|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krompir v pečici
3.3.2013 21:53:50   
Stanislava_
Cel krompir, neolupljen - s čim ga napolnite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krompir v pečici
5.3.2013 11:31:41   
Paštetka
z ničemer. pečen krompir je najboljši zmetan zunaj v žerjavico. ko je pečen, ga razpoloviš in počeš premažeš zaseko :)

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krompir v pečici
7.3.2013 5:36:29   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

z ničemer. pečen krompir je najboljši zmetan zunaj v žerjavico. ko je pečen, ga razpoloviš in počeš premažeš zaseko :)


Se strinjam.

Enkrat sem ga polnila z izdolbeno sredico, malo zaseke, narezana šunka in nariban parmezan sir. Pa še po vrhu posula sir. Sam je res bilo glih 1x v življenjuuser posted image . saj ni bilo slabo, ampak nekak nisem ljubitelj krompirja

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krompir v pečici
7.3.2013 9:00:31   
caramel
V pečici mi je najboljši zarezan na pol cm rezine, premazan z mešanico olivnega olja (ali stopljenega masla), soli in popra, v zareze pa zataknem rezine česna ali slanine, super pa je tudi samo posut z solnim cvetom. Če paše k glavni jedi, dodam tudi kakšne druge začimbe (rdeča paprika, timija, koriander...).

Polnila ga pa še nikoli nisem...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krompir v pečici
7.3.2013 9:05:52   
kokosh
Olupljen, narezan na pol cm debele kolobarje, polit z oljčnim oljem, posoljen in posut s ščepcem rožmarina.

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?