|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nalepke ? za šolo za starše 7.5.2007 9:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj moraš biti ob tem vprašanju anonimna? Res mi ni jasno...
|
|
|
|
|
RE: Nalepke ? za šolo za starše 7.5.2007 9:09:28
|
|
|
|
polo75
|
Pojdi v sprejemno pisarno in dvigni nalepke, pa boš videla kakšne nalepke so to.
|
|
|
|
|
RE: Nalepke ? za šolo za starše 7.5.2007 9:11:53
|
|
|
|
Katrin
|
Če se še prav spominjam, so to tiste bele nalepke s tvojimi podatki (ime, naslov, štev. zavarovanja....)
|
|
|
RE: Nalepke ? za šolo za starše 7.5.2007 9:20:51
|
|
|
|
Naja31
|
JA, greš v sprejemno pisarno porodnišnice in rečeš, da bi rada nalepke za šolo za starše. Na njih so vsi tvoji podatki. Pazi, delajo od 8h do 15h.
|
|
|
|
|
RE: Nalepke ? za šolo za starše 7.5.2007 9:57:36
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin In zakaj moraš biti ob tem vprašanju anonimna? Res mi ni jasno... Mogoče pa ne želi vsem povedati, da je noseča
|
|
|
RE: Nalepke ? za šolo za starše 7.5.2007 11:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya IZVIRNO SPOROČILO: aspirin In zakaj moraš biti ob tem vprašanju anonimna? Res mi ni jasno... Mogoče pa ne želi vsem povedati, da je noseča Če gre v šolo za starše,potem je že fejst noseča-zakaj bi bila to skrivnost?Nosečnost je nekaj najlepšega na svetu,ali?
|
|
|
|
|
RE: Nalepke ? za šolo za starše 7.5.2007 11:13:32
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Nalepke so s tvojimi zdr. podatki. Ja, mogoče je pa anonimna zako, ker se ni prijavila. Pa, a ni vseeno? Glavno, da je radovedna.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Imesammarzanima me vaše mnenje o imenih za fantkaStaš (
30%)

Tej (
17%)

Svit (
50%)

Pij (
3%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!