Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:35:28
Erin
Punce, ste jo sploh mislile odpreti? Dajmo prifočkajte se! FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:39:39
Serendipity
Ammm, jaz NAVIJAM!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:27
polaris
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Polaris NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:34
Erin
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:36
tany83
Jaz sm tud navijacica zaenkrat... bomo videli kaj nam prinese ta januar ...
_____________________________ Tu tienes la receta, la formula secreta para poner en ritmo mi corazon no existe medicina, doctores ni aspirinas para el dolor que siente mi corazòn...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:46:46
Erin
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris tany83 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:01
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town! Ma jaz sem skoraj vedno tu. Le povedat nimam nič pametnega polaris - ''sve se zluftali'', kaj (zgrešili)
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:07
polaris
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:45
polaris
Sorry Se*, sem že popravila
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:57
Erin
polaris še tany dodaj
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:48:45
Erin
hahaha kr vse naenkrat
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:09
polaris
Erin, odstopam, spet sem bila prehitra, daj kar ti nadaljuj. Sicer pa, kako se kaj počutiš?
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:17
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Sorry Se*, sem že popravila Jaz tudi ...
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:09
Erin
Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:36
emina83
oj! evo bom še jaz navijačica, upam pa da borka ne bom v februarju, ampak da bom do takrat že rozika! drgač pa februarke, hitr se pofočkite, da bomo me lahka bolj intenzivno navijale!!!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:10
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam Pa pikica in novopečeni ati? Te / vaju kaj razvaja?
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:16
LuNa73
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris LuNa73 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris, LuNa73
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:59
polaris
Krasno, vidim da si vredu. Lepo pazi na tamauga, pa na tavelicga tud lohk mal pomerkaš
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:02
polaris
Čao LuNca
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:08
Erin
FEBRUARSKE BORKE ZA 06.2. - ZalaTM xx.2. - .... Navijačice: Erin Serendipity Polaris tany83 LuNa73 bastian111 emina83 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
-------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73
< Sporočilo je popravil Erin -- 7.1.2008 21:04:40 >
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:02
Erin
bodoči ati me ful razvaja ja..samo še kuhat ga moram naučit drugače pa je popolno--> masaža skoraj vsak drugi dan ker me skoz križ boli zaradi išiasa (maternica mi na živec pritiska).
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:42
ZalaTM
Jaz ne pričakujem 6.februar,....januarja ni uspelo , upam, da nas bo februarja kaj več srečk . Vesel januar tistim ki postanete , kot tistim ki bomo delale na tem. M.
_____________________________ 12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:58:36
Erin
Evo Zala si že na seznamčku.. Vso srečo v februarju!
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:03:06
trinity22
Vidim, da smo začeli že s februarjem in da že pridno čvekate .... Jaz bi bila samo navijačica , ker še čakam kaj bo z januarjem, sedaj smo še v akciji ... Erin, Se* lepo vaju je brat. Pa stavim na 22%. Prosim če me pripopate med navijačke in na stavnico, pa pridne bodite
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog... Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Igralnice.пеперутка16 Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?