Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:04:02
LuNa73
Halo babuške... a zdej bomo pa kr tu čvekale??? Sej pa še januarja ni konc...polaris, packa, a si se ti tud naštimala v duheca...sad te ima, sad te nema . Pišuka, a veš da sem jst prav srečna, da mamo tale način komunikacije... jst komej tote moje žnable odpiram... sva šla z mojim na pico, pa me je sam gledu na kake micene koščke sem jst orezala...pol pa se še zravn pačla od bolečine, ko sem prežvekovala.... Ah, sej juter je nov dan... grem jst se zdej vmit, pa spat.... moj že smrči kako urco pa pol
Erin nosečka ...no vidim, da se imaš fajn... za težavice, pa itak drugi poskrbijo da jih omilijo .... Aja, a veš da sem jst že gledala, če je katera nardila seznam od tistih, ko so se od januark poslovile... in glej ga zlomka... naša nosečka vse pošlihta... trikrat hura za našo Erin: hura, hura, hura!
Se*, a si se kej vstrašla, ko je izza vogala nardil buuuuuuuuu .... Si se, a ne????!!! Kr priznaj... Ker men je popolnoma jasno, da si se vstrašla, pa mal poskočla in upam, da skočla svojmu dragemu v objem ... namreč to je bil glavni namen...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:10:15
Erin
triniti, bastian, sta že dopisani
Veš LuNa, spremljam kolk me pridno nadomeščate za ta čas dokler ne bom spet pri vas (tko čez kako leto in pol ko bom v akciji za 2 ) ..pa si nisem mogla (spet ) da ne bi en mičken(mičken ja ) pomagala( se vmešavala) .. Vsaj veste da vas še kar spremljam pa da nisem pozabila na vas
Grem u mižule...lepo spančkajteeeeeeeeeeee
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:10:34
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
Se*, a si se kej vstrašla, ko je izza vogala nardil buuuuuuuuu .... Si se, a ne????!!! Kr priznaj... Ker men je popolnoma jasno, da si se vstrašla, pa mal poskočla in upam, da skočla svojmu dragemu v objem ... namreč to je bil glavni namen...
Jaaaaaa, glej jo prebrisanko, kakšne ma. Jap, sem se! Pošteno, še ušlo bi mi skoraj... Še moj se je prestrašil, pa namesto, da bi jaz njemu, je skočil on meni v objem... Kaj te je, da ne moreš prežvekovat? Jaz sem zopet nekaj zamudila... Mislim pa da so se tvoji ''govorni organi'' odločili za stavko, kaj?
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:13:25
Erin
ti LuNa a sta mela tale vikend oral party? Hecaaaaaaaaaaaam
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Jaaaaaa, glej jo prebrisanko, kakšne ma. Jap, sem se! Pošteno, še ušlo bi mi skoraj... Še moj se je prestrašil, pa namesto, da bi jaz njemu, je skočil on meni v objem...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:14:50
polaris
Halo babuške... a zdej bomo pa kr tu čvekale??? Sej pa še januarja ni konc...polaris, packa, a si se ti tud naštimala v duheca...sad te ima, sad te nema . Pišuka, a veš da sem jst prav srečna, da mamo tale način komunikacije... jst komej tote moje žnable odpiram... sva šla z mojim na pico, pa me je sam gledu na kake micene koščke sem jst orezala...pol pa se še zravn pačla od bolečine, ko sem prežvekovala.... Ah, sej juter je nov dan... grem jst se zdej vmit, pa spat.... moj že smrči kako urco pa pol
Tud jaz že ves dan školjke objemam... (pa ne one z morja ). Hitr se pocajhtaj, naslednjič se pa le bolj nežno lubčkaj, bo manj čeljust bolela
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:23:04
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Jaaaaaa, glej jo prebrisanko, kakšne ma. Jap, sem se! Pošteno, še ušlo bi mi skoraj... Še moj se je prestrašil, pa namesto, da bi jaz njemu, je skočil on meni v objem... Kaj te je, da ne moreš prežvekovat? Jaz sem zopet nekaj zamudila... Mislim pa da so se tvoji ''govorni organi'' odločili za stavko, kaj?
no, jst pa sem čakala, da dobim nazaj kaj ljubečega... neki takega k bi me mal pocartal......pa čakam pa čakam... pa nič..grem pa v jok pa...v postlo spat
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:28:30
Erin
no, jst pa sem čakala, da dobim nazaj kaj ljubečega... neki takega k bi me mal pocartal......pa čakam pa čakam... pa nič..grem pa v jok pa...v postlo spat
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:30:27
LuNa73
Polaris in Erin, nič nisem takega počela... sej zato pa mogoč je tak kot je...
Polaris, a veš, da je pa men že dans cel dan tak slabo, da bi najraj umrla... pravjo, da razsaja viroza ... se bomo pa ne mal zdravl, pa bo ..pa še mal se smejal... smeh je pa itak pol zdravja...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:31:23
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
LuNa ne jokat..mi te mamo radiiiiii
Pa sej vemm nooooooooooooo ... sej, jst mam pa vas, zato pa je tak kot je...
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?