|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema proti celulitu v nosečnosti? 25.4.2008 9:33:45
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz je ne bi ker vsa ta kemija prehaja skozi kozo v telo. Pocakaj kaksno leto...
|
|
|
RE: Krema proti celulitu v nosečnosti? 25.4.2008 9:52:29
|
|
|
|
Inigo
|
seveda jo lahko! moraš pa vedeti, da učinka pa ne bo, oziroma bo zelo majhen - zaradi naraščajočih hormonov. mogoče boš stanje samo malo zavirala...
|
|
|
|
|
RE: Krema proti celulitu v nosečnosti? 25.4.2008 9:55:23
|
|
|
|
carly
|
No to sem se jaz tudi spraševala, pa ni znal nobeden nič pametnga povedat.Se bo treba spomnt na naslednjem pregledu pa gin.vprašat.
|
|
|
|
|
RE: Krema proti celulitu v nosečnosti? 25.4.2008 10:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko.
|
|
|
|
|
RE: Krema proti celulitu v nosečnosti? 25.4.2008 10:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pameten odgovor dr. Pušenjaka: Kreme proti celulitu nikomur ne škodijo, pomagajo pa tudi ne.
|
|
|
|
|
RE: Krema proti celulitu v nosečnosti? 25.4.2008 11:52:19
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pameten odgovor dr. Pušenjaka: Kreme proti celulitu nikomur ne škodijo, pomagajo pa tudi ne. Se strinjam.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo še nerojen otrok odide med angelčke ...Vsaka smrt zahteva proces žalovanja. Pa ni važno, koliko tednov ali mesecev je bil star še nerojen otrok oz. ali je že b...
Zadnje s foruma
Izbira imenaTallulahKatero ime za punčko vam je bolj všeč?Nely (
15%)

Mia (
60%)

Neli (
25%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!