hrane, ne pa da GH prevladuje. Bi vseeno dala veliko prednost mleku.
Drugače pa ja, štejejo se tudi mlečne kašice, pač vse, kjer je dodano adaptirano mleko. Kasneje, ko bo jedel tudi jogurte pa skutke, pa tudi te.
Drugače si pa narediš realno sliko,koliko mleka potrebuje tvoj otrok nekako takole: recimo, da ima okoli 8500g, se pravi mora dnevno spiti in pojesti okoli 850ml mleka + gh v tvojem primeru; če poje 2x dnevno kašico po 100ml, moraše vseeno dobiti 650ml mleka.

(odgovor članu Zivjo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko mleka še potrebuje
26.1.2008 9:37:35   
Naja30
Se strinjam, da pri 5m mora še mleko prevladovati. Naša se je takrat še samo dojila, ko sva začele uvajat GH, pa je poleg nje dobila še dolgo veliko mleka na dan. Tudi mlečni izd. se štejejo seveda.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Izbira imena: 5 stvari, ki jih je dobro ve...
Ena mama je delila zapis o izbiri otroškega imena oziroma o stvareh, ki bi jih rada vedela, preden se je odločila za otr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?