|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica in dojenček
20.5.2006 9:51:41   
MAREC06
Hojla!
A ima katera izkušnje z vožnjo dojenčka v lupinici na zadnjem sedežu v smeri vožnje? Zdaj ga vozim na zadnjem sedežu tako, da gleda nazaj, kadar pa sem sama bi pa želela, da ga v vzvratnem ogledalu vsaj malo pogledam, da vidim, če je vse ok.  Na sprednjem sedežu ga pa ne vozim, ker se mi kljub vsemu ne zdi tako varno kot zadaj (čeprav danes nisi nikjer več varen), pa še zračne blazine se ne dajo kar tako izklopit (nekaj  preko računalnika in potem spet tako vklopit).

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lupinica in dojenček
20.5.2006 10:29:50   
ajdaN
Jaz tega ne bi sprobavala, ker ima še tako ohlapne mušice, da kdo ve kaj bi bilo z njim, Kar predstavljaj si, da mu glava ob trku z vso silo omahne naprejuser posted image  in potem še nazaj. Ni za reskirat. Lupinice morajo biti z razlogom obrnjene v kontra smer.

Ne vem zakaj spredaj ne bi bilo varno. Definitivno je bolj varen spredaj pa kontra obrnjen kot zadaj pa tako obrnjen da ga vidiš. Pa tudi zračne blazine ni problem izklopit - pri nas smo jo, ker se vozi spredaj pri meni. Avto zapelješ na servis pa je.

Če ti pa nobena zadeva ne pride v poštev pa kupi tisto ogledalce, ki ga namontiraš na zadnjo šipo in potem lahko vidiš kaj otrok dela, tudi če gleda nazaj.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lupinica in dojenček
20.5.2006 12:54:22   
TONČI.
Najbolj nevarno zanj je vožnja v smeri vožnje. Nikar tega ne počni. Imej ga raje na sopotnikovem sedežu. Je veliko bolj varno.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lupinica in dojenček
20.5.2006 15:47:05   
*pepelka*
Tega zaradi otrokove varnosti ne bi poskusila, sicer pa je taka vožnja prepovedana.Lupinico moraš vedno imeti obrnjeno v obratni smeri vožnje.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lupinica in dojenček
20.5.2006 15:55:15   
MAREC06
Hvala za odgovore. Jih bom upoštevala, kupila pa bom tisto ogledalce, ker se z dojenčkom odpravljam na daljšo pot in ga bom res morala malo spremljati med vožnjo. 

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?