Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem noseča 6t+4D, in so mi zagotovili da se mora videt plod.Ko pa mi je naredil Uz je bila samo prazna vrečka velika 11,9 mm in mi je doktor rekel da sem noseča komaj 6t+1d,se pravi tri dni manj. A je možno da se res še nič ne vidi ker sem premalo noseča?

že plod in srček med 5. in 6.T. Glede na to, da omenjaš Fontano, sklepam, da si iz MB. Moj G dela danes popoldan do 19h. Je pa to dr. Lukman iz Ptuja. Ordinacijo ima nad trgovino Spar pri avtobusni postaji. Ima enega najsodobnejših UZ. Ker ti Ptuj ni daleč, lahko poskusiš, če te vzame. Tel. 7800930.
. Jaz sem bila na prvem pregledu, ko sem bila glede na M noseča 6 4/7, glede na moje izračune točno 6 T in se ni videlo razen rumenjakove vrečke še čisto nič, no po tem sem imela čez dva dneva rjav izcedek in čez en dan spet UZ in je bilo stanje povsem enako (pa imajo zelo dober nov UZ aparat v porodnišnici), no po tem pri 9 4/7 je bilo pa vse OK. Se pa presneto vlečejo tile tedni in dnevi. Tako da nikar ne obupuj, ker bo vse OK
vse bo OK!!!!