|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 10:23:33   
zorica


Zanima  me sledeča situacija.Zanosila sem z pomočjo umetne oploditve in sem od samega začetka na bolniški.Zaposlena pa sem za nedoločen čas.V podjetju trenutno nekaj malega škriplje, pa me je začelo skrbeti, če me bo delovno mesto še čakalo ko pridem nazaj.Trenutno me nadomešča ena za določen čas.
Je možno da me pozneje delodajalec da kot tehnološki višek če se slučajno en obrat zapre ?





Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 11:02:05   
muki1
Mora ti nuditi premestitev na drugo delovno mesto, če je le možno, tudi če se tvoj obrat zapre.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 11:32:18   
AnciM
Dokler si na bolniški in porodniški ne more. Lahko se ti pa zgodi, da te da potem, ko prideš nazaj, zelo hitro ven. Tako so odpravili mojo kolegico.

Sicer pa ne skrbi, do takrat imaš še več kot leto in bo tale kriza gotovo že minila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 11:34:21   
Kerensa*
Po izteku bolniške in porodniške ti mora najprej ponuditi vse druge možnosti, od premestitve v podjetju do dodatnega izobraževanja in celo čakanja za Zavodu, ampak če pa ni druge, potem si pa kljub nedoločenem času lahko tehnološki višek, ja.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 11:50:13   
zorica


Kaj pa v primeru da se stanje res izboljša (kar verjamem da se bo), mi lahko potem da brez razloga odpoved, kao da me ne rabi več ?



(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 11:51:44   
Kerensa*
Če mu uspe dokazati (ali "dokazati"), da te ne potrebuje več in da s tabo ne more niti nič drugega "početi" (v firmi, jasno user posted image ), potem lahko.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 12:01:16   
blaža
Ma ne sekiraj se zdaj za to. Vem, da ni enostavno, ampak pomisli prvo nase in na težkopričakovanega otročka! Jaz sem drugič na porodniški in že drugič, ko jo končam sem brez dela. Sej je služba res pomembna, ampak, sedaj raje misli na otročka, za službo, pa se ne obremenjuj!

pa velikouser posted image vuser posted image !

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 12:07:42   
zorica


Hvala punce za odgovore.Mogoče res zgleda da se obremenjujem z službo, pa ni tako.Iz čiste radovednosti me je zanimalo, ker sve z eno drugo kolegico prišle na to temo.Mi je čisto vseeno kako bo, glavno da je bebica user posted image user posted image user posted image (če želiš delati se služba itak da najti )



(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 12:11:12   
blaža
bravo zorica, prav imaš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
6.11.2008 12:11:37   
ronja
V letu in pol, ko boš ti prišla nazaj, se lahko vaše podjetje tudi pobere iz dreka in te bojo z odprtimi rokami vzeli nazajuser posted image . Sigurno jim je lažje "odpustit" oz. nepodaljšat pogodbe za določen čas tisti, ki te nadomešča, kot pa tebe ven metat, ki si za ndč. tak da se po moje nimaš kaj sekirat. Ko boš prišla iz porodniške, bo vse super!user posted image

Jaz sem se 1. ful sekirala, ker sem morala na bolniško, kako bo delo stalo, pa kako bom oz. če bom kasneje vse skup sploh lahko sfurala in potem sem hotela ful zagrabit, ko sem se vrnila v službo, pa se mi je to očitno poznalo, ker sem začela krvavet (sem bila že 3m noseča, ko sem šla po porodniški nazaj v službo) in takrat sem se zavedela, da je v bistvu čisto vseeno, kaj bo s službo, samo da je mala ok. In zdaj se prav nič več ne sekiram - služba bo počakala, ko bo pa te konec, si bom pa novo našla. Zafrknem pa lahko eno življenje, če gonim kaj na silo, tako da res ni neke računice... No, ti ga ne boš zafrknila, samo ti skrbi vseeno ne bojo nič pomagaleuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mi lahko grozi odpoved ?
11.11.2008 22:11:46   
janca
Itak da te lahko da ven, ko prideš nazaj. Danes ni nedoločen čas nobena garancija več. Lepo prideš nazaj delat pa ti reče, da te pač ne potrebuje več. Imaš odpovedni rok in letiš. Je pa res, da na tisto delovno mesto ne sme nobenega drugega zaposlit. Sicer pa kaj se sekiraš sej je danes dosti delovnih mest samo če si pripravljena delat. Dokler si pa na bolniški ali porodniški te pa itak ne bo dal ven, saj ga nič ne staneš.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?