Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:35:28
Erin
Punce, ste jo sploh mislile odpreti? Dajmo prifočkajte se! FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:39:39
Serendipity
Ammm, jaz NAVIJAM!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:27
polaris
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Polaris NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:34
Erin
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:36
tany83
Jaz sm tud navijacica zaenkrat... bomo videli kaj nam prinese ta januar ...
_____________________________ Tu tienes la receta, la formula secreta para poner en ritmo mi corazon no existe medicina, doctores ni aspirinas para el dolor que siente mi corazòn...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:46:46
Erin
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris tany83 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:01
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town! Ma jaz sem skoraj vedno tu. Le povedat nimam nič pametnega polaris - ''sve se zluftali'', kaj (zgrešili)
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:07
polaris
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:45
polaris
Sorry Se*, sem že popravila
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:57
Erin
polaris še tany dodaj
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:48:45
Erin
hahaha kr vse naenkrat
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:09
polaris
Erin, odstopam, spet sem bila prehitra, daj kar ti nadaljuj. Sicer pa, kako se kaj počutiš?
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:17
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Sorry Se*, sem že popravila Jaz tudi ...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:09
Erin
Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:36
emina83
oj! evo bom še jaz navijačica, upam pa da borka ne bom v februarju, ampak da bom do takrat že rozika! drgač pa februarke, hitr se pofočkite, da bomo me lahka bolj intenzivno navijale!!!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:10
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam Pa pikica in novopečeni ati? Te / vaju kaj razvaja?
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:16
LuNa73
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris LuNa73 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris, LuNa73
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:59
polaris
Krasno, vidim da si vredu. Lepo pazi na tamauga, pa na tavelicga tud lohk mal pomerkaš
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:02
polaris
Čao LuNca
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:08
Erin
FEBRUARSKE BORKE ZA 06.2. - ZalaTM xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris tany83 LuNa73 bastian111 emina83 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73
< Sporočilo je popravil Erin -- 7.1.2008 21:04:40 >
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:02
Erin
bodoči ati me ful razvaja ja..samo še kuhat ga moram naučit drugače pa je popolno--> masaža skoraj vsak drugi dan ker me skoz križ boli zaradi išiasa (maternica mi na živec pritiska).
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:42
ZalaTM
Jaz ne pričakujem 6.februar,....januarja ni uspelo , upam, da nas bo februarja kaj več srečk . Vesel januar tistim ki postanete , kot tistim ki bomo delale na tem. M.
_____________________________ 12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:58:36
Erin
Evo Zala si že na seznamčku.. Vso srečo v februarju!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:03:06
trinity22
Vidim, da smo začeli že s februarjem in da že pridno čvekate .... Jaz bi bila samo navijačica , ker še čakam kaj bo z januarjem, sedaj smo še v akciji ... Erin, Se* lepo vaju je brat. Pa stavim na 22%. Prosim če me pripopate med navijačke in na stavnico, pa pridne bodite
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Beremo: Refleksologija za začetnike Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
Igralnice.пеперутка16 Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?