|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 13:01:05   
ženska
S partnerjem sva skupaj osem let in imava dve leti starega otroka, cukra, da si lepšega že ne moreš želet. Oba ga imava neizmerno rada, kako pa drugače!! Mislim, da imam problem sama s sabo, pa ga ne znam rešit. Partner me ima neizmerno rad, tako kot jaz njega, imava dobri službi, svojo hišo, veliko si privoščimo,... Pa vendar, mnenja sem, da ga skoraj neprestano nekaj obtožujem, mu mečem polena iz preteklosti pod noge,... In on? On vse to požira in se ne želi pogovarjati z menoj, ker si pač misli svoje, da sem itak "nora" in da si vse kar na blef izmislim in je rajši tiho. Itak! Sem neizmerno ljubosomna in si neprestano v glavi predstavljam, da ima drugo, da ... bla bla bla. Sama na sebe sem jezna.
Čeprav me po drugi strani neizmerno moti tudi njegovo obnašanje. Ker ko si on nekaj začrta v glavi, je rajši tiho in se trma, ne pogovarja, kot pa da bi mi rekel in bi problem rešila skupaj. Mene pa to ful boli in na podlagi tega njegovega obnašanja, meni po glavi rojijo same negativne misli, in si kar nekaj izmišljam, kot npr. da me nima več rad.
Pa vendar jaz vem da ni tako, ampak KAKO SI NAJ POMAGAM, KAKO GA NAJ V TISTEM TRENUTKU PUSTIM PRI MIRU, NE PA DA GA DO KONCA NAFILAM S SVOJIMI BEDASTIMI IZMIŠLJOTINAMI, DA PRIDEM DO TEGA DA SE POTEM RES Z MANO NE POGOVARJA DLJE ČASA??????
Je pa tudi velik problem to, da se nikakor ne moreva vsesti skupaj in se pogovoriti. Vedno se zapreva vsak vase in se potem čes par dni začneva samo objemati in .... problem rešen, za ???? dni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 13:10:26   
marita
temu bi jaz rekla: Odrasti že enkrat!!!

To je men kr neki, tako bedasto obnašanje najstnice. Vzem se v roke, če bi bla jaz tvoj desc, te sunem v tvojo sebično rit.

Namesto, da bi uživala življenje, si izmišljuješ nekakšne probleme. Če hočeš imet probleme, jih pač imej. Očitno si jih želiš imeti.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 13:16:07   
Anonimen
V bistvu imaš ti problem, posledično tudi vidva.
Moreš sama pri sebi razčistit zakaj si tako nezaupljiva in zakaj tako kompliciraš življenje.
A ni škoda delat problemov ko jih ni? Še prehitro pridejo....

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 13:17:44   
Natty5284
marita...ženska išče pomoč, ne tvoje obtoževanje...ženska te popolnoma razumem, tud jaz poznam podoben problem...težko se je samoobvladat, vendar do tega boš mogla sama prit.Če veš, da obtožuješ brezpredmetno...potem imej to v glavi, preden mu zabiješ kaj takega, da se potem skregata in ne pogovarjata dlje časa...

_____________________________

Lp Natty

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 13:29:50   
trnuljčica
Kakšna polena iz preteklosti? Tvoje preteklosti , njegove ali vajine? Nisi nič razložila, kaj si s tem mislila. Če je problem v  vajini preteklosti in ga nista takrat rešila, je sedaj skrajni čas. Tudi tvoje pretekle slabe izkušnje so lahko razlog za namišljeno ljubosumje. Skratka težko svetujem, ker nisi povedala bistva, ki te muči. 

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 13:30:39   
marita
vem, da ne rabi obtoževanja, sam men je res tu mač, da takole udriha po partnerju za brez veze. Obema fali komunikacija, dialog, ni čudno da se je tip umaknil, če ga samo napada.

Ja, osebno mi gredo take ženske blazno na živce.

