|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAMICE prosim za mnenje
11.11.2016 13:00:06   
lidijajenko
Smo 5 članska družina , 3 otroci stari 8, 6,4 leta so nama polepšali življenje. Obadva hodiva v službo, doma imamo kmetijo, vrt kjer pridelujemo hrano, tako da večino hrane pridelamo doma.... Živimo lepo družinsko življenje, zaenkrat tudi s financami nimamo težav.. Že v štartu sva se odločila za "veliko" družino, to nama je pomen življenja. Sedaj premišljujeva o četrtem otročku ( moram povedati da po tretjem sem si rekla da je to to, vedno sva želela 3, želja po 4 pa se mi poraja že kakšne pol leta),,.
Zanima me vaše mnenje. Sama sem malo v dilemi, po eni strani si ga želim full, po drugi strani razmišljam, da naj bom hvaležna za tri zdrave otročke... je mogoče katera, ki je isto razmišljala??
Hvala za vsako vzpodbudo ali pa negativno misel, vse sprejmem.

Lep dan še naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAMICE prosim za mnenje
23.11.2016 15:15:24   
Zarjan
Če imaš/imata željo po četrtem, jaz ne bi dolgo premišljevala. Glede na to, da imata vse več ali manj "poštimano" in uživata s tremi; se mi zdi, da bo veselje x4 še večje. Za seboj sicer potegne nekaj sprememb (menjava avta, ker 6 ljudi v navaden avto ne gre), dražji dopusti (npr letalske karte); po drugi strani pa verjetno ni težav pri oblekah (ker se jih je kar nekaj nabralo od prejšnih treh), pa tudi z organizacijo več ne.

Upam, da sem bila vsaj malo spodbudna in da se bosta odločila tako, da vama bo najlepše!

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?