Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mirena in prestavljanje M.... 18.8.2008 0:04:10
|
|
|
|
hrabra miška
|
M se prestavlja z tabletkami,ki jih začneš jemati 3 dni pred predvidenim datumom M in jih jemlješ dokler ne želiš da priteče,oziroma mislim da največ 10 dni,ker je v škatlici 20 tablet in ješ eno zjutraj in eno zvečer.
|
|
RE: Mirena in prestavljanje M.... 18.8.2008 21:10:02
|
|
|
|
SaTiSa
|
To je na recept, ali brez? Pa potem to gre z mireno?
|
|
|
|
RE: Mirena in prestavljanje M.... 20.8.2008 19:57:41
|
|
|
|
staši
|
nekaj mi ni jasno ,če imaš mireno ne piješ tabletk,tako da po vsej verjetnosti M NE MOREŠ PRESTAVLJAT!
|
|
|
|
RE: Mirena in prestavljanje M.... 20.8.2008 20:16:22
|
|
|
|
SaTiSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: staši nekaj mi ni jasno ,če imaš mireno ne piješ tabletk,tako da po vsej verjetnosti M NE MOREŠ PRESTAVLJAT! To meni tudi ne gre v račun....nekeko ni logično! Ne vem pa pa kakšnem principu delujejo tiste tabletke.
|
|
|
|
RE: Mirena in prestavljanje M.... 21.8.2008 18:58:19
|
|
|
|
staši
|
zdej ne vem al ti je hotela hrabra miška svetovat tablete prav za prestavljanje M , al pa da jih prestaviš z anti -baby samo ti anti -baby nimaš ker imaš mireno.Ne vem vprašej v lekarni če mogoče obstajajo kake take tablete ker če se jaz ne motim je enkrat moja sestra šla iskat neke tablete za prestavljanjeM.Malo se pozanimej.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.