|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Navezanost otroka
30.11.2013 22:32:59   
Pupika123
Pozdravljene,
mene pa zanima naslednje: moj partner ima 7 let staro hčerko, katera je zelo navezana na njegovo bivšo punco (ni mama)
počasi bi začeli skupno življenje, in me zanima kako bi se ve probale čim bolj približati otroku, nočem biti vsiljiva hočema da bi lepo počasi se navadla na mene, ali imate kakršne koli izkušnje kako postopati, kako se zadeve lotiti, saj vemo da so otroci pri tem najbolj občutljivi
Hvala za nasvete user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Navezanost otroka
1.12.2013 13:07:31   
asyka
Z njo se aktivno ukvarjal. To je najbolj simp recept. Delaj z njo domačo nalogo, igraj se z njo njene najljubše igrice, zvečer ji preberi pravljico za lahko noč. Vglavnem se aktivno vključi v njeno življenje. Naj te ne bo strah navezanosti na prejšnjo partnerico otrok je sposoben sprejeti vsakogar, ki mu nudi dovolj pozornosti, skrbi in se ob njem počuti varnega. Pomaga ti naj tudi partner tako, da tudi on sodeluje in te vključuje v njune igre. Večkrat pojdite na kakšen izlet v naravo ali muzej, kjer se ji boš lahko približala.

Pa veliko uspeha :)

_____________________________

The secret of life is hidden in DNA.


(odgovor članu Pupika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Navezanost otroka
2.12.2013 14:22:03   
ronja
Skupna doživetja, nekaj takega, kar imata samo vidve, bi bilo idealno - nekaj, kar ima mala rada, pa ji drugi tega še niso nudili v tej obliki, da imata eno "vajino stvar". Če ima rada živali, jo pelji v zoo, večkrat, če ima rada lutke, v lutke, če ima rada pse, hodita sprehajat psičke v zavetišče, itd... Najdi, kaj ji je všeč (s pomočjo partnerja) in se ji prijazno in nevsiljivo približaj. Tako mali otroci niso zamerljivi in sprejmejo nove ljudi. Samo ne tekmovat z bivšo punco in ne daj ji vedet, da bi rajši, da je ne bi imela tako rada. Povej ji, da jo ti imaš rada in če bo beseda nanesla, da ni nič narobe, če ima rada tudi njo - več ljudi, kot imamo radi, boljše je. Da jo ima bivša tudi gotovo še vedno rada. Ne tekmovat, ker ni treba. Vidve bosta imeli nekaj svojega:). Najdi nišo, namesto da tekmuješ, skratka, otroško srce je dovolj veliko za obe:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Pupika123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Navezanost otroka
2.12.2013 17:27:43   
Izabelina
pomoje en boljših nasvetov za tako situacijo (ga je dobila ena prijateljica, ki je "dobila" otroke skupaj s partnerjem): zavedaj se da nisi njena mama in to niti ne poskušaj postati (ne v smislu, da te zanjo ne skrbi in da je nimaš rada, ampak pač, da si lahko njena zaupnica in vse, nočeš pa zasesti mesta, ki v punčkinem srcu pripada samo mamici)...

pa srečno!

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Navezanost otroka
2.12.2013 19:07:20   
Pupika123
Super nasveti, hvala VAM drage punce, sem vedla kam se moram obrniti :D

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?