|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev
2.5.2005 20:24:41   
Abby
Rodila sem 4.3., skoraj 7 tednov po porodu sem šla na poporodni pregled, kjer je bilo vse ok. Krvavela sem pa polnih 6t, vmes kak dan sploh ne, pa zato naslednji dan močneje. Zdaj pa se mi je skoraj 2 meseca po porodu pojavil krvav izcedek, ki izgleda kot začetek menstruacije, živo rdeče barve. Ne zdi se mi zelo verjetno, da bi to dejansko bila M, ker sem jo po 1. porodu dobila šele po 8 mesecih, otroka pa tudi tokrat polno dojim, ne dodajam niti čaja ali vode.
Ali ima katera podobne izkušnje ali idejo, koj bi to bilo?
Hvala za odgovore.
:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krvavitev
2.5.2005 22:05:52   
Gina
Jaz tudi pri prvih dveh nisem več kot pol leta dobila M, po tretjem porodu pa sem ravno tako polno dojila, pa sem po cca dveh mesecih začela kar krvaveti. Nisem vedela, ali je to M ali ne. Ker bilo je kar nekaj krvi, vsekakor ni bilo le malo izcedka. Sem vprašala G, pa je rekla, da ni nujno, da je bila M, da včasih tako pride. In res je potem nisem imela do 8. meseca. Še danes nimam pojma, kaj je bilo. Ni pa bilo nič narobe.

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krvavitev
3.5.2005 13:32:00   
maja&m
Oj!

Jaz sem tudi rodila 4.3 in sem tudi imela zelooo dolgo krvavitev. Pa sem na prvem pregledu vprašala G. ali je to že slučajno menstruacija, pa je opravila pregled (tudi UZ) in mi rekla,da še ne,da se še rana celi.

LP

Maja

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krvavitev
3.5.2005 14:37:44   
lunca77
hojla!

meni je g rekla, da se lahko še 3 mesece po porodu pojavi krvavitev (sveža kri), kar pa ni panike ker je posledica dojenja.

uživaj in lp lunca77

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krvavitev
10.5.2005 15:23:03   
vidja
Prvič se mi je začela redna menstruacija po 5 tednih, drugič pa po 6. Če te nič ne boli, če niii smrdeče in če nimaš vročine, potem po moje ni panike.

Uživaj!:morje:

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?