|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinja visok sijaj
15.6.2014 22:02:21   
Joži75
Na sejmu sem gledala tole kuhinjo visok sijaj bele barve.
http://www.verles.si/index.php/galerija/category/6-kuhinja-5
Kakšne so vaše izkušnje ali katera ima kuhinjo visok sijaj in kako se obnese?
Kaj pa čiščenje in prstni odtisi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinja visok sijaj
16.6.2014 11:58:06   
nestea
Doma imam kuhinjo belo visoki sijaj in sem zelooo zadovoljna. Čiste, enostavne linije delujejo moderno. Čeprav ni vedno brezhibno čista, ker je veliko prstkov v kuhinji, zgleda vedno lepa in urejena. Prstni odtisi se ne vidijo od daleč, le od blizu, obrišem s čistilom za steklo. Še preden smo se vselili, smo naredili rez po omarici, vendar je mizar to spoliral, ne vem s čim in se nič ne vidi. Zdaj so bolj moderni tenki pulti. Jaz sem lani tudi imela izris za kuhinjo s takšnim pultom, kot vidim na tvoji sliki, potem pa sem se premislila v zadnjem hipu in res izgleda odlično.
Če nisva preveč oddaljeni, lahko prideš pogledat k nam. Lahko ti posredujem tudi kontakt od mizarja, ki je nam izdelal izdelal kuhinjo in večino pohištva, bili smo res zadovoljni, odlična izvedba in dobra cena. Cena za kuhinjo po meri je stala manj kot v katerem koli salonu, kjer ponujajo ne vem kolikšne popuste in samo danes še takšno super takšno akcijo, velikonočni, božični, gotovinski popusti...GA, Lesnina, Rutar, Harvey N., v resnici pa dražje kot kuhinja po meri.

(odgovor članu Joži75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhinja visok sijaj
19.6.2014 8:01:15   
vesna.com
Doma imam kuhinjo belo visoki sijaj in sem zelooo zadovoljna. Čiste, enostavne linije delujejo moderno. Čeprav ni vedno brezhibno čista, ker je veliko prstkov v kuhinji, zgleda vedno lepa in urejena. Prstni odtisi se ne vidijo od daleč, le od blizu, obrišem s čistilom za steklo.
Točno isto, se podpišem nestea.

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuhinja visok sijaj
19.6.2014 14:35:41   
nestea
Zgoraj omenjeno Mizarstvo Verles - samovšečni in predragi, za tisto, kar ponujajo.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuhinja visok sijaj
23.6.2014 13:00:12   
*becky*
Meni osebno visoki sijaj za kuhinjo ni všeč. Ima svakinja, vsaka pikica se pozna. Raje imam površino lesa in tam delam, kot se spodobi.

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kuhinja visok sijaj
25.2.2020 10:12:34   
Lelly28 RR
Mi imamo belo kuhinjo v visokem sijaju- najboljša stvar. Vse se hitro in preprosto očisti s rahlo vlažno krpo in brez čistil, tudi pri majhnem otroku ni veliko dela. Razni prstni odtisi in mokre kapljice se poznajo samo, če pogledaš od strani, ampak jih izredno hitro lahko pobrišeš in kuhinja je WOW.


(odgovor članu *becky*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?