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 14:03:15   
Anonimen
Ljubosumnost, obsedenost, paranojo (in to je paranoja,kar opisuješ), samokaznovanje in strah pred izgubo izhajajo vse iz ene in iste osnove - pomanjkanje smaozavesti. Meni se zdi, da nimaš dovolj zaupanja vase, da se sama sebi ne zdiš dovolj dobra in to projeciraš navzven zelo obrambno v smislu obtoževanj. Strah te je, da nisi dovolj dobra zanj, posledično si predstavljaš, da ima drugo (ker je on toliko boljš iin ti nisi dovolj dobra - vse to v tvoji glavi), potem mu to mečeš naprej in se s tem podzavestno ščitiš pred možnostjo, da si nekoč res najde eno drugo. In veš kaj? To je res možno. Ampak to je možno čisto pri VSAKEM. Pri meni, tebi in vsakem drugem človeku, ki živi v partnerstvu. Kaj sedaj? Lahko še naprej napletaš take in drugačne spletke v svoji glavi, lahko pa si začneš zavestno dopovedovat, da ne moreš vplivat na vse in tudi vsega ne moreš preprečit. Lahko ure in ure zapraviš za vprašanja "kaj če", cinizem, obtoževanja in kreg, lahko pa sama pri sebi skleneš, da je tega dovolj, da hočeš lepo, srečno in zadovoljno prihodnost in vsak dan, trenutek, dogodek, stavek,.. vzameš tak kot je in ne tak kot si ga zinterpretiraš. Misli torej pozitivno. Kako te ima rad, kakšnega sončka imata,...
Ko se enkrat o neki stvari pomenita in problem rešita, mora biti tisti problem rešen. Ga ni več. Ne smeš ga potem še deset let metat naprej. Zadrži se in take pripombe požri.
Pozitivno torej.

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 14:09:03   
tanikaa
Na tvojem mestu bi si poiskala strokovno pomoč. Ker trpiš ti, partner in ne nazadnje tudi otrok. Zakaj razbiti družino, ki ima dobre preddispozicije? Vzami se v roke. Priznala si svoje napake, zdaj se jih še nauči odpravit. Brez pomoči bo težko. Zato pogumno poišči pomoč. In verjamem, da ko se boš spremenila ti, da se bo spremenil tudi tvoj mož. Ker v tebi več ne bo videl ljubosumne ženske.



_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 14:27:13   
tehnofil
Pa vendar, mnenja sem, da ga skoraj neprestano nekaj obtožujem, mu mečem polena iz preteklosti pod noge,...

Ja, pa nehaj to delati. Nihče od nas tega ne more nehati delati, saj to delaš ti. Torej? A misliš, da bo šlo brez truda. Potrudi se. morda partner na drugem forumu sprašuje: Ali se sploh še splača vstrajati ob nenehnih obtožbah.

Pa tudi, pričakovanja radi izpolnemo, tako da ne boš presenečena če bo izpolnil tvoja pričakovanja.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 15:33:24   
mojamura
ženska, se strinjam z Ankico.

pa še nekaj če se sama spet zalotiš pri tem, da bi mu vrgla spet poleno pod noge, za brez veze si začni peti domiceljevo pesem: "Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj..."

Pa stvari iz njegove preteklosti, ki so bile pres tabo so preteklost. Če pa imata nerešene probleme iz skupne preteklosti, pa jih poskušajta nekako rešiti.

si pa mislim, da ne komunicirata kaj dosti, ker si verjetno on misli, da je itaq BZ, ker boš spet začela z metanjem polen in ljubosumjem

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 17:12:50   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: ženska

Mislim, da imam problem sama s sabo, pa ga ne znam rešit.



tako kot si povedala...vedno imamo problem samo s sabo...ker...kako lahko imaš ti z nekom problem,...lahko ga imaš samo sam....ja...in vse je v naših glavah, kako stvar vidimo oz. kaj bomo z njo naredili-to pa je naša odločitev...

poskušaj pogledat, zakaj te moti to kakršen je....ali si morda v resnici ti taka? ali je bil tvoj oče...

vprašaj se: zskaj ti gre vse to na živce....ali te npr. kdaj tudi tudi tvoje obnašanje moti, hočeš v resnici ti, da tisto, kar si začrtaš v glavo mora bit-imaš kako predstavo o tem, kako naj bi vse bilo...

pusti predstave, ker ne prinašajo sreče, so samo pričakovanja in če ni tako, kot smo si predstavljali, smo razočarani...


(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mogoče samo moj problem v glavi
4.2.2008 18:08:31   
alička
S tem kar delaš odrivaš panrtnerja stran od sebe, vsak ima enkrat preveč...
Nalednjič ko boš začela z "metanjem polen" se vgrizni v jezik in reci sorry sem že nehala. Še bolje pa je da predno spoh odpreš usta, da se bi začela prepirati, prešteješ do deset in se vmes skuliraš. Če ne bo šlo si res probaj najti strokovno pomoč, ali pa zaupnico/zaupnika, mogoče bo pomagalo,da se izpoveš...

Srečno!

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